Спечели всички точки…с топки
Добра форма

Спечели всички точки…с топки

 

Мили момичета, време е за малки тайни! Знаете ли, че всяка уважаваща себе си дама притежава…поне един чифт топки-J И те са сигурна гаранция за нейната женственост и сексапил. Разбира се, става въпрос за изумителните топки за пилатес.

Ако забързаният Ви ден не може да бъде прецизно разграфен, така че да не пренебрегвате кариерата си, забавленията и домашните си задължения, заложете на нещо доказано ефикасно.

Със сигурност сте чували за Пилатес – система от упражнения, предизвикала истински бум през последното десетилетие, която синхронизира духа, тялото и ума. Релакс, отслабване, стягане, възстановяване от травми, тонизиране, самочувствие – всичко това постигате с лекота, без обемни домашни уреди за изтезание, заемащи хола ви и скъпи тренировки във фитнеса. Имате нужда само от добра мотивация и топки за пилатес.

Изберете перфектния размер и модел, създаден специално да елиминира вашите малки несъвършенства. Няма нужда от пространно проучване, ние сме свършили тази работа вместо вас.

Представяме Ви първата повелителка на стегнатото тяло: Amila – 75 см. (виж топката тук: https://bit.ly/3IaagzB ) Изпълнена в златно или черно, тази топка е идеална за трениране на широка група мускули. Упражненията с нея изискват баланс, който стяга корема и гърба, като предпазва кръста ви от натоварване.

Подсилена топка за пилатес Amila – 19 см (виж топката тук: https://bit.ly/35f696U ) , е истинско малко бижу в лилаво или синьо. Перфектният помощник да стегнете корема, краката и дупето. Домашната йога или пилатес просто не могат без нея.

Кой е любимият ви цвят – синьо, червено или жълто? Поръчайте Вашата Гимнастическа топка Amila – 65 см (виж топката тук: https://bit.ly/3JEQXyK ) в предпочитания нюанс и бъдете сигурни, че тя ще бъде най-добрата ви приятелка в постигането на съвършени форми. Независимо на какво наблягате – упражнения за корем, гимнастика за бременни, преси за гърди, коремни преси, Amila – 65 см ще ви помогне да облекчите болката в гърба, да укрепите основните мускули, да подобрите стойката си, координацията и баланса си и да отслабнете.

Топка за пилатес Avento – 18 см (виж топката тук: https://bit.ly/34ZSzUW ) отива на розовия ви дамски натюрел. Изпълнете се с розови мечтания за екзотични плажове, по които да разходите привлекателните си форми и я поръчайте веднага. Тонус за мускулите ви, координация и стабилност, независимо от опита и възрастта ви, Avento ще ви позволи да се упражнявате без напрежение, докато гледате любимия си сериал или четете нашумял роман.

И последната фаворитка на посветените дами – Топка за упражнения с двойно тегло Amila – 65 см (виж топката тук: https://bit.ly/3v53TKf ), най-предпочитаният модел за упражнения за гръб и корем. Изключително стабилна благодарение на основата си с тежест, топката с двойно тегло ще редуцира вашето значително, когато се запознаете с възможностите й. Ако червеното или синьото отиват на интериора ви, спокойно можете да я използвате за сядане вместо табуретка в хола или офис стол.

Която и да е Вашата кръгла цветна любимка, използвайте я в стотиците упражнения като: Клек и люлка с фитнес топка; Страничен напад с крак върху фитнес топка, Лицеви опори и коремни преси с крака върху фитнес топка, Кръстосано повдигане на ръка и крак върху фитнес топка, Бедрени сгъвания с фитнес топка, Клек с фитнес топка на стена, Коремни преси върху фитнес топка, Спускане на крака с фитнес топка между ходилата. Възможностите са безкрайни, както и вашият потенциал да бъдете неотразими в собствената си кожа.

Вече знаете,  топките за пилатес са най-практичният аксесоар в арсенала ви от оръдия за постигане на добро здраве и форма.

Ваш ред е, дами. Малко време и много желание от вас, всичко друго е налично на най-фини цени в любимия ви онлайн магазин (https://diassport.com/).

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе