СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП:29 НОЕМВРИ – 5 ДЕКЕМВРИ, 2021

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП:29 НОЕМВРИ - 5 ДЕКЕМВРИ, 2021
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП:29 НОЕМВРИ – 5 ДЕКЕМВРИ, 2021

 

ОВЕН

Седмичният хороскоп за зодия Овен предсказва: Овенът може да има положителни промени в кариерата. Успехът, обаче няма да дойде при вас сам, за това трябва да работите усилено, показвайки известен предприемачески нюх. Може би външните обстоятелства ще се променят бързо и ще трябва да действате бързо и смело. Само в този случай ще можете да използвате печелившите възможности, които се отварят пред вас.

Също така, ще можете да укрепите финансовото си състояние. Като цяло тази седмица може да направи вашата персона по-видима и значима в очите на другите. Не са изключени някои лични постижения. Например, можете да спечелите творческо състезание или да се отличите на кастинг, за да заемете престижна позиция.

Не е изключено началото на романтична връзка с влиятелна личност, заемащ висок пост в обществото. Посещението на публични събития може да доведе точно до такива запознанства.

ТЕЛЕЦ

Седмичният хороскоп за зодия Телец предсказва: Външните обстоятелства може да се окажат благоприятни за Телците. Може да не се налага да правите нищо специално, за да постигнете целите си. Сега почти нищо не зависи от вашите лични инициативи. Всички основни събития, свързани с вас, ще протекат сякаш сами по себе си, по свой собствен път. И като цяло външните обстоятелства ще се развият във ваша полза. От вас се изисква да се движите по течението и да не се намесвате активно в хода на текущите събития.

Страхотно време за развитие на партньорства. В допълнение към брачния съюз, в който идва безоблачно време, можете успешно да напреднете в темата за бизнес партньорството. Възможно е да има редица срещи с влиятелни хора, сътрудничеството, което със сигурност ще повлияе положително на вашия бизнес. Опитайте се да действате открито, като щедро обръщате внимание на всички хора, които влизат в полезрението ви.

БЛИЗНАЦИ

Седмичният хороскоп за зодия Близнаци предсказва: На Близнаците тази седмица може да им се наложи да бъдат бързи, когато вземат решения. Най-вероятната тема за подобни решения може да е свързана с финансите. Ако сте планирали да кандидатствате за банков заем, тогава късметът ще ви придружи в това.

Отлично време за СПА-процедури и релакс. Ако сте имали съмнения относно здравословното си състояние, тогава е време да се отдадете на приятни и разтоварващи занимания. Може би, вашето тяло има отчайваща нужда от възстановяване, поради преживени стресови ситуации. Също така, периодът е подходящ, за да се отървете от лошите си навици. Добре е да посещавате фитнес и да правите всичко необходимо, за да подобрите здравето си.

РАК

Седмичният хороскоп за зодия Рак предсказва: Раците се насърчават да обръщат повече внимание на хората, които обичат тази седмица. Вашата романтична връзка се развива успешно. Има вероятност любимият човек да ви предложи. Добре е да обявите годеж и да планирате брак. Във всеки случай вашата любовна връзка ще се доближи малко до официалната й регистрация в брака. Хубаво е да излизате с партньора „в обществото“, на светски събития, на гости, на тържество. Бъдете винаги и навсякъде заедно, така че другите да ви виждат като двойка – това ще помогне за укрепване на вашия съюз.

Брачният партньор може да ви изненада приятно със своето внимание, грижа и внимание. Ще почувствате, че този съюз ви доставят много радост. Прекрасен период за подсилване на чувствата по между ви.

ЛЪВ

Седмичният хороскоп за зодия Лъв предсказва: Лвов прекарва страхотно време, за да се наслади на семеен живот и съвместни дейности. Може да се интересувате повече от актуални събития. Желанието да внесете перфектна чистота и ред в пространството около вас, у дома и на работа може да се превърне във водещ мотив в поведението ви. Отношенията с колегите в трудовия колектив се развиват доброжелателни. Ще можете да се справите успешно с поставените задачи. Също така е добър момент за придобиване и грижа за домашни любимци. Добре е да се занимавате с подобряване на условията на живот и благоустрояване на селския градински парцел, строеж на къща и ремонт на апартамента. Може би гостите ще дойдат при вас като част от голяма и шумна компания. Добро време за подобряване на отношенията с роднини, особено с по-старото поколение, родители, баби и дядовци.

ДЕВА

Седмичният хороскоп за зодия Дева предсказва: Девите ще проведат интересен и вълнуващ разговор тази седмица. Създайте около себе си шумна, забавна и празнична атмосфера или попаднете на места с такава среда. Това ще даде желан резултат, който ще повлияе положително на личния ви живот.

Може би ще бъдете поканени на фантастично пътуване. Не е изключено участието в пикник извън града, в компанията на приятели. Могат да се случат много интересни и обещаващи запознанства, особено в романтично отношение. Запознаването с нови хора може да ви насърчи да излизате често на срещи, нещо което да ви зареди с много енергия. Ако сте самотни и отдавна мечтаете за любов, тогава тези дни се опитайте да не седите вкъщи, а по-често се включвайте в празнични събития, излизания, срещи, разходки. Може би, на хоризонта се задава неочаквано романтично запознанство, любов от пръв поглед, точно когато ви се струва, че сте постигнали идеала си. Не е изключено и възобновяване на прекъснати по-рано любовни отношения. Страхотно време за общуване с малки деца. Родителите ще могат да открият в себе си преподавателски таланти, а децата ще донесат много радост.

ВЕЗНИ

Седмичният хороскоп за зодия Везни предсказва: Везните ще могат да укрепят финансовото си положение и това успешно ще реши някои материални въпроси. Добре е да инвестирате в подобряване на дома, закупуване на домакински уреди и всичко, което подобрява условията на живот, правейки живота ви по-удобен и по-тих.

Препоръчително е да прекарвате повече време със семейството си. Отношенията ви с близките ви вървят чудесно. Може би на гости ще ви дойде близък роднина, който много ще се зарадвате да видите и посрещнете. Това е подходящ момент за някакво празнично семейно тържество. Ако няма причина за такъв тип рожден ден или годишнина, тогава никой не ви притеснява да създадете тази причина сами. Романтичните отношения се развиват стабилно и прогресивно. Малко вероятно е да изпитате големи изблици на чувства, но лоялността и отговорността във връзката ще останат здрави.

Везните, които споделят ежедневието или общ бизнес с партньора си, трябва да намерят време за романтични паузи или интересен разговор: това е най-добрият начин да се отклоните от разногласията.

СКОРПИОН

Седмичният хороскоп за зодия Скорпион предсказва: Скорпионите може да са в приповдигнато настроение тази седмица. Това ще се отрази положително не само на вашата бизнес активност, но и на социалните контакти. Препоръчително е да бъдете гъвкави в отношенията с хората от вашия социален кръг. Това е добър момент за възобновяване на прекъсната преди това връзка. Може би случайна среща на улицата или в транспорта с бивш познат ще ви накара да си спомните миналото и да разберете, че имате нужда от този човек, за да продължите да общувате.

Освен това, естеството на комуникацията може да бъде, както чисто по бизнес, така и на лична основа. Ще можете да заинтересувате всеки човек, защото тези дни ще бъдете изключително забавни събеседници. Много проблеми ще бъдат разрешени успешно. Не се колебайте да се свържете с други хора за помощ, не се колебайте да свържете бизнес връзките си, за да решите спешните проблеми. Вашите интелектуални способности се подобряват. Ще можете да усвоите огромен поток от информация за кратко време, което ще има положителен ефект върху вашето личностно развитие.

СТРЕЛЕЦ

Седмичният хороскоп за зодия Стрелец предсказва: Финансовото състояние на Стрелците значително може да се подобри през тази седмица. Неочакван бонус или ще върнат дългоочакван дълг, или предварително ще ви платят за завършената работа. По един или друг начин, финансовите ви възможности могат да се разширят, което ще ви позволи да направите редица приятни предпразнични покупки. Това е добър момент за закупуване на модни дрехи, бижута или просто нов мобилен телефон.

Периодът от годината е подходящ да започнете детокс програма, особено за тези, които обичат сладко – в противен случай рискувате бързо да натрупате допълнително тегло.

Звездите ви съветват да направите пълна инвентаризация на разходите си и да прецените финансовите си възможности. Ако имате кредит, ще бъдете в изгодна позиция и ще можете да намалите дълга си. Като цяло, ще можете да решите някои от материалните си проблеми по-бързо и по-ефективно.

КОЗИРОГ

Седмичният хороскоп за зодия Козирог предсказва: Козирозите могат да се окажат много активни и предприемчиви хора. Може би някои събития ще ви доведат до убеждението, че сега пред вас се отварят нови перспективи. Възможно е в полезрението ви да се появят нови хора от съмишленици. Ще се интересувате от колективни и социални дейности, възможно е участието ви в обществено значими събития. Кръгът на приятелско общуване, обещаващи познанства се разширява, а отношенията с околните се формират на базата на неформални приятелски контакти.

Добър момент е да помислите за себе си и какво ви липсва, за да бъдете по-успешни. Възможно е принципът „работно време – час за забавление“ да ви позволи да осъзнаете, че сте прекарали твърде много време за забавление, вместо да се занимавате със самоусъвършенстване. И сега вие сте в състояние да осъзнаете и коригирате всички тези моменти. Добре е да промените нещо в начина си на живот.

Външно влияние или събития пораждат тайни съмнения и мечти във вас, принуждавайки ви да си задавате ненужния въпрос „ами ако…“.

ВОДОЛЕЙ

Седмичният хороскоп за зодия Водолей предсказва: Водолеите се насърчават да водят спокоен и, ако е възможно, уединен живот през тази седмица. Може би ще почувствате, че сте отегчени от празничната суматоха и искате да останете насаме със себе си, за да разберете по-добре събитията, които са се случили в живота ви наскоро. Освен размисъл, това е подходящо време за духовни практики като йога, повтаряне на мантри и молитва.

Вашата психологическа проницателност се увеличава, което ще ви позволи да разберете скритите мотиви в поведението на другите хора. Това ще ви помогне да разгадаете тайни и всичко, което досега е било скрито от вас. Вътрешната честност и отговорният подход към всякакви практически въпроси ще ви помогнат да успеете да постигнете целите си. На първо място, трябва да очаквате положителни промени в кариерата си. Отношенията ви с шефа ви могат да станат по-доверчиви.

Тази седмица Водолеите ще получат малко повече свобода в любовните отношения, но все пак предпочитат (или ще бъдат принудени) да крият чувствата си.

РИБИ

Седмичният хороскоп за зодия Риби предсказва: Типично за Рибите, тази седмица ще почувствате повишена нужда от нови знания и опит. И подсъзнателно ще започнете да търсите ситуации, които допринасят за получаването на тези желания. Най-добрият начин да задоволите нуждите си е да започнете курс за самообучение по тема, която ви интересува. Потърсете хора, които се интересуват от същите теми и въпроси като вас. Вашата сила сега е в приятели и съмишленици. Ако е необходимо, можете да възстановите контакти с хора, които може да са ви полезни сега. Със сигурност ще имате нужда да се консултирате с някого, за да разрешите спешни въпроси. Тези дни звездите съветват да се забавлявате и да разчитате на късмета. Късметът ще ви донесе неочаквано големи печалби или дългоочакван пробив в бизнеса.

Звездите напомнят, че делата говорят за хората, а не думите, и съветват да подсилите вътрешния си имунитет срещу вируса на чужди лъжи и приказливост.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе