Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек

Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек
Интересно Лайфстайл

Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек

Селена Гомес проговори за приятелката си, която й дари бъбрек, съобщават медии.  Преди пет години приятелката на Селена Гомес Франсия Рейза спаси живота на звездата, като стана донор в трансплантацията й на бъбрек. Преди две години момичетата спряха да общуват тясно и в едно от интервютата си Селена назова името на най-добрата си приятелка, но за съжаление, този човек се оказа не Франсия, а Тейлър Суифт.

„Никога не съм се вписвала в групата на готините момичета, които са били знаменитости. Единственият ми приятел в индустрията всъщност, е Тейлър Суифт“, заяви Селена Гомес.

Подобно изявление силно обиди Рейза. Под един от постовете в социалните мрежи с цитат от Селена Гомес за приятелството й с Тейлър, Франсия написа коментар: „Интересно“.

Селена Гомес не замълча и се изказа доста остро по този повод, коментирайки обвиненията под поста си в TikTok: „Съжалявам, не споменах всички хора, които познавам.“

Наскоро тя стана член на документалния проект „Скъпи …“, където отново засегна темата за приятелството си с Франсия. Певицата разказва в какви отношения е със своя спасител и как е преживяла омразата, изсипана върху нея заради тази ситуация:

„Тя е най-добрата ми приятелка. Тя се казва Франсия, която в онзи труден момент за мен каза: „Не, определено ще премина теста.“ В рамките на три дни тя премина теста. И това беше един от онези моменти, в които имах чувството, че наистина се грижат за мен. Знам каква късметлийка съм. Никога, никога, никога няма да бъда по-задължена на никого, така както съм на Франсия. Мисълта, че някой, без да се колебае, е решил да стане донор за мен, беше просто поразителна.“

Селена Гомес преживя много трудно атаката на хейтърите, които удариха звездата след изявленията й за приятелството й с Тейлър Суифт:

„Написах, че това не ме притеснява, защото не исках да пречи на други хора, които изпитват същото. Да засрамиш някого за това как изглежда, кой е, кого обича, мисля, че е толкова несправедливо.“

Припомнете си, че Рейза и Гомес спряха да си говорят поради факта, че след операцията Селена се върна към партитата и започна да пие алкохол. Франсия предположила, че певицата ще се грижи по-добре за здравето си след бъбречната трансплантация поради заболяването лупус. Но звездата каза, че няма да промени стила си на живот.

Наскоро Селена Гомес призна в ново интервю, че е малко вероятно самата тя да роди дете. Певицата беше диагностицирана с биполярно разстройство през 2018 г. Употребата на лекарства за това заболяване може да причини вродени дефекти и поведенчески проблеми. Жените с това разстройство също са изложени на риск от повишени биполярни симптоми по време на бременността.

Селена Гомес си спомнила как веднъж посетила бременна приятелка и след това седнала разплакана в колата си. Според нея, тя наистина иска да стане майка, така че ще направи всичко възможно, за да има дете.

„Каквото и да ми коства, трябва да имам деца“, заявила Селена Гомес.

 

Риана и Хейли Бийбър показаха перфектната пролетна визия (СНИМКА)

11 безценни урока от Конфуций: „Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш“

Зодиите, които обожават да се хвалят на приятелите си с любовния си живот

infomax-logo-50-15-HW Ергенът отвлече Елена като за ромска сватба

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе