5 типа жени които винаги остават само любовници

5 типа жени които винаги остават само любовници
Психология

5 типа жени които винаги остават само любовници

Има жени, които стават само за любовници.Празнични дни и нощи най-често прекарва сама. Може да е с приятели, с роднини, но точно не с него. Какво представлява психологията на любовницата? И какви жени са обречени винаги да са в този статус? Най-простият отговор изглежда на повърхността — за всичко са виновни родителите. На жената не достига бащината любов. А жененият се асоциира с бащата през детството — чужд мъж, както и бащата е мамин. Такова действително може да съществува, но има и други причини. Какви жени се оказват само любовници, но не и съпруги?
Някои жени просто не са способни да създадат трайни и пълноценни взаимоотношения.

5 типа жени които винаги остават само любовници

Ето типовете жени, които остават винаги само любовници.

1.Жена с ниска самооценка

Макар външно жените-любовници да изглеждат уверени в себе си, вътрешно имат ниска самооценка и си мислят, че не са достойни за любов. Не ѝ достига смелост да е жената номер едно. В отношенията с женени присъства неувереност в утрешния ден, постоянен страх от загуба, необходимостта да го споделя с друга и винаги да е второстепенна.

Такава ситуация повтаря детството или пубертета, когато е имала, например, в отношенията с братя и сестри. Ако в семейството са я омаловажавали или са предпочитали другите деца, самооценката на жената е неизбежно занижена. Израства с убеждението, че винаги е за второстепенна роля и неудовлетворена в любовта. Нали жена с занижена самооценка се страхува, че няма да срещне повече никого и често решава, че е по-добре да е женен, отколкото сама. Устройвайки се в любовен триъгълник, любовницата се съгласява на огризки от чувствата, които трябва да „доизноси“ заради другата жена.

2.Материалното момиче

любовници
5 типа жени които винаги остават само любовници снимка: pinterest

Първото в нашия списък с типове момичета, по които не трябва да си падате, е материалното момиче. За нея вашата роля в живота й е да я обсипвате с подаръци като начин да я обичате. В крайна сметка всичко опира до парите и предметите и това, което можете да дадете.

От самото начало тя вероятно ще допълни вашата кола и часовник и дори може да попита за вашата работа и колко печелите.

Нейният тип изглежда има критерий за момчетата, с които излизат – и това е вашата годишна заплата. Тя ще бъде толкова сладка, ако й купите огърлица, но никога не идвайте при нея с празни ръце, защото тя ще бъде най-студената вещица, която някога ще познавате. Тя спада към графата любовници.

3.Куклата барби

любовници
5 типа жени които винаги остават само любовници снимка: pinterest

Тя е красива, очарователна е и има страхотно тяло. Всеки сантиметър от нея е перфектен – добре, с изключение на ниското й IQ. Въпреки че може да не е запазила нищо, което й е преподавано в училище, тя изглежда има докторска степен в спалнята и спада само към жените любовници.

Освен това тя кара момчетата да те гледат със завист, когато излизате заедно.

Въпреки това, само се надявайте, че тя не отваря устата си, за да изкаже мнението си, защото тогава всичко ще тръгне надолу. С този тип момичета може да е чудесно да бъдеш временно, но няма да можеш да я доведеш у дома, за да се срещне с мама, освен ако не искаш да станеш свидетел на бедствие.

4.Кралицата на драмата

любовници
5 типа жени които винаги остават само любовници снимка: pinterest

Тя е от типа, който вярва с цялото си сърце, че светът е на път да я вземе. Но не се заблуждавайте. Драмата не просто я следва – тя има начин да я развихри сама.Сякаш всички и всичко е срещу нея и тя по някакъв начин винаги е жертвата. Проблемът е, че тя не е в състояние да признае грешките си и да поеме отговорност за собствените си действия. Съвсем скоро тази игра на обвиняване ще проникне във връзката ви, правейки я твърде токсична. Тя ще се превърне като всички останали жени-любовници.

5.Отчаяната мацка

Тя ще бъде нуждаеща се, контролираща, манипулативна и много талантлива в включването на водопровода, само за да ви накара да направите това, което тя иска. Тя е мотивирана от дълбоко отчаяние да бъде с когото и да било, без значение кой е той, всичко само в името на това просто да има някого.

Нещастна и отчаяна, тя може да ви последва за малко от вашето внимание и ако не й дадете това, което иска, тя може да заплаши да нарани вас или себе си.

Това определено не е видът допълнителен стрес, който искате връзката ви да насърчава. Ето защо тя е от типа момичета, по които не трябва да си падате. Тя е от типа само за любовници.

Tagged , , ,
на горе