седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп: 18.09.2023-24.09.2023

Седмичен хороскоп: 18.09.2023-24.09.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Отделете време за вашата „крепост“, вашият дом. Опитайте се да балансирате между семейство и работа.

Според седмичен хороскоп, ако успеете, това ще ви създаде невероятен енергиен тласък и сами ще се изненадате – колко лесно ще се справите с много от задачите. Не се изненадвайте, ако ситуации от миналото се повтарят – сега завършвате определен етап от живота. Именно, по този начин ще получите насока в коя област трябва да поработите върху грешките, за да преминете към нов период.

Дъжд от златни възможности през новата седмица 18-24 септември 2023 за 8 зодии

Седмичен хороскоп: 18.09.2023-24.09.2023 12 растения в градината според всяка зодия

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: В тези дни жизненият ви тонус ще се повиши, оптимизмът ви ще се увеличи, а с това и активността и работоспособността ви. Най-накрая ще се изградят отлични взаимоотношения на работното място, което отново ще има положително въздействие върху напредъка в работата. Тоест, за вас идва период на работа с творческа „искра“. Най-вероятно ще имате възможност да се докажете в бизнеса или да получите важна задача или похвала от началниците си. Ако сте имали въпроси относно вашето здраве и благополучие, състоянието ви ще се подобри, а ако не сте се оплаквали от здравето си, това е идеалният момент за вас за профилактика, преглед или очистителни процедури. И също така е време за спортни дейности.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Тази седмица ще ви донесе оптимизъм и желание да се покажете от най-добрата страна. Станете по-видими, не се страхувайте да декларирате своята значимост. Също така ще имате желание и вдъхновение за романтични приключения. Ако сте свободни, настройте се по-скоро на мимолетни, неангажиращи партньорски взаимоотношения. Но не губете разума си от тях, колкото по-малко очаквате от избрания от вас, толкова по-добре ще се развият отношенията. Не се отказвайте от удоволствия и приключения: в края на краищата факторът късмет работи чудесно за вас сега. Просто не го използвайте в хазарт и инвестиране – тук късметът може да се сработи, така както ви се иска.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: По-добре е да избягвате твърде многолюдни, шумни места, като предпочитате домашната среда пред обществото. Покрай публичните събития ще изразходвате повече енергия и ще ви оставят да се чувствате слаби и претоварени. Насочете основната си енергия към собствения си дом и семейство, себе си и близките си. Но сега е рядко време, когато планетите ви дават официално разрешение да бъдете малко лениви и да бъдете като „домашна котка“ – отпуснете се, насладете се на комфорта, топлината и обичта на вашите близки. Понякога трябва да си дадете почивка, възползвайте се от този момент!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ще бъдете постоянно в движение. Имате нужда от разнообразие и промяна като въздух точно сега. Ще има много неотложни въпроси и проблеми, които изискват незабавно разрешаване. Но ще ви хареса – ще стимулира любопитството ви, ще ви направи по-общителни и ще подхрани вътрешната ви „батерия“ с нови сили. Броят на срещите и контактите с хора може да се увеличи значително. Интересът към учене, курсове и знания като цяло може да се появи отново. Възможни са кратки пътувания, краткосрочни командировки или смяна на „местоположение” – апартамент, работа. Това ще бъде благоприятно, просто проверявайте много внимателно условията и точките, когато подготвяте документи и други важни документи.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вниманието ви все още е насочено към финансите. Едва сега акцентът ще се измести повече към харченето и инвестирането. Сега обаче не е съвсем благоприятно да се правят големи покупки, а покупката на оборудване, електроника и автомобили определено трябва да се отложи за няколко седмици. По-добре е да не харчите, а да се върнете отново към въпроса за „изграждането“ на вашата база – както материална, така и духовна, защото сега планетите ви дават добра прогноза за печалба и финансов успех. Внимателно следете речта си – сега думите ви може да звучат много двусмислено и мнозина може да бъдат обидени или наранени. Опитайте се да избегнете тези моменти, тъй като вие самите ще се почувствате неудобно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Звездите препоръчват да се вслушвате в себе си и желанията си. Не пестете от себе си и не мислете, че обръщането на внимание на външния ви вид е срамно. Освен това чрез инвестиране в себе си имате възможност да подобрите самочувствието си и да повишите самооценката си. Дори в бизнеса ще станете по-настоятелни, решителни, ще има желание и енергия да командвате и „разрешавате“ всички трудности. Но не решавайте проблемите на другите хора. Заемете се с по-лични неща, поставяйки интересите си на първо място. Това не е егоизъм, а самоуважение.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Отново ще се „отдръпнете“, предпочитайки да останете сами със себе си. Наистина е време да се заемете с вътрешен анализ, като погледнете света „отвън“. Сега сте много чувствителни, както към вашите чувства, така и към трудностите на другите хора. Следователно може да започнете да се интересувате от психология, езотерика и всякакви тайни. Това е подходящо време за творческа работа. Можете да започнете превантивно лечение или да практикувате йога и медитация. Този вид практика ще осигури по-голяма вътрешна подкрепа и ще създаде основа за личен растеж.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ще ви идват нови идеи като от рог на изобилието, сякаш ще се втурнете в бъдещето, ще кроите планове. Това е добър период за привличане на спонсори и инвеститори, включително от кръг влиятелни хора. Голяма роля играят приятелите, от които можете да потърсите подкрепа и разбиране, а може би дори началото на някакво съвместно начинание. Включете се в обществените дела и бъдете „в полезрението“ по-често – за да бъдете забелязани, трябва да сте забележими! Ако вече сте имали мащабни проекти, чието изпълнение сте поели, но не сте завършили, време е да се върнете и това ще ви донесе добра печалба!

