Силата на женския глас в привличането и задържането на мъжкото внимание

Силата на женския глас
Любов и партньорство

Силата на женския глас в привличането и задържането на мъжкото внимание

Казват, че жените обичат с ушите си. Но мъжете също обичат с ушите си и в този смисъл гласът на жената играе огромна роля за доброто развитие на връзката.

Счита се, че мъжете обичат ниските женски гласове. Това показва статистиката. Нещо повече –  повечето мъже биха направили компромис дори с красотата на жената, за сметка на нейния съблазнителен глас.

И така, как трябва да звучи истинската жена?

Психолозите твърдят, че гласът на жената може да подскаже на мъжа много за нейния характер и личност. Това твърдение не винаги се оказва вярно, но въпреки това в него има и доза истина. Да видим какво може да каже женският глас на мъжа.

Например, ако една жена е собственик на нисък кадифен глас, то тя веднага ще привлече мъжкото внимание към себе си. Привличането в този случай е наистина фатално.

Мъжката половина от човечеството възприема дамите с такъв тембър като изключително привлекателни, защото внушава усещането, че дамата притежава така наречената самодостатъчност. Това привлича силния пол, който държи на вътрешната сила и доброто самочувствие на жените.

Такава жена е трудно да се притежава, така че инстинктът на ловеца у мъжа се събужда и той започва активно да я „преследва“ с надеждата да я „завладее“ напълно и тя да е само негова и на никого другиго.

По същия начин мъжете много харесват и така наречените „влажни“ гласове. Невъзможно е да се говори силно и бързо с такъв тембър и той звучи красиво само при бавна, тиха реч, дори по-скоро шепот. Този глас е наистина женствен, той едновременно вълнува и приспива.

Също така, един задъхан глас може да съблазни и дори буквално да влуди представителите на силната половина на човечеството. Този глас казва на мъжа, че е желан, че жената е настроена за интимност. Той е сигнал за мъжете, че ще бъдат възнаградени с дълбока и чувствена любов.

Съблазнителният оттенък е голямо предимство у една жена, което не само, че никога не остава незабелязано, но и бива оценено подобаващо.

Tagged , , , , , ,
на горе