седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 26.06.2023-02.07.2023

Седмичен хороскоп за всички зодии: началото на тази седмица ще бъде активно и наситено. В съзнанието ви се зараждат много интересни идеи, но не всички от тях ще се реализират на практика. Бъдете внимателни към дребните неща.

През този период, според седмичен хороскоп, спокойно можете да поемете, както на по-дълги разстояния, така и на по-кратки. Комуникацията с околните ще бъде умерена и спокойна.

В средата на седмицата бъдете по-отговорни. В някои случаи ще бъде необходимо повишено внимание. Бъди спокоен.

В края на седмицата настъпва спокойно време, когато можете да разрешите някои проблеми и финансови въпроси.

Месечен хороскоп юли 2023 общ за всички зодии

infomax-logo-50-15-HW Изложбата със съкровища от египетската история е открита във Варна

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: за Овните продължава един енергичен и обещаващ период. Продължавайте да развивате дейности в посоките, които ви носят успех. Може да се заемете и със сложни и перспективни задачи – сега енергията и късметът ви са на върха. Тази седмица ще имате късмет в бизнеса, ако успеете да проявите инициатива, настойчивост и решителност. Трябва да имате шанс да превърнете противниците си в съюзници и да се отличите във всичко, което трябва да направите. Посещението на привидно скучно събитие в петък може да се окаже началото на ярка романтична история.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: за Телеца процесите, започнали по-рано, продължават. Те могат да бъдат свързани с красота, нежност и уединение. Като цяло седмицата ще премине относително спокойно за вас. Граденето на широкообхватни планове без ясни изчисления, факти и сериозни аргументи няма да ви вдъхнови. Предположения и теории ще отрежете в зародиш. Но не бъдете толкова критични и крайни. Всичко е добро в баланс – когато проверената информация може да се приложи в потенциално успешен проект. Затова е по-добре да помислите за мечтата си, за да вдъхновите другите с нея и тогава хората ще се радват да ви помогнат да я реализирате. Вашият чар, чувство за хумор, дипломатичност могат да променят много в живота ви.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Близнаците ги очаква много положителна седмица. Енергия и активност, постоянство и положителни способности за проникване – всичко това ще ви помогне да продължите напред, да повлияете на другите и да постигнете целите си. Освен това ще бъдете остроумни и изобретателни в общуването и преговорите и това допълнително ще допринесе за вашия успех. Изглежда, че е време да отделите малко време и да прегледате списъка си със задачи. Никога не можете да повторите всички случаи, но да си направите пауза навреме, за да проверите посоката на движение и да попълните енергийното си ниво, вече е половината от битката. Какво друго ще ви даде мотивация и вдъхновение? Нови знания, пътувания, смяна на обстановката, срещи с интересни хора, нови култури. Вслушайте се в интуицията си, оставете щастливата случайност да ви води за ръка.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: за Раците седмицата е доста благоприятна. Не е ли време да си позволите да се насладите на живота и да се съсредоточите върху това, което наистина ви носи удоволствие, изпълва душата ви с хармония? „Изчистете праха“ от личните си интереси, за да не стане ролята ви в живота второстепенна. Хората около вас ще бъдат удивени от вашата проницателност и вътрешен мир. Думите ви ще се сбъднат почти на 100%, така че не се изненадвайте, ако хората идват при вас за съвет. Не се страхувайте да се доверите на интуицията си и на първия вътрешен отговор – ще успеете! Какво друго ще донесе успех? Колкото и да е странно – „остротата“ на речта. Хуморът на ръба на иронията ще се възприеме като знак за вашата интелигентност и самочувствие. Но, запомнете, участието в интриги, клюки – ще отблъснат късмета от вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: за Лъва седмицата е много благоприятна. През този период трябва да се заявите максимално, да изразите своята визия, цели и амбиции. Това ще привлече последователи към вас, ще увеличи симпатиите на хората около вас и ще създаде цялостно усещане за енергия и възход около вас. Личните и бизнес отношения са ваш приоритет тази седмица. В личен план може да има намеци. Но го приемете не като индикатор, че вашият любим човек се държи съмнително с вас, а като сигнал, че е време да проведете искрен разговор и да „изчистите“ отношенията, за да върнете искреността и интимността във връзката. Ако досега личният живот е на етап проект, тогава може да се появи бизнес партньор или нов поток от клиенти. Проблемите на работата и вашия бизнес ще бъдат не само актуални за вас, но и по-важното – успешни. Изразете себе си, проявете се и ще успеете!