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Целият фокус на вашето внимание е върху въпросите на кариерата и професионалното израстване. Ще можете напълно да започнете да реализирате амбициозните си мисли и да постигнете признание. Ще станете по-уверени в себе си, ще успеете да привлечете вниманието на околните и да декларирате работните си постижения. Но не мислете само за признание, а насочете енергията си към подобряване на професионалните си умения. Добро време за преговори с ръководството, относно перспективите на вашата дейност или за окончателен избор на професия или място на работа.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Може все повече да ви посещават мисли за Вселената, смисъла на живота, вашето място в него. Ще започнете да гледате на всяка житейска ситуация отстрани, сякаш без да се намесвате. И такъв философски подход не само ще осигури нов опит, но и ще ви позволи да видите нови начини за решаване на вашите проблеми. Може да се интересувате повече от духовните неща, отколкото от земните, и за известно време да спрете да се тревожите за ежедневните въпроси. И това е нормално, човек трябва да се развива и материално, и духовно. Въпреки че транзитът може да е по-малко глобален. Тогава ви очаква аналитична работа или пътуване. Възможни са контакти с интересни хора, професионалисти в своята област. Създаване на нови контакти на базата на общи интереси. Подходящо време за социални и културни дейности, защита на диплома или решаване на правни въпроси.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Може да чувствате постоянно напрежение, сякаш трябва да преодолеете нещо, да се борите за нещо. Какъв би бил здравословният начин за вас да преживеете този вътрешен конфликт? Благоприятно за вас ще бъде решаването на финансови проблеми – както свои, така и чужди. Като насочите вътрешната си борба в тази област, можете да спечелите големи печалби. Можете да организирате романтична среща за половинката си – и това също ще предостави отлична възможност за облекчаване на вътрешното напрежение. Ще се засили и интересът към тайните, към всичко свързано с друг живот, лечителството. Но екстремните спортове или рисковите финансови транзакции тази седмица са строго противопоказани, енергията ви е твърде небалансирана и може да не усетите моментите, в които трябва да спрете.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Тъй като напоследък сте наблегнали значително на сътрудничеството, на преден план за вас излизат партньорите – брачни и бизнес. Ще намерите отговори на много въпроси, общувайки с други хора. Показвайки се пред обществото, ще научите мнение за себе си и дейността си, което напоследък е много важно за вас. Любовта към себе си и хората, разбирането на себе си и другите е отлична основа за вътрешна подкрепа. Добър момент за реклама, преговори, социални дейности, културни събития. Но е по-добре да не бързате със сключването на сделки, в противен случай по-късно могат да възникнат някои неточности и несъответствия.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп: 18.09.2023-24.09.2023

на горе