седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 14.08.2023-20.08.2023

Седмичен хороскоп 14.08.2023-20.08.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Заслужавате да бъдете прегърнати от човек, който събужда най-добрите чувства в душата ви. Някой, който не ви съди и не ви натоварва с очакванията си. Тази седмица, според седмичен хороскоп, оставете старите проблеми и истории в миналото. Оставете вярванията, които ви пречат да приемете нови и по-добри неща.

Може би искате да промените обстановката? Е, това ще ви бъде от полза: новите места ще ви вдъхновят с нови идеи. Освен това, ще се запознаете с интересни хора.

Новата седмица 14-20 Август ще донесе изобилие от КЪСМЕТ на 7 зодии

Седмичен хороскоп 14.08.2023-20.08.2023 Зодии и интериорен дизайн

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Съберете екипът си, насрочете важна бизнес-среща или отидете на събитие; луната оказва влияние във вашата зона на комуникация. Това е най-доброто време да организирате вечеря, да присъствате на такава и да се смесите с голямо разнообразие от хора във вашата собствена социална версия на срещи извън рамките. Колкото по-необичайно, толкова по-добре. Всеки има история, така че слушайте и споделяйте за вдъхновение. Ако имате специален интерес, близък до сърцето ви, тогава е вашият момент да си сътрудничите или да се включите. И, ако сте работили върху нещо, това може да е моментът да го споделите с потенциалните си нови партньори. Насладете се на общителния дух.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Вашата управляваща планета, Венера, е в ретроградна посока, която ще продължи до 4 септември. Така че, няма големи решения относно вашия стил, взаимоотношения и ценности, особено в домашната сфера. Това прави идеалното време за размисъл и промени. Направете дълбока интроспекция и слушайте сърцето си; нещата се променят и вие израствате с тях. Луната осветява вашия дом на кариерата, така че намерете баланс между личното и общественото си аз. Понякога тези две области се нуждаят от различен подход или части от вас да пристъпят напред. Помислете къде да поставите граници и се насладете на професионалните си постижения.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Освободете социалната си пеперуда и прегърнете уникалното многообразие от мислители на една ръка разстояние чрез подкасти и вашите контакти. Това може да е време за празнуване, така че помислете за вашите висши социални идеали, системи на мислене или дори вярвания, докато са осветени. Вашата индивидуалност блести под тези лунни лъчи, така че свържете се с хора с вашето мислене и разпространете вашите остроумни думи на мъдрост. Позволете на любопитството да се разгърне и се потопете във вълнуващи разговори с вашия екип. Заимствайте от глобални идеи, които ви очароват, и ги изразете на местно ниво.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако сте жадували за смислена връзка, време е да изследвате скритите сфери на емоциите си. Отворете сърцето си за дълбоки преживявания и прегърнете уязвимостта с любимите си хора. Доверете се на инстинктите си, докато се докосвате до фините енергии около вас. Какво получавате? Какво искате от близките срещи от интимно естество? Удовлетворявате ли нуждите си и ги съобщавате ясно и директно? Ако сте спорили с някого, вместо да му кажете какво става, това е вашият момент да си признаете. Експериментирайте с дистанциран подход и приветствайте промяна или трансформация.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Забавлението под слънцето никога не спира през сезона на Лъва, а този уикенд достига своя максимум. Съберете приятели, подгответе се за парти, излет, шоу или бързо кафе, прегърнете любимите си хора. Приемайте всички комплименти и осветявайте с великодушната си светлина другите. Гледайте ги как светят и ще се насладите на реципрочен звън от добри чувства. Вашата зона за партньорство е осветена от сребърните лунни лъчи. Кой е чашата за вашето кафе, кибритът за твоя пламък? Венера продължава да се връща назад във вашия знак до 4 септември, така че помислете, но внимавайте за любовните взаимоотношения: внимавайте към чий обятия ще се насочите!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Пренесете вашата силна енергия в царството на продуктивността и грижата за себе си. Прегърнете иновациите в работната си среда и търсете баланс между професионалната си работа и собственото си благополучие. Създайте си здравословен навик, който подхранва ума и тялото ви, и преустановете този, който не го прави. Отбележете с кого чувствате емоционална връзка или резонанс чрез вашата работа или уелнес дейности. След това вземете нещата в свои ръце, като организирате събитие, обяд или излизане след работа, за да укрепите социалните връзки в тази област.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни:  Възползвайте се от социалната и интелектуална свързаност. Възползвайте се максимално от това космическо надграждане и организирайте събития, които предизвикват радост, организирайте срещи или отидете на представяне на книга и четене. Каквото и да означават за вас свободното време, любовта и забавлението, това е вашето време. С вашата управляваща планета Венера, която се движи в ретроградност, която продължава до 4 септември, приятелства, организации или членства могат да се възползват от промяна. Може би имате място за нова сродна душа или група, които се занимават с нещо, което искате да преследвате или в което искате да се включите. Огледайте се и ще го намерите.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Време е да балансирате професионалната или обществената си сфера с малко домашно блаженство. Създайте убежище и социален кръг за вашия разнообразен набор от приятели, с които да споделяте идеи, вдъхновение или просто да се свържете. Не забравяйте да отделите пространството, от което се нуждаете, ако се чувствате натоварени в работа и имате нужда от това тихо време, за да проучите мислите и чувствата си. Дайте си равносметка и приложете хладен, дистанциран подход към всички въпроси в тази зона през седмицата.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Потопете се в лунния прилив, като изследвате себе си и разширите социалната си територия. Ангажирайте се със съседите си, присъединете се към местни събития и предизвикайте смислени разговори. Вашият регион е площадка за обмяна на знания и среща с хора с подобно мислене. Нов приятел или приятел в заниманието може да ви чака. Светът е вашата класна стая и има много лесни за достъп курсове, ако сте готови да освежите дадена тема или да научите нещо съвсем ново.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Обърнете внимание на финансовия потенциал и финансовите ресурси. Знайте стойността си и определяйте цените си така, че да отразяват вашето уважително чувство за себе си и работата, която сте положили. Търсете новаторски начини за увеличаване на доходите и проучете начинания, съобразени с вашите ценности. Предефинирайте връзката си с парите и се фокусирайте върху способността си да създадете стабилна основа за живот. Вашите таланти и умения са от ключово значение за отключването на нови потоци от доходи, така че не оставяйте нищо да се губи. Използвайте ресурсите си и помислете как можете да ги приложите по нов начин, за да предприемете смели стъпки към финансова сигурност.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: През тази седмица вашата емоционална лодка може да се наклони с повече турбулентност, отколкото сте свикнали (в добрия смисъл), така че планирайте предварително и организирайте оживен и социален начин на живот. Яхнете гребена на вълната още в понеделник. До следващия уикенд ще се върнете към обичайния ритъм, така че се насладете на настроението. Ако някой е готов да даде всичко от себе си и сериозно да се посвети в нещо, това сте вие, така че следете обективно реалността, бюджета и границите си. Звездите казват, че е време да излезете и да се насладите на земните удоволствия на сетивата си; вкусвайте, докосвайте…

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Потопете се дълбоко в сферите на съня, сънищата и колективното съзнание. Границата между физическия и духовния свят изтънява, ето защо за вас е най-добре да обърнете внимание на вашите мечти и интуиция. Дайте приоритет на грижата за себе си и намерете утеха в тихи моменти на размисъл. Прегърнете ролята си в колектива, може би като говорител чрез вашето изкуство, състрадание или съпричастност. Следвайте своето блаженство, като се обедините с група или клас търсачи на изкуство или мистика, които могат да осигурят ценно откровение и връзка, подхранваща душата.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 14.08.2023-20.08.2023

на горе