седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 31.07.2023-06.08.2023

Седмичен хороскоп 31.07.2023-06.08.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Тази седмица, според седмичен хороскоп, ще има много важни и интересни събития – неочаквани и изненадващи. Заслужава си чакането, ще се убедите сами. За много представители на Зодиака това ще бъде нещо специално.

Насладете се на тази седмица, особено по време на пълнолунието във Водолей, който тихичко ще „нашепва“: „Да живее свободата, да живеят приключенията, да живеем сега“.

4 зодии ще имат невероятен късмет в началото на август

infomax-logo-50-15-HW Георги Господинов: Пеперуда се блъсна в камбаната…

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Усещането за блаженство, свобода, лекота, духът на бунтарство – звездите ви съветват да говорите от сърце, да се срещате с приятели, да отидете някъде, да се отпуснете или да се заредите с адреналин, приключения. В същото време има аспект към Уран, който ще ви насърчава, че в този момент трябва да се разграничите от необичайното, да направите някои промени в плановете, да приложите някаква импровизация в живота. Затова периодът е приключенски, активен, свързан с общуване.

Някои работни казуси могат успешно да се разрешат на 1-ви или 2-ри август, за ваша изненада, това ще се случи с лека ръка. Отново пълнолунието във Водолей е много добро за сплотяване на екипа с някакво неформално действие.

Утвърждение за тази седмица: „Търпението ми е възнаградено.“

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Изглежда, че трябва да се освободите от някои ненужни и неща и няма да почувствате, че ви липсват толкова много, колкото си представяте. Уверете се, че подходът ви към материалния свят не става твърде рационален, прекрачвайки собствените ви емоционални граници и правейки ви безчувствени и дистанцирани от собственото ви сърце.

Раздайте енергията си, платете за нещо, което ще бъде ценно преживяване и изпълнете някои от онези желания, които са чакали подходящия момент. Няма смисъл да отлагате живота, когато сърцето ви има нужда от красота, радост и изцеление.

Утвърждение за тази седмица: „Уважавам себе си, уважавам околния свят.“

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Мислите могат да станат забързани и хаотични, ако позволите на емоциите да излязат извън контрол и да ви поведат пътя. Чувството за посока лесно се губи, когато не следвате собствената си интуиция, опитвайки се да действате според това, което е обичайно, прието от социалните норми и различно от вашите автентични желания и нужди, които копнеят да бъдат изживени.

Не можете да разчитате на някой, който ви е предал няколко пъти в миналото. Не превишавайте възможностите си, тъй като тази седмица изисква вътрешна работа и отдаденост на идеалите и мечтите на вашата Душа, които ви мотивират да продължите напред. Имате силата да създадете живот, който наистина желаете.

Утвърждение за тази седмица: „Обичам!“.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Тази седмица няма да бъдете обременени от проблеми на егото, проблеми с авторитетни фигури и подобни. Време е да обработите прозренията, до които сте стигнали през последните няколко седмици, за да можете да направите нещо конкретно, да бъдете проактивни по отношение на вашата креативност и таланти, които са на път да доведат до награди в живота с течение на времето.

Това е време, в което много Раци ще почувстват необходимостта да свършат нещо различно, да се отдадат на таланта и идеалите си за това какво могат да направят, когато си дадат нужното време. Някои неща в живота ви си заслужават борбата и ще станат по-лесни, докато постигнете стабилно ниво на увереност.

Утвърждение за тази седмица: „Аз живея със сърце.“

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Тази седмица дори и да повтаряте едни и същи стъпки, не се тревожете, стига да ви носят радост и признание. Външният свят е там, за да се свържете, да проявите идея и да общувате за неща, които наистина ви вдъхновяват, но този път трябва да изберете компанията си мъдро.

Усамотението е здравословно, от време на време, но няма смисъл да правите всичко сами. Помислете за алтернативни пътища, запознайте се с нови хора и останете отворени за взаимодействия, които ще донесат работа в екип и резултати, които желаете от дълго време.

Утвърждение за тази седмица: „Вселената ме подкрепя.“

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Управителят на вашия знак ще ви насърчи да намерите своето разумно обяснение за многобройните емоции, които се задействат по пътя, има още работа, която ви чака по пътя. Звездите ви съветват да останете уверени и нежни със сърцето си. Много Деви ще изпитат чувства, които са смятали, че имат достатъчно време да преодолеят, ще се върнат в спомените си към минали преживявания, които явно, все още не са преодолели.

Стойте на известно разстояние от хора, които все още имат склонността да ви нараняват, и проучете възможностите си. Може би в живота ви има връзки, които не трябва да се вписват в никакви морални или общи очаквания, но служат на съвсем различна цел.

Утвърждение за тази седмица: „Сърцето ми е отворено за любов.“

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни:  Тази седмица се очакват положителни промени в кариерата. Успехът, обаче няма да дойде при вас сам, за това трябва да работите усилено, показвайки известен предприемачески нюх. Може би външните обстоятелства ще се променят бързо и ще трябва да действате бързо и смело. Само в този случай ще можете да използвате печелившите възможности, които се отварят пред вас.

Също така, ще можете да укрепите финансовото си състояние. Като цяло тази седмица може да направи вашата персона по-видима и значима в очите на другите. Не са изключени някои лични постижения. Например, можете да спечелите творческо състезание или да се отличите на кастинг, за да заемете престижна позиция.

Утвърждение за тази седмица: „Благодаря за всичко, което имам.“

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Скорпионите ще са в приповдигнато настроение тази седмица. Това ще се отрази положително не само на вашата бизнес активност, но и на социалните контакти. Препоръчително е да бъдете гъвкави в отношенията с хората от вашия социален кръг. Това е добър момент за възобновяване на прекъсната преди това връзка. Може би случайна среща на улицата или в транспорта с бивш познат ще ви накара да си спомните миналото и да разберете, че имате нужда от този човек, за да продължите да общувате.

Освен това, естеството на комуникацията може да бъде, както чисто по бизнес, така и на лична основа. Ще можете да заинтересувате всеки човек, защото тези дни ще бъдете изключително забавни събеседници. Много проблеми ще бъдат разрешени успешно. Не се колебайте да се свържете с други хора за помощ, не се колебайте да свържете бизнес връзките си, за да решите спешните проблеми. Вашите интелектуални способности се подобряват. Ще можете да усвоите огромен поток от информация за кратко време, което ще има положителен ефект върху вашето личностно развитие.

Утвърждение за тази седмица: „Аз обичам.“

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Очаквайте тази седмица всичко да върви по план в професионалната сфера. Чрез постоянство можете да постигнете целите си. Членовете на вашето семейство ще ви осигурят подкрепата, от която се нуждаете. Ще можете да поддържате добра физическа форма и добро настроение. Ще трябва обаче да положите малко повече усилия, за да подобрите производителността си. Очаква се вълнуващо пътуване с приятели. Ако сте планирали да прекарате време с любимия човек, тогава плановете ви ще вървят безпроблемно.

Утвърждение за тази седмица: „Аз вярвам в доброто.”

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Има голяма вероятност да почувствате потребност, да се отклоните и да излезете от определена обстановка, която не е докоснала вашата нежност, или връзка, която ви е наранявала твърде много пъти. Въпреки, че сте дали всичко от себе си и сте имали цели, които да преследвате, вие сте променили решението си и вече не сте в настроение да страдате от предизвикателства, които изглеждат ненужни. Прегърнете реалността на вашата вътрешна истина, за да можете да правите избори отговорно и свободно, както наистина желаете. Някои емоционални връзки са ви възпрепятствали, за да ви дадат любовта, от която се нуждаете, за да излезете от неща, на които липсва любов на първо място.

Утвърждение за тази седмица: „Ценя интуицията си.“

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: От понеделник в живота ви ще задуха вятърът на промяната! Някои от вас ще подновят тренировките, за да се върнат във форма. Вероятно ще станете по-силни финансово, тъй като ще се появят нови начини за печалба. Вече символично сте достигнали точката, от която няма връщане. Вероятно ще почувствате нужда да направите равносметка, да идентифицирате онези аспекти от ежедневието си, от които вече не сте доволни. Кратко пътуване ще бъде най-приятно, особено в компанията на роднини или приятели.

Утвърждение за тази седмица: „Чувам вътрешният глас.“

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Честността винаги е плодотворна. Дори, ако обмисляте да си държите устата затворена и да преминете през ситуация, която натоварва сърцето ви, моментът ще ви подтикне да говорите. Време е да защитите себе си, своите здрави убеждения и нещата вътре във вас, които се основават на вашето емоционално благополучие и вашия вътрешен глас.

Изобилието е точно там, на прага ви, веднага щом се обърнете към практически въпроси и здравословна рутина. Борбата, която водите с определени навици, идва от емоционални връзки, които сега е подходящ период да преосмислите.

Утвърждение за тази седмица: „Продължавам да се уча.“

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 31.07.2023-06.08.2023

на горе