астрологичен съвет

Съвет за 14.04.2024 към всяка зодия

Съвет за 14.04.2024 за всяка зодия: порастването и помъдраването е като изкачване на голяма планина: докато се изкачваш, силите намаляват, но погледът става все по-свободен, гледката по-широка, ясна, красива и по-спокойна.Бъдете щастливи! Независимо от времето, до къде си стигнал, възрастта и настроението.Без значение какво имаш, как се обличаш, къде живееш или местата, които често посещаваш. Важно е това, което си вътре, Величието на сърцето ти, това, което казваш, това, което даваш, това което обичаш и как обичаш, какво усещане оставяш в другите…Цветя да сееш по пътя си…Това е, което има значение. Всичко останало е дим да изчезва.

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

През следващите дни времето у нас ще бъде слънчево

 

Пет зодии с Невероятен КЪСМЕТ до края на Април 2024

Ето какъв е вашият Съвет за 14.04.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 14.04.2024, Най- доброто лекарство е спокойствието и вътрешния мир. Насладете се на деня, поглезете се и намерете своята доза красота и спокойствие!Всеки ден благодари на Бог, че ти дава не това което искаш, а само онова, което ти тряба. Познавай своята вътрешна ценност , не се интерисува й дали ще бъдеш приет или отхвърлен. Помнете, че животът е дар от Бога и трябва да бъде изживян с цялото му великолепие.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, съвет за 14.04.2024, Вярвай в себе си, дори когато нuкой не го прави.Добротата е най-красивата музика за душата и би било прекрасно да свири във всеки от нас. Животът на човека е като сезоните на годината – всеки период има своята красота и чар! Вие може да забравите мечтите си, но те няма да ви забравят.Нека се огледаме с благодарност за хубавото, което имаме, за да намерим повече от това, което искаме…

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 14.04.2024,винаги най-малките неща, трябва да заемат най-голямо място в сърцато ни! Понякога е нужна само една малка капчица вяра в чашата на мечтите,за да прелее в реалност!Повярвай и ще се случи! Щастието е избор.Просто започни да правиш нещата, които те карат да се чувстваш добре.Ще има хора, които винаги остават с теб, независимо дали се оплакваш, дали плачеш или крещиш, независимо колко зле се чувствш. Те просто съществуват, те са там и са щастливи да ти отворят вратата си, да ти подадат ръка и да разделят залъка си с теб. Това са истинските хора в твоя живот.

 

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 14.04.2024, ако хората си припомняме по-често, че на тази Земя ние просто преминаваме и този живот не е вечен, може би ще бъдем по-скромни и по-малко зли.Всички сме различни.Някой цени мълчанието ни, някой думата ни. А някой просто ни обича, защото сме в техния живот…Обичай неща, които не излизат от мода – такива, като почтеност, лоялност, уважение, благородство, искреност и добри маниери.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 14.04.2024, винаги се сбъдва това, в което вярвате. Вярата материализира мислите.Когато имаш Любов в сърцето си, всяко цвете е ароматно, всеки ден е пълен с живот, и всеки момент е зареден с възможности. Каквото мислим – това чувстваме.Каквото чувстваме – това излъчваме.Каквото излъчваме – това получаваме. Децата се учат от вашия модел на поведение. Вие им показвате как да отвръщат на хората и как да разговарят с и за тях. Учат се от вас. Ако искате да отгледате добър Човек, дръжте се, като такъв!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 14.04.2024, щастието няма утрешен ден, няма и вчерашен ден, то не помни отминалото, не мисли за бъдещето, то има само настояще – и то не ден, а мигновение. Ако имаш един човек, който да те обича, ти струваш повече от най-богатия цар. Ако имаш един човек, на когото във всички случаи да разчиташ, това е повече от всяко богатство.Да обичаш и да те обичат – в това е смисълът на живота. Няма значение какво се е случило преди. Красотата на живота е, че винаги има утре, а за сбъдването на мечтите краен срок няма. Имайте с вяра и оптимизъм!

 

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 14.04.2024, Ако обичаш нещо, наслади му се. Ако не харесваш нещо, стой далеч от него. Ако не харесваш нещо и не можеш да го избегнеш, промени го.Ако не можеш да го промениш или избегнеш, приеми го. Така ще промениш отношението на нещата, които не харесваш.На този свят всичко, което се прави с душа, струва много скъпо.Никога не се отказвай, от това което те кара да се чувстваш добре и да се усмихваш.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 14.04.2024, добротата е дреха, която пасва на всички, защото за душата няма размери.Няма нищо лошо в това да обичаш себе си и да си доставят малки удоволствия всеки ден.Всъщност … Това е задължително. Животът е кратък.Не се ядосвай. Усмихни се.Разходи се. Почерпи се.Купи си нещо.Обичай. Мечтай. Красивите хора винаги остават красиви. Всеки носи това, което има. Едни скъпите си дрехи и обувки, други златните си сърца и души.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 14.04.2024, Доброто е храна на сърцето. Без доброта човек не може да бъде нито здрав, нито щастлив. Сърцето се развива и усъвършенства само чрез доброто. Бъдете приносителя на добро днес. Светът е пълен с хубави неща и благоденствие. Избери да отвориш сетивата си за тях и да ги пуснеш в живота си. Не трябва да сте лесно докачливи. Не обръщайте внимание кой какво казал. Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете. Ще мине някой покрай вас и ще ви нагруби. Друг ще каже нещо друго лошо по ваш адрес. Не се тревожете, вашият мир струва много повече от това, което е казал някой. Това, което той е казал е за негова сметка. Пазете своя мир и избягвайте хора, които оказват лошо влияние върху вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, съвет за 14.04.2024, с добро настроение се заредете, весело се усмихнете, за денят красив се подгответе. Силата да намирате красотата в най-скромните неща през деня, ще направи прави дома ви щастлив, а живота – невероятен. Бъди безценен дар за всеки, който влезе в твоя живот, и за всеки, в чийто живот ти влизаш. Прави го само с чисти обувки. Бъди внимателен и не влизай в живота на никой човек, ако не можеш да бъдеш дар за него. Когато някой неочаквано влезе в твоя живот, потърси Безцения Дар, а не урока, заради който този човек е дошъл при теб.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 14.04.2024, Щастието често идва през врата, която не знаеш, че си оставил отворена.Да се порадваме на живота днес и сега с любов към природата, животните и хората, които обичаме. Казват, че когато човек се фокусира върху хубавите неща, му се случват само хубави неща, затова мислете позитивно, чувствайте с душата си, живейте със сърцето си, бъдете добри.Бъди винаги благодарен за всичко. За доброто и за лошото. Целият ти живот е безценен дар и неизмеримо удоволствие да пътуваш през всичките му емоции, върхове и спадове. Удоволствието, болката – всичко е безценва част от него.

 

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 14.04.2024, бъди щастлив с това, което имаш и те заобикаля, обичай това, което си, бъди щедър дори и към тези които не заслужават и няма да ти трябва късмет. Ние си мислим,че Бог ни гледа отгоре,но той всъщност ни гледа отвътре. Здравословно е отвреме навреме да спираш, да изключваш, да прочистваш мислите си, да намираш себе си и да си напомняш: кой си, къде отиваш, къде искаш да стигнеш и най вече – винаги помни от къде си тръгнал и кой ти е подавал ръка по пътя.

Последни новини
Астрология

Съвет за 14.04.2024 към всяка зодия

на горе