Слънчев календар: Ден за началото на нов бизнес, пътувания

Слънчев календар: Ден за началото на нов бизнес, пътувания
Астрология

Слънчев календар: Ден за началото на нов бизнес, пътувания

9 Слънчевият ден е ден на небесен огън. Свързва се със сиянието, разкриването на творчеството. Това е денят на началото на нов бизнес, пътувания, мисионерска работа, обединяване на хората.

Тотемът на деня е Лъвът, мощен, величествен, но смирен.

Препоръчително е в този ден да поддържате постоянно запален огън в къщата. Добре е да развиете енергията си: отидете в храма, използвайте религиозни ритуали, физически практики, започнете 21-дневен цикъл на прочистване.

Добре е да изгорите всичко старо и ненужно, да се лекувате с огън и ароматен дим. Добра поличба днес е вятърът, който удря отворени прозорци и врати. Повишаването на телесната температура в този ден е знак за благодат, докато усещането за студ, студени тръпки показват, че Ангелът Пазител е недоволен от нас.

Лошо е, ако пожар угасне, възникнат пожари, самозапалване, изгаряния, дим. Всяка храна е добра, но гореща, бързо смилаема.

Сънищата ще бъдат пророчески, ако сънува голям брой хора. По-добре е да се събудите на този ден радостни и да бъдете весели.

Захранващи обекти са: огнище, кадилница, мангал. Цветовете на деня са „лъвски“, тоест дрехите е добре да са блестящи, кафяви, охра, жълти. Лошо е да носите сини дрехи.

Камъни на късмета – огнен гранат, рубин.

Числа на деня – 81, 27, 68.

Tagged ,
на горе