3 тайни как да спечелите сърцето на добър човек – и да го накарате да се влюби във вас

спечелите сърцето
Любов и партньорство

3 тайни как да спечелите сърцето на добър човек – и да го накарате да се влюби във вас

Да спечелите сърцето на някой, който си заслужава, понякога изглежда доста трудна задача. Когато най-накрая срещнете добър мъж, вие сте развълнувани. Очакването ви кара да мислите какво е възможно за бъдещето на връзката ви. Това ви кара да започнете да търсите начини да създадете толкова дълбоко привличане, че той да остане с вас завинаги.

И така, какво искат мъжете в една връзка? Наистина е просто.

Ето три начина да спечелите сърцето на добър човек, а и да го запазите след това:

  1. Покажете му уважение.

Не че добрите мъже не искат да бъдат интимни. Те го обичат и това е хубаво нещо. Но това, което искат повече от това да ви вкарат леглото, е уважение. Добрият мъж ще бъде повече от готов да го спечели.

Въпросът, който трябва да зададете, е какво кара един мъж да се чувства уважаван? Отговорът е прост – просто го попитайте за неговите мисли, предложения и идеи! Например, можете да кажете: „Чудих се как да направя този проект по-добър. Какво мислиш?“ Искате да бъдете с мъж, с когото можете да се издигате, а това може да се случи само с мъж, когото уважавате.

Мъжете знаят това и затова спечелването на вашето уважение е толкова важно за тях. То е и критично за изграждането на трайна връзка. Когато го уважавате, той знае, че може да ви се довери.

  1. Кажете му, че го оценявате за всичко, което е и прави.

Оценяването е огромна тайна , за да спечелите сърцето на добър човек. Ако оценявате това, което прави, той ще прави повече от него. Мъжете, утвърдени да бъдат в тази роля, се влюбват, когато дават. Когато оценявате това, което ви дава, той не може да не отвори сърцето си.

Мъжете също са свързани със звук. „Благодаря“ е всичко, което трябва да чуят, за да бъдат вдъхновени. Това им дава усещане за постижение, защото в сърцата си те процъфтяват, за да ви дадат това, което ви прави щастливи. В мъжкия свят с признателността никога не може да се прекалява. Те никога не се уморяват да слушат думите ви за доброта и това ще създаде основа, върху която той да надгражда с вас.

  1. Възхищавайте му се истински.

Повечето жени не са наясно какво гориво могат да дадат на мъжа, а това е важно, за да спечелите сърцето му. Вашето възхищение може да вдъхнови един добър човек да стане този, който иска да бъде. Когато се възхищавате на определени негови аспекти (т.е. неговата интелигентност, чувството му за хумор и неговата продуктивност) и му го кажете, той оживява. Това е така, защото вашето възхищение вдъхновява добрия човек да има чувство за цел, което е по-голямо от самия него. Когато идва от вас, добрият мъж ще ви види като важна част от живота си и някой, с когото иска да изгради този живот. Редовното показване на възхищението си е огромен подарък, който можете да дадете на мъжа, за да спечелите сърцето му. Давайте го обаче само на мъж, на когото наистина се възхищавате. Когато го направите, това ще го вдъхнови безкрайно и ще отвори сърцето му.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе