Астрологичен съвет за 27.07.2023 /четвъртък/

астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 27.07.2023 /четвъртък/

Астрологичен съвет за 27.07.2023 към всяка зодия: Ако има нещо, което предизвиква усмивка на лицето ви и събужда песента на душата ви, знайте, то е за вас и вие сте на прав път.

Домашна торта „12 лъжици“

7 от най-честите причини за изневяра

Златен период: Просперитетът ще бъде безграничен за 7 зодии

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите (и най-лошите) диети, следвани от звездитe

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Дайте си малко повече доверие, Овен! Вие сте там, където сте, защото сте извървели своя път към върха. Вярвайте, че ще продължите да процъфтявате, докато вървите напред и нагоре. Така че, останете ангажирани с целите си и положете необходимата работа. Скоро ще погледнете назад към тази глава от живота си като към повратна точка. О, и още нещо! Не позволявайте на егоистичните нужди на другите да ви отклонят от пътя ви.

Космически съвет: Вярвайте, че ще продължите да процъфтявате!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Работите по-усилено от всякога. Правите всичко възможно, за да успеете, да стигнете до върха. Но чувствате, че не сте постигнали голям напредък през последните няколко месеца. Може би е време да променим малко тактиката. Да свалиш крака си от газта, да намалиш, да дишаш и да се закотвиш напълно в този момент.

Космически съвет: Помислете какво означава за вас време да променим малко тактиката и как да го приложиш.

Близнаци 21 май – 21 юни

Когато се доверим на закона за божественото време, ние вярваме, че всичко се случва в точния момент, в който трябва. Нито минута по-рано, нито минута по-късно. Така че оценявайте радостта и красотата, които ви заобикалят, докато благодарите за всичко това. Вашата способност да получавате е право пропорционална на способността ви да се отпуснете и да давате. Така че, отпусни се, сякаш участвате в екстремен спорт, Близнаци. О, и още нещо! Вярвайте в невъзможното, когато става дума за любов.

Космически съвет: Няма нищо по-хубаво от свят изпълнен с любов.

Рак 22 юни – 22 юли

Вие сте в мир с това къде сте и сте в мир с това, което се разгръща. Вие разбирате, че божественият план е наистина съвършен и че сте подкрепени по повече начини, отколкото можете да изразите с думи. Като форма на грижа за себе си, отидете на любимото си място. Това може да е кафе, което сервира домашно приготвени вкусотии, място, където можете да се отдадете на масаж, свещено място, където се чувствате свързани с божествените сили или дивата природа, неизвестно, където можете да танцувате под звездите и да плувате в морето или езеро. Ако предизвиква усмивка на лицето ви и събужда песента на душата ви, знайте, че сте на прав път.

Космически съвет: Като форма на грижа за себе си, отидете на любимото си място.

Лъв 23 юли – 22 август

Разочарованието понякого е за добро, Лъв. Разочарованието насочва вниманието ви към това, което не е наред, за да можете да продължите напред. Така че, курсът е правилен по съзнателен начин, Лъв. Запитайте се как можете да бъдете полезни и начинът, по който можете да повдигнете колектива. Преместването на фокуса от „аз“ към „ние“ е добро начало.

Космически съвет: Запитайте се как можете да бъдете полезни на колектива.

Дева 23 август – 22 септем.

Разбрахме, Дева! Животът ви беше влакче в увеселителен парк и честно казано, вие сте изтощени. Добрата новина е, че бурята официално отмина и направи път на спокойствието. Сега е време да намерите стабилност, да намерите основа, да се закотвите в настоящето и да се върнете към вечното сега (да живеете в настоящиямомент). За да бъдете наистина в мир с това къде се намирате, зарежете въпросите и приемете, че алгоритъмът на Вселената е без недостатък.

Космически съвет: Ако работите върху заземяването, медитирайте!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Но твоята чувствителност е дар, Везни. Това е, което добавя красота и изящество към всички ваши творения. Това е, което придава на работата ви дълбочина и смисъл. Така че, вместо да гледате на твърде многото си чувства като на проклятие, излейте ги върху платното си. Себеизразяването ще се окаже пътят към освобождението в този момент. О, и още нещо! Помислете върху думата „граници“ и как можете да предпазите енергията си от онези, които източват резервите ви.

Космически съвет: Носете кристали като тигрово око и турмалин са известни от незапомнени времена със своите защитни сили

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Ако вашето висше Аз можеше да говори точно сега, то би казало: алгоритъмът на Вселената е съвършен и алгоритъмът на Вселената винаги работи във ваша полза. Така че, отхвърлете съпротивата, Скорпион, докато станете едно с божествения поток. Независимо от това, което вашата външна реалност ще ви накара да повярвате, нещата се пренареждат във ваша полза. Ако сте се чувствали „откъснати“ от нещо, отделете време за дишане, за медитация, за възстановяване на връзката с ритуалите и практиките, които ви карат да се чувствате здраво стъпили на земята.

Космически съвет: Украсете дома си днес, с нещо което ще ви е ценно цял живот.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

От финансова гледна точка, това е прекрасно време за вас, Стрелец. Време за проявление на нови възможности. Време за синхронизиране на вашите сили с тези, които споделят вашата творческа визия. Дръжте брадичката си високо, докато се движите напред и нагоре. Знайте, че заслужавате всичко, което сте призовавали във вашата Вселена. О, и още нещо! Ако подписването на нов договор или приемането на нов клиент е на път, задайте си въпроса: „Дали дадената оферта/съюз е в съответствие с визията, която имам за живота си?’

Космически съвет: Дръжте брадичката си високо, докато се движите напред и нагоре.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Какво се случва, когато се движим срещу течението? Имаме или чувството, че стагнираме, или че тичаме в задънена улица. Звучи ли ви познато, Козирог? Само опитай да се отпусниеш. Оставете фалшивото си чувство за контрол и оставете божествения план да се разгърне. Докато го правите, обмислете какво означава безпроблемно усилие и как можете да внесете повече лекота и да се влеете в историята на живота си.

Космически съвет: Вашите магически думи са „лекота“ и „поток“.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Върнахте се в играта, Водолей! Изглеждате и се чувствате като най-примамливата версия на себе си и сте готови да започнете големи промени, както в личен, така и в професионален план. Опашката от нови възможности пред вратата ви е потвърждение за божествения блясък, който излъчвате. Като такова, началото на сезона на Лъва също носи със себе си напомнянето да работите на принципа на проявлението и влиянието. Така че актуализирайте дневника си, визуализирайте се като професионалист и предприемете вдъхновяващи действия.

Космически съвет: Актуализирайте дневника си, визуализирайте се като професионалист.

Риби 19 февр. – 20 март

От скоро има лекота и поток в комуникацията ви, а от своя страна те карат да се чувстваш видян и чут. Всъщност няма тема, която да не можеш да засегнеш. Така че практикувайте честност, Риби. Бъдете директни относно своите желания и нужди, тъй като вярвате, че усилията ви ще бъдат реципрочни. Нещо ни подсказва, че тази глава от живота ви е свързана с изграждането на стабилна основа!

Космически съвет: Бъдете директни относно вашите нужди и желания.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27.07.2023 /четвъртък/

на горе