Съвети за първа среща за всеки зодиакален знак
Астрология Любов и партньорство

Съвети за първа среща за всеки зодиакален знак

Първата среща е много емоционален момент за всеки един човек. Предстои ви да се срещнете с някой нов за вас човек, с който може би ще имате връзка. Но за да се случи това, трябва да се представите добре и да оставите хубави впечатления. Характерът е много важен за поведението ви и за това как ще започне разговорът с партньора ви. Зодията на всеки човек издава много за подхода, държанието и очакванията, които всеки от нас може да има на първа среща. Ето как всяка зодия действа, когато излиза с някого за първи път:

Овен. Тези хора са известни със смелостта да следват това, което искат. Те са нетърпеливи да постигнат целите си и нямат интерес да забавят темпото за никого. Въпреки това, в отношенията това понякога може да работи срещу Овните. За тях е твърде лесно да се потопят в момента и да забравят да отделят повече време. С други думи, вихровите романси не са съвсем необичайни за този огнен знак, но обикновено не завършват добре. Гмуркането в романтиката от самото начало или влюбването от пръв поглед често води Овена към ситуация на катастрофа. Овните обикновено са упорити и твърдоглави и затова не обичат да чуват съвети за запознанства.

Телец. Не се приемайте твърде сериозно, ако сте представител на тази зодия. Телецът е един от най-чувствителните астрологични знаци и има потенциала да затрудни първите срещи. Тези хора може да не изглеждат чувствителни с невъоръжено око, защото са привидно затворени и защитни, но са много емоционални същества. Вместо да се фокусирате върху потенциално обидни коментари, поддържайте отворен ум през цялата си среща и не прибързвайте с изводи за характера на човека отсреща. Ще разберете неговите намерения рано или късно – просто не позволявайте на гордостта ви да ви попречи да създадете добра връзка.

Близнаци. Близнаците са склонни да се съпротивляват на всякакви солидни планове, които могат да затруднят планирането за първа среща. Тъй като хората от този знак се притесняват от по-сериозно обвързване с някого, страхът им от това може да се покаже още в самото начало. Ако сте Близнаци и тръгвате на първа среща, опитайте се да се отървете от мислите в главата си колкото е възможно повече. Запомнете: получаването на съобщение за потвърждаване на часа и мястото не е нарушение на уговорката или опит да ви объркат. Това е просто етикет за първа среща.

Рак. Раците са склонни да бъдат много чувствителни и също не се опитват да скрият чувствата си. Те са известни с това, че бързо стават емоционални и това понякога включва сълзи. Ракът е изключително съпричастен към заобикалящата го среда. Първите срещи могат да бъдат влакче на емоции: неловкост, романтика, тъга и вълнение. Това означава, че Раците могат да бъдат лесно уловени в емоциите на първата среща – независимо дали са добри или лоши – и забравят, че току-що са срещнали човека, който седи срещу тях. Така че преди да бъдете увлечени от тези чувства, важно е да отделите минута, за да си припомните, че се срещате едва за първи път и не трябва да прибързвате със заключенията.

Лъв. Лъвовете са естествени лидери. Това е черта, която може да им послужи добре в много аспекти на живота, включително и когато се отнася до романтиката, но може да не е толкова подходяща за първа среща. За Лъвовете може да е твърде лесно да забравят да изслушат човека срещу тях и също толкова изкушаващо да поемат инициативата в разговора, като несъзнателно не позволяват на другия да вземе думата. Те не го правят с лоши намерения, а просто винаги се стремят да намерят светлината на прожекторите. Това може да бъде привлекателно качество, просто не забравяйте, че запознанствата са процес на даване и вземане – така че, опитайте се да изслушате какво ви казва партньорът, вместо просто да планирате какво ще кажете след това.

Дева. Девите са известни с това, че са наблюдателни и имат големи очаквания, което понякога може да ги вдъхнови за няколко критични коментара. Това отново не идва с лоши намерения. Девите обичат да подобряват нещата и това е стъпка в този процес. Въпреки това първата среща невинаги е най-доброто време за разтягане на този хиперкритичен мускул. Въпреки че може да забележите, че светлината в ъгъла продължава да трепти или че климатикът е твърде усилен, вероятно е най-добре да запазите тази информация за себе си. Първите впечатления са важни и това, че сте прекалено придирчиви, не е начинът да впечатлите другия. Освен това може да попречи на партньорът ви да види всичките ви невероятни черти.

Везни. Везните са известни със своите приятни за хората навици. Те са проницателни, естествено знаят как да разбират хората и са много добри в задоволяването на нуждите на някой друг. Тези приятни черти може да направят Везните привлекателни за партньора си – кой не иска някой винаги да се опитва да го направи щастлив? Постигането на балансирано партньорство е добро нещо, стига да не забравяте собствените си нужди в процеса. Удоволствието на хората може да изглежда като по-лесния път, но в дългосрочен план може да навреди на връзката ви. Избягвайте да угаждате прекалено много, ако така оставяте на заден план себе си.

Скорпион. Скорпионът е страстен знак, който процъфтява във времена на дълбока романтика и емоции. От друга страна, първите срещи са по-скоро неудобни, отколкото емоционални, което може да попречи на Скорпионите. Може да бъде изкушаващо този знак да иска да прескочи напред и да премине към по-дълбоките разговори. Но това може да бъде объркващо, да ви накара да повярвате, че имате по-силна връзка от това, което всъщност съществува. Интензивността е добра, просто не забравяйте да спрете и да се насладите на първата си среща.

Стрелец.  Добрият разговор е също толкова важен, колкото и забавните приключения. Този знак е известен със свободния си дух. Нищо не е невъзможно за един Стрелец и той няма да приеме отговори като „не“ или „престанете да се опитвате“. Приключенска първа среща заедно със Стрелец звучи забавно и като приятна промяна от типичното кафе или напитки, но е важно да не се увличате прекалено в приключението и да забравите целта на срещата – да разберете дали това е някого, с когото можете да имате по-сериозни отношения.

Козирог. Козирозите не са най-емоционално уязвимият знак, което може да затрудни първите срещи. Тази зодия носи твърда черупка, за да се предпази от света, поради което често погрешно се определя като скучна и студена. Въпреки това, когато преминете покрай стените на Козирозите, можете да видите колко нежни и глупави са те. Нереалистично е да очаквате всички тези стени да паднат при първото ви излизане, но ако сте представители на този знак, е добра идея да дадете на вашата половинка представа за вашата по-чувствителна страна. По време на разговора е важно да задавате внимателни въпроси и да давате истински отговори.

Водолей. Водолеите са практични и независими мислители и обичат да гледат на нещата логично. Но това може да затрудни романтичните отношения, особено онези ранни фази, когато току-що се опознавате. Въпроси от рода на „Къде се виждаш да работиш в дългосрочен план?“ и „Искаш ли деца някой ден?“ може да изчакат поне до третата среща.

Риби. Рибите са мечтатели. Те имат романтичен поглед върху света като цяло и това се разпростира и в отношенията им. Желанието им да живеят във фантазия понякога може да доведе до това, че те са нереалистични за любовта. С други думи, те може да не приемат стандартните знаци, които получават на първа среща или да ги тълкуват погрешно, затова е хубаво понякога да свалят розовите очила.

Tagged , , , , , ,
на горе