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: на Девите им предстои умерено сложна седмица. Основните трудности са свързани с планирането и споразуменията – може да бъде трудно да свържете всички дребни дела и планове в едно цяло. Възможно е суетене, нервност и безпокойство. Седмицата е неблагоприятна за преговори и комуникация – възможни са грешки и трудности в разбирането. През тази седмица ще се стремите да поемете тежестта на всички казуси, които могат да възникнат в полезрението ви. Разбира се, такова старание, компетентност и инициативност ще ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Но фокусирането единствено върху работата създава дисбаланс и това да се отрази на общото ви благосъстояние. Поддържайте баланс в активността. Развивайте своя вътрешен, духовен свят. Променете нагласите и вярванията си, не „поглъщайте“ правилата на живот на други хора, трансформирайте мисленето си, променете стереотипите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везните през следващата седмица трябва да говорят и обсъждат всичко с околните, колкото е възможно повече. Това ще помогне да се избегнат конфликти, които иначе биха могли да възникнат заради дреболии и неочаквано. Комуникативните ви умения ще бъдат на върха и ще ви помогнат да изгладите подобни ситуации. Не сте ли стояли твърде дълго на едно място, макар и много удобно и безопасно? Творчеството, новият кръг от познати са най-добрите помощници за запълване на живота с нови цветове. Хората охотно ще се събират около вас, ще откриете таланта на разказвач и оратор – ще ви бъде лесно да формулирате мислите си и те охотно ще се съгласят с вашите аргументи. Ако имате деца – непременно прекарвайте време с тях и самите вие бъдете като децата – това ще ви зареди с положителна и ярка, привлекателна енергия.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: за Скорпионите седмицата ще бъде относително спокойна. Може да има ехо от предишни трудни ситуации, които все още не са напълно разрешени. Иначе ситуацията се подобрява и наближава по-положителен период за вас. Вятърът на промяната духа във вашата посока. Ще почувствате промяната и не трябва да се съпротивлявате на този импулс. Разбира се, спонтанните покупки на имоти, мащабните ремонти без проект и рязкото уволнение са твърде импулсивни стъпки. Но имате нужда от промяна. Затова заложете на атмосферата: нови растения за разнообразяване на интериора, почистване в очакване на пролетта, дори смяна на стария, познат маршрут до работа или дома – всичко това ще ви даде усещане за новост и емоционален подем.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Стрелците ще могат да се покажат ярко през следващата седмица. Основното нещо, което трябва да запомните: по-малко думи, повече действия! Именно делата и думите ще ви помогнат да изразите себе си и ще ви заредят с още енергия. За умствена работа и преговори седмицата е подходяща. Време е да покажете на света своите таланти и възможности – планетите са подготвили мощен заряд от активност за вас. Около вас ще се развият интересни ситуации, за да покажете силните си страни и възможности. Вашата способност да преговаряте, смелост и спокойствие – вашата подкрепа за близкото бъдеще. Не крийте аналитичния си ум, логиката. Вашето структурирано мислене ще изненада другите и ще донесе интересни запознанства, договори, които ще открият добри перспективи.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: за Козирозите периодът е напрегнат. Възможни са блокажи в работата, трудности при изпълнение на задължения, интриги. Може да има и срив или липса на вяра в собствените способности. Струва си да свалите малко летвата и да не планирате твърде сложни неща. Не е ли време да възстановите силите си? От какво имате нужда напоследък? Може би – във финанси, свободно време, подкрепа, комуникация? Или може би през цялото време „бягате“ и нямате време да се храните балансирано и спокойно? Време е да изместите фокуса от вашите „не мога“ и „няма време“ към вашите нужди. Мислете не за резултата, а с помощта на какво можете да го постигнете, тогава победата ще се случи по-лесно и по-бързо. Не блокирайте финансовия си поток. Нито пълната пестеливост, нито екстравагантността ще ви бъдат от полза. Възможностите ще дойдат при вас, най-важното е да ги уловите навреме.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: за Водолеите седмицата е много благоприятна. Ще можете активно да излъчвате своите идеи, планове и цели. Също така ще можете да обедините хората около себе си или да започнете нов важен проект. Седмицата е благоприятна за всякакви подобни неща, използвайте тези положителни енергии максимално. Проявете повече грижа и към себе си. Ако не можете да го направите без притеснение – практикувайте релаксиращо дишане, слушайте подходяща музика за медитация – намерете свой собствен начин да успокоите ума. Не се поддавайте на чужди и съмнителни сценарии. Участвайте в социални дейности, вземете уроци по музика или рисуване, посетете музеи, фестивали – всяко творческо и културно развитие ще донесе радост и късмет.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: за Рибите седмицата е доста трудна. Възможно е объркване – в себе си и в отношенията с другите. Разговорите и обсъждането също няма да помогнат. Тази седмица не е подходящо време за подписване на важни документи и за прекалено умствено натоварване. Но вие ще бъдете като лъч светлина за околните. Те ще дойдат при вас за съвет и вдъхновение. Не се учудвайте от това – все пак всичко ще ви бъде кристално ясно – какъв е коренът на проблема и какво да направите, за да промените ситуацията към по-добро. Но това, което е толкова лесно да се даде на другите, е толкова трудно да се даде на себе си. Контактът със себе си, сърцето и душата ви, истинските желания са най-важните ви нужди. За да направите това, определено трябва да слушате себе си, да не приемате мнението на някой друг, да не се опитвате да бъдете като някой друг.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 26.06.2023-02.07.2023

на горе