Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?

Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?
Добра форма

Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?

Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах, посочват диетолози. Въпреки, че е чудесно да пиете зелени или зеленчукови сокове с различни храни, като спанак, зеле, магданоз, кориандър или ябълки, пийте ги отделно и не ги смесвайте със сок от целина. Вашето най-добро средство за възстановяване на здравето е чист сок от целина, изпит на празен стомах. Пиенето на сок от целина сутрин също така ще подобри усвояването на храната, която приемате през деня.

Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?

Днес сме толкова свикнали със симптоми, като акне, разсеяност, проблеми със съня, главоболие, проблеми с храносмилането, умора, тревожност, болка и други подобни, че хората не осъзнават, че това са хронични заболявания.

Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?
Защо да пиете чист сок от целина на празен стомах?

Често си мислим, че е нормално да живеем със симптоми и че терминът „хронично заболяване“ се отнася само за хора, които са зле. Всъщност, терминът „хронично заболяване“ се отнася до всеки, който има симптом, който остава неразрешен и пречи на цялостното му качество на живот.

Чудодейният билков лек, какъвто е сокът от целина, е за хронично болните – за всеки, който живее със симптом или заболяване. Медицинските изследвания и науката един ден ще настигнат милионите хора, които са намерили изцеление със сок от целина – тези, които са станали по-енергични и издръжливи от всякога, обърнали са хода на хронични и остри състояния, и са изградили отново живота си. Някой ден ще открият, че сокът от целина не е мода. Те ще открият, че това обективно е лечебната медицина на нашето време.

Антъни Уилям споделя неоткритите ползи за здравето от сока от целина в продължение на десетилетия и с течение на времето, когато хората станали свидетели на дълбоките му лечебни свойства, те изпитаха желание да споделят своя опит в социалните медии, за да помогнат на другите да вдъхновят тези, които страдат или живеят с нежелан симптом.

Една от най-големите тайни на сока от целина, която го прави толкова ефективен в борбата с всякакви симптоми и заболявания, са неговите неоткрити натриеви клъстерни соли. Тези натриеви клъстерни соли изчерпват и се борят с нежелани патогени и бактерии – причинители на проблеми, които са отговорни за огромен брой симптоми и състояния, включително автоимунни заболявания, и също така неутрализират токсините, които са друг ключов фактор при всички видове заболявания. Те също така възстановяват солната киселина с течение на времето и помагат на черния дроб да произвежда жлъчка, която е критична не само за здравословното храносмилане, но и за убиването на патогени. Тези невероятни натриеви соли са само една от чудесните тайни, които сокът от целина крие в себе си.

Как да си направим сок от целина?

Съставки: 1 голяма връзка целина.

Приготвяне: измийте целината и я прекарайте през сокоизтисквачка. Или можете да нарежете целината и да я пасирате в блендер до гладкост. Прецедете и изпийте веднага с голяма наслада.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе