седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп: 20.11-26.11.2023

Седмичен хороскоп: 20.11-26.11.2023 за всички зодии. Хората, които са от голямо значение за вас, може да не осъзнават собствената си важност във вашите очи. Вложете повече креативност, за да им кажете или изразите как се чувствате. За тази цел използвайте, какъвто и да е вид носител – имейл, пощенска картичка или посветен стих. Не приемайте отношенията с тези хора за даденост. От време на време те се нуждаят от вашето внимание. 

Новата седмица 20.11-26.11 ще донесе КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ за няколко зодии

infomax-logo-50-15-HW Докосваме европейската титла по шах, Нургюл пак брилянтна

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Случиха се много неща, на които не сте разчитали точно в миналото, но сега сте спокойни с тях и няма да имате нищо против промените, дошли заедно с тях. Хората около вас са се променили толкова, колкото и обстоятелствата, създадени в живота ви.

Имате нещо важно за внедряване в рутината си. Помислете за навици, които биха могли да променят динамиката и добавете нежен подход към себе си в ежедневните си избори. Няма причина да бъдете прекалено взискателни към себе си, когато сърцето ви има нужда от топлина и живот.

Утвърждение за тази седмица: „Заслужавам да бъда подкрепян и уважаван.“

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не бихте искали да изгубите от поглед действителните способности, които носите със себе си, където и да отидете, но нечия критика взе своето и ще имате нужда от време и търпение, за да възстановите структурата, която беше изгубена. Вашият вътрешен морален компас и система от ценности трябва да бъдат възстановени, за да можете да поставите себе си на първо място и на върха на собствения си списък с приоритети.

Колкото и пасивни да можете да заобиколите определени проблеми, това е време на инициатива, когато отношенията зависят от първата предприета смела стъпка. Не се колебайте твърде дълго, ако сърцето ви тегли в дадена посока и инстинктите ви дърпат напред.

Утвърждение за тази седмица: „Моите таланти са ценни.“

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Колкото и свобода да усещате, колкото и изпълнени с желание за приключения да се чувствате, вие сте малко объркани и ви липсва концентрация в момента. Тази седмица може да бъде добър момент да подредите приоритетите си и да намерите посоката, която ще донесе най-голямо удовлетворение и радост в сърцето ви, ако се предадете на течението на момента.

Придържането към миналото няма да е от голяма полза, а безпокойството за бъдещето ще е още по-безполезно за вашето благополучие. Опитайте се да останете на земята, да присъствате в този момент във времето, където можете да видите ясно истината и да почувствате истинския си отговор на обстоятелствата.

Утвърждение за тази седмица: „Доверявам се на интуицията си.“

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вие сте изгубили от поглед какво е наистина важно за вашето автентично Аз. Задайте си най-трудния въпрос, така че вашата инициатива да дойде с дълбоко вкоренен смисъл и разбиране. Не сте сигурни, дали трябва да се придържате към вярвания, които са ви ограничавали в миналото, или трябва просто да се оставите на течението и да изберете посока, която всеки друг би направил.

Има неща, за които сте готови да бъдете освободени от тях. Трябва да оставите нещо в миналото, където му е мястото, за да можете да се съсредоточите върху настоящия момент и да живеете в него пълноценно и толкова радостно, колкото желаете.

Утвърждение за тази седмица: „Аз създавам собственото си щастие“.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вече не е нужно да правите много, за да поддържате нещата, но сте готови да опитате себе си в нещо ново и да направите каквото е необходимо, за да създадете точния образ на бъдещето, който сте си представяли. Въпреки, че перфекционизмът не е задължителен, този път той може да изтъкне страстни страни от характера ви и да донесе нещо добро, на което можете да разчитате.

Детайлите ще имат значение в дългосрочен план. Не подценявайте предчувствието си и се фокусирайте върху неща, които привличат вниманието ви и поддържат страстта ви запалена. Няма причина да оставяте нещата да се изплъзват, когато важни цели зависят от вашия отговорен подход към живота.

Утвърждение за тази седмица: „Умът ми служи за моето израстване.“

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Тази седмица няма да отделяте твърде много време или енергия за неща, които вече не са важни за вашето развитие и благополучие. Миналото остави своя отпечатък, но това не означава, че ви е писано да се придържате към взаимоотношения, хора или избори, които някога са имали много повече смисъл, отколкото днес. Спазвайте дистанция и не се колебайте да нарушавате малките правила, които са готови да бъдат нарушени за по-висша кауза.

Направете нещо нежно, мило и любящо. Подкрепата, която оказвате, ще ви се върне и удовлетворението, което ще намерите в обслужването на нуждите на тези, за които се грижите, ще се умножи с течение на времето. Насладете се на момента и се насладете на близостта, която ви позволява да бъдете част от добрите неща в живота на другите.

Утвърждение за тази седмица: „Обичам.“

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: С влиянието на планетата Венера ще ви бъде трудно да знаете какво можете да очаквате от определени взаимоотношения, тъй като любовта и красотата изглежда се крият на всеки ъгъл. Няма причина да отстъпвате или да спазвате дистанция, където сърцето ви зове отново и отново.

Наблюдавайте, анализирайте, но не отнемайте много време, за да действате импулсивно, ако всичките ви желания се слеят в едно. Няма причина да търсите перфектни решения, когато това, от което наистина се нуждаете, е да се оставите на течението и спонтанно да се насладите на момента с всичко, което ви поднесе.

Утвърждение за тази седмица: „Животът е прекрасен.“

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: През тази седмица ще чувствате потребност да си починете и да се отпуснете. Ще имате небходимото спокойствие и свободно време, въпреки натовареното ежедневие. Все пак енергията ви щи е много по-добра от преди и трябва да забележите всички положителни промени, настъпили, докато трансформирате реалността си и прилагате всички необходими и поддържащи промени в ежедневието си.

Някои промени ще бъдат оставени на заден план, тъй като вече нямат смисъл. Време е да се приведете в съответствие със собствените си свежи убеждения, така че всички остарели или наложени най-накрая да освободят хватката си върху реалността, върху която работите и създавате всеки ден.

Утвърждение за тази седмица: „Обичам живота си.“

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Има насъбрало се напрежение свързано с определени проблеми в живота ви. Ето защо, някои представители на знака ще имат затруднения да завършат това, което са започнали, да приключат проекти, които имат краен срок и да направят това, което трябва да се направи, за да постигнат определена цел. Колкото и да искате да запазите чувството за стабилност и заземяване, някои емоции все още ви натежават.

Ако сте поставили невъзможни стандарти, това е добър момент да признаете усилията си и да проследите докъде сте стигнали. Някои цели все пак ще бъдат постижими, дори и да не се натоварвате твърде много. И, ако изберете да си починете и да се забавлявате – направете го.

Утвърждение за тази седмица: „Аз съм автентичен и верен.“

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Въпреки, че можете да си представите определен сценарий, не сте сигурни дали можете да използвате методи, които са били използвани досега и дали можете да научите как да ги прилагате, както другите хора. Нещо трябва да се адаптира, преосмисли и да пасне на вашите собствени нужди с всичките им малки разлики, които са подходящи за вас в момента.

Ще ви трябва известно време, за да изработите солиден план, но сте готови и ангажирани да се придвижите към нещо важно. Някои цели ще растат и ще стават по-големи от други, по-големи от тези, които сте имали досега, и ще видите как способностите ви също нарастват, след като сте мотивирани да преследвате нещо важно.

Утвърждение за тази седмица: „Аз съм уверен.“

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Не искате да затваряте вратата или сърцето си за определени взаимодействия, но трябва да се предпазите от неща, които не идват с чувство на радост и ангажираност. Нещо се нуждае от повече съдържание и ако ядрото не е там, за да му се насладите, няма да се забавлявате много на повърхностни нива и където връзките не са наистина възнаграждаващи.

Някои представители на Водолей ще мислят за голяма промяна на посоката, направена в целия им кариерен път или важни взаимоотношения, които изглежда имат по-пълноценно бъдеще. Освободете се за растежа и промените, които са необходими, за да запазите сърцето си в мир.

Утвърждение за тази седмица: „Приемам реалността.“

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Във въздуха има много повече любов, отколкото изглежда на пръв поглед. Ако погледнете в правилната посока, ще видите креативност, изкуство и цвят, добавящи стойност дори към най-простите неща в заобикалящата ви среда. Дръжте сърцето си отворено за нови взаимоотношения и взаимодействия, които обикновено не бихте очаквали да бъдат част от вашето ежедневие и ритуали.

Някои неща ще отнемат малко повече време, отколкото сте предполагали, но това само добавя стойност и им носи повече съдържание. Придържайте се към приоритетите си, за да не се изгубите в прекомерно мислене или твърде много практични ходове, които вече не служат на по-висшата цел, на която искате да останете отдадени.

Утвърждение за тази седмица: „Аз съм съсредоточен и спокоен човек.“

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп: 20.11-26.11.2023

на горе