СЪВЕТ за 15.02.2022 към всяка зодия
Астрология

СЪВЕТ за 15.02.2022 към всяка зодия

БлагоДарим на всички почитатели на HappyWoman за активността, харесванията и споделянията!

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 15.02.2022 – Вторник 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15.02.2022 – Вторник 

ОВЕН

Съвет за зодия Овен, 15 февруари: По-добре организирайте една незабравима вечер за вашата сродна душа. На работа в този ден ще ви се стори, че сте катерица в колело. Опитайте се да забавите темпото.

ТЕЛЕЦ

Съвет за зодия Телец, 15 февруари: Очакват ви добри новини. Използвайте този момент, за да подобрите делата си. Струва си да пренаредите гардероба. Спрете да общувате с тези, които не са ви приятни.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 15 февруари: Страхотен ден за създаване на семейство. Не забравяйте да направите комплимент на сродната ви душа. Отложете пазаруването и финансовите дела.

РАК

Съвет за зодия Рак, 15 февруари: Оставете всичко старо в миналото. Мислете само за настоящето. Добър ден за смели идеи, проекти и промени. Направете си приятен ден във всяко едно отношение. Масаж, СПА, разходки, вечеря – изберете!

ЛЪВ

Съвет за зодия Лъв, 15 февруари: За да изгладите негатива на този ден, бъдете на чист въздух. Грижете се добре за здравето си. И поканете на вечеря този, за който постоянно мислите!

ДЕВА

Съвет за зодия Дева, 15 февруари: Не трябва да мислите за дребни несъвършенства, мислете само глобално. Но бъдете по-романтични – помислете за цветя, музика, прегръдки.

ВЕЗНИ

Съвет за зодия Везни, 15 февруари: Бъдете толерантни към себе си, другите, колегите и семейството си. Не спорете, по-добре е спокойно да приемете всички ситуации.

СКОРПИОН                                          

Съвет за зодия Скорпион, 15 февруари: Не се обръщайте повече към миналото. По-добре, гледайте само напред.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 15 февруари: Възползвайте се от този ден, защото успехът ви очаква на всички фронтове, особено в творчеството и изкуството.

КОЗИРОГ

Съвет за зодия Козирог, 15 февруари: Оползотворете максимално силната жизнена енергия. Стартирайте нови неща: измисляйте, създавайте, планирайте. Струва си да отидете сред природата, да карате ски…

ВОДОЛЕЙ

Съвет за зодия Водолей, 15 февруари: Отложете всички големи и важни неща за друг ден. Но се вслушайте в съветите, които вашите колеги могат да ви дадат. Чаша пенливо вино няма да навреди.

РИБИ

Съвет за зодия Риби, 15 февруари: Този ден си струва да посветите, колкото и да е странно, лично на себе си. Отпуснете се, медитирайте, пийте билков чай, осигурете си тиха и спокойна среда.

Tagged , , , , , , , ,
на горе