астрологичен съвет

Съвет за 15.04.2024 към всяка зодия

Съвет за 15.04.2024 към всяка зодия: когато се събудиш, стани…и се усмихни на силуета в огледалото. Може да не е най-идеалният точно днес, но си е твоят.Какво пък.Малките странности ни правят уникално идеални.Облечи най-удобните си дрехи, нищо че някой твърдят, че не са на мода. Нали са удобни. Добре ти е. Обади се на приятел, нищо че е рано, посмейте се… Сигурна съм – има повод да се усмихнеш точно днес. Дори и в понеделник сутрин има нещо, което те кара да се усмихваш. Малките неща. Обърни им внимание. Усмихни им се. Денят няма да е толкова невзрачен. Всяко нещо си има смисъл, дори ежедневието – просто го намери. Ще видиш, че зад сивотата се крие един наистина прекрасен и усмихнат ден, който чака твоята чудесна усмивка.

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Вкусно козуначено руло с мармалад и орехи

Пет зодии с Невероятен КЪСМЕТ до края на Април 2024

Ето какъв е вашият Съвет за 15.04.2024 според зодията:

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, Вашият Съвет за 15.04.2024, От миналото трябва да вземете огъня, а не пепелта.Не позволявайте душата ви да изстине… Завивайте я с мечти.Този, който е уверен в собствената си светлина, не се притеснява от блясъка на другите.Истинската вяра означава любов към всичко живо.Ако раят не е в тебе самият, то ти никога няма да успееш да влезеш в него.От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият Съвет за 15.04.2024, Душата усеща това, което очите не могат да видят, а умът не може да разбере.Ако настойчиво желаеш нещо, ще принудиш съдбата да отстъпи! Всеки нов ден е като бял лист. От нас зависи дали ще го изпълним с красиви картини. Понякога е добре да се оставиш на живота да те води, да забравиш за миг, за всичко, което те тревожи .. да се усмихнеш и да повярваш, че всичко е възможно, стига да го пожелаеш… Направи го!Когато най-малко очакваш, се случват най-хубавите неща..

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 15.04.2024 , Не можеш да залепиш крила на гъсеницата и да я накараш да лети като пеперуда. Тя трябва да се промени отвътре. Всичко е преходно в този свят, но това, което докосне сърцето ни, остава с нас завинаги…Понякога всичко, което ни трябва е грешен завой в правилната посока.Никой не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от природата. Моли се така, сякаш всичко зависи от Бог, но работи така, сякаш всичко зависи от теб.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 15.04.2024, Научи се да се огъваш – не да се чупиш!Понякога, преди да се случат прекрасни неща, те сполетяват трудности. Животът е игра. Не го приемай прекалено сериозно. Забавлявай се. Танцувай. Смей се. Отнасяй се към всичко със здравословна доза хумор.Истинският ви живот започва тогава, когато вашето щастие е по-важно от хорското мнение.Обичай и прави каквото си искаш, но трябва да си убеден, че здраво си закрепен за любовта. Сееш мисъл днес и жънеш действие; сееш действие днес и жънеш навик; сееш навик днес и жънеш характер; сееш характер днес и жънеш съдба.

 

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 15.04.2024, Никога не отмъщавайте на подлите хора. Просто станете щастливи и успешни – те това няма да могат да го преживеят.Пълният житен клас свежда глава. Празният я вири.. И с хората е така.Честността и почтеността са твърде скъпи подаръци. Не ги очаквай от евтини хора.Когато не можем да имаме нещата, които харесваме, остава да харесваме, ценим и обичаме това, което имаме.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 15.04.2024, Любов е да раздаваш винаги без жал и мигом да забравяш кому какво си дал.Обичай всички, доверявай се на малцина, не вреди никога на никого.Животът никога не става по-лесен. Просто ти ставаш по-силен!Има моменти в живота, които хората трябва да знаят да не изпускат. Балоните са проектирани, за да учат малките деца на това.Хората правят живота толкова интересен. Знаете ли, че във вселена, изпълнена с толкова чудеса, те са успели да изобретят скуката.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, Вашият Съвет за 15.04.2024, За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо излишно.Не е важно кой е прав днес, а какво е правилно за общото благо.Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.Когато някой ти каже: „Това е невъзможно“. Не забравяй, че той говори за собствените си възможности, не за твоите!Не трябва да се съжалява за нищо в този живот! Случило се е – направете си изводите и продължете напред.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 15.04.2024, Времето е вашата валута. Вие я харчите. Не оставяйте другите да я харчат вместо вас.Запомни, малко са хората, които ще те потупат по рамото и ще ти кажат “Благодаря, че пренебрегна себе си, за да бъда аз щастлив”!Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да показват или доказват мъдростта си, а си я ползват.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 15.04.2024, Не мислете прекалено много за проблема..въображението обикновено носи повече страдания, отколкото действителността.Понякога съдбата разрушата твоите планове, защото знае, че тези планове ще разрушат теб. Най-голямата смелост е да бъдеш себе си. Несъвършен. Оригинален. Уникален! Ако си тръгнал към целта и по пътя започнеш да спираш, за да се пазиш от всеки , който хвърля кал по теб, никога няма да стигнеш до целта.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 15.04.2024, Обръщай лицето си винаги по посока на слънцето и сенките ще останат зад гърба ти.Целият свят прави път на този, който знае къде отива…със същата вряща вода, с която омекват картофите, се втвърдяват яйцата. Много по-важно е какви сме отвътре и как реагираме на обстоятелствата, отколкото какви са те.Не замърсявайте паметта си с обиди, защото може просто да не остане място за прекрасните мигове.Човек, който умее да прегръща със сърце , е добър човек.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 15.04.2024, В живота на човек има два важни момента. Да издебнеш момента и да не изпуснеш момента.Настоящите обстоятелства не определят мястото, до което можете да стигнете. Те определят от къде да започнете.Малките решения трябва да се вземат с главата, а големите – със сърцето. Не се питайте от какво се нуждае светът.Запитайте се какво ви кара да живеете пълноценно и щастливо и след това го направете. Защото това, от което се нуждае светът е хора, които живеят в мир, хармония и любов.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашиятСъвет за 15.04.2024, Най-безнадеждното нещо е да убеждаваш хората в нещо. Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея.Хората си мислят, че характерът им зависи от датата на раждане, зодията, цвета на очите и името, но съвсем забравят за възпитанието.Класа е, когато имаш много да кажеш, но избираш да замълчиш пред глупостта.Ако искате да постигате целите си, желанието ви за успех трябва да бъде по-голямо от страха от провал.Най-голямото ни постижение не е никога да не падаме, а да се изправяме след всяко падение.

Последни новини
Астрология

Съвет за 15.04.2024 към всяка зодия

на горе