Съвети как да си върнете бившия спрямо зодията му
Любов и партньорство Астрология

Съвети как да си върнете бившия спрямо зодията му

Краят на една връзка обикновено е труден и за двете страни. Този процес носи травма, която остава дълго време и може да повлияе на любовния живот на партньорите в бъдеще. В повечето случаи, когато двама души се разделят, има съмнения поне от едната страна дали нещата могат да се поправят и да се даде втори шанс. Това понякога дава резултат и някои връзки се възраждат, но други нямат подобен късмет. Ако и вие искате да си върнете бившия, ето някои съвети как може да го направите спрямо зодията му:

Овен. Говорете с него откровено. Трябва да сте искрени с Овен, така че забравете подсъзнателните съобщения или озадачаващите символи, които той няма да разбере. Оставете всичките си карти на масата и ще постигнете целта си. Най-голямото предимство при тази зодия е, че поне ще знаете какво да очаквате от нея. Изненадайте ги с ентусиазиран обяснение в любов и покана за нещо романтично.

Телец. Планирайте нещата бавно. Бъдете внимателни с Телеца, защото той не обича да бъде пришпорван. Ще трябва да направите два или три опита за разговор, преди да получите съгласие накрая. Този знак не обича усложненията в живота, харесва удобството и нежната обстановка. За да спечелите отново сърцето му, започнете, като организирате нещо на открито на чист въздух.

Близнаци. Накарайте го да се смеят. Близнаците обичат хора, които никога не пилеят думите си. Хуморът е основно качество за тях. Знайте, че трябва да очаровате интелекта на тази зодия, преди да говорите с нея за любов. Забавлявайте го, разсмивайте го, това е пътят към сърцето му.

Рак. Трудно е да си върнете Рак, особено ако сте му изневерили или сте показали, че не сте достойни за неговото доверие. Ето защо трябва да отправите призив към сърцето му. Уверете се, че това все още е възможно. Добро отправно място би било да го успокоите, като кажете „Обичам те“ няколко пъти, шепнете му в ухото и бъдете близо до него възможно най-често. Обадете му се или му пишете няколко пъти на ден, като казвате колко ви липсва. Внимавайте обаче да не станете прекалено досадни. Просто трябва да сте супер романтични.

Лъв. Първо и най-важно – знайте, че никога не можете да си върнете обратно Лъв, ако сте направили грешката да го унижавате публично. В противен случай всичко е възможно. За целта трябва да впечатлите този знак и да направите нещата грандиозни: сервирайте му разкошна вечеря, отидете на някое луксозно място или му направете изискан подарък. Тези хора обичат да получават неща и скъперничеството им е враг. Тъй като при тях всичко трябва да е величествено, покажете му любовта си по страстен начин, а не в малки дози.

Дева. Бъдете откровени с този знак. Той  харесва, когато някой иска отново да е с него, така че не чакайте твърде дълго! Докажете това, като бъдете на негова страна и той няма да забрави нищо. Покажете, че сте готови да отстъпите назад, за да му угодите. Докажете привързаността си, но го правете деликатно. Покажете му колко добре го познавате и колко много означава за вас.

Везни. Приемете тези хора такива, каквито са. За да си върнете Везни, покажете им, че животът е купон! Вкарайте този знак във вихър от добро настроение. Бъдете приятни, весели и чувствени. Бъдете смирени и умейте да разпознавате грешките си, уважавайте тяхната нужда от свобода и хармония. Не ги карайте да избират между вас, приятели или семейство, защото ще загубите битката, още преди да сте я започнали.

Скорпион. Бъдете по-топли с тези хора. Скорпионът може ненадейно да си събере багажа, без много да му мисли, ако се почувства предаден. От друга страна, ако имате съвсем малки различия, можете да се пробвате да приближите до него и да разпалите отново пламъка на страстта. За да си върнете Скорпион, трябва да заложите на мистерията. Останете в отстъпление, привлечете вниманието му и го накарайте да фантазира.

Стрелец. Бъдете искрени. Стрелецът по природа е много отворен към помирение, така че това е добре за вас. За да го спечелите обратно, покажете, че искрено съжалявате за случилото се. Подобно и на Овена, при този знак също трябва да бъдете открити, като му кажете всичко, което искате. За Стрелец връзката е от съществено значение и той би дал много за нея. Просто трябва да я обогатявате ежедневно, а не да се носите по течението. Опитайте да формализирате връзките си по някакъв начин, а може и да пробвате да заживеете заедно, ако още не сте го направили.

Козирог. Не бъдете нахални. След като Козирогът се ядоса, това значи Студена война, защото той ще откаже комуникация с вас. Извинете се и отстъпете. Без 100% усилия от ваша страна има риск той да не отговори на вашите съобщения. Поставете го пред себе си, но не го притискайте, защото това ще го накара да избяга. Козирогът мрази излишните ефекти и се нуждае от солидно рамо, на което да може да се облегне в нужда.

Водолей. Проявете въображение. Водолеят е по-скоро отворен за помирение, така че мисията ви може да се увенчае с успех. За да му угодите, уважавайте нуждата му от свобода и не го тормозете! Намерете начин да го изненадате и да възстановите отношенията ви в първоначалния им вид. Докажете на Водолея, че сте способни да го обичате, като същевременно му давате пространство.

Риби. Излейте сърцето си. Рибите често са толерантни, когато става въпрос за конфликт и търпеливо приемат завръщането на другия човек, без да се борят срещу него. Говорете с тях за любовта, кажете, че ще ги обичате завинаги и ги накарайте да разберат основната нужда, която имате от тях. Погледнете ги право в очите и им обещайте, че няма да ги карате да страдат отново.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе