Седмичен хороскоп за дните от 29.05.2023 до 04.06.2023

седмичен хороскоп 29.05.2023-04.06.2023

Седмичен хороскоп за дните от 29.05.2023 до 04.06.2023

Седмичен хороскоп за всички зодии: Добре дошли в новата седмица – от 29.05.2023 до 04.06.2023, в която звездите ви съветват да разберете от какво се нуждаете и да не спирате да го искате.

Според седмичен хороскоп: тази седмица позволете на вашата интуиция да ви води. Очаква се да получите заслужена възвръщаемост на инвестициите си, което ще повиши самочувствието ви. Ще получите много благодарности от хора, които не са вярвали във вас и са подценявали вашата интелигентност. Отделете време, за да изградите взаимоотношения, които мислите, че са правилни и не се основават на егоистични мотиви. Очертава се много топло и уютно време с партньора. Насладете му се възможно най-много.

infomax-logo-50-15-HW Как компанията на Илон Мъск получи правото да бърка в мозъците на хора?

Вълшебно ягодово пълнолуние на 4 юни: Какви щастливи събития ще донесе на всички зодии

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен, през тази седмица движението на небесните тела ще ви помогнат да завършите финансовата част на започнатата работа. Това може да бъде под формата на получаването на нови средства или привличане на нов източник на доходи. Основното нещо е, че трябва да разберете, че в живота ви има един вид „съставяне на финансов отчет“, премахване на неработещите модели и освобождаване на място за новото. И тези промени не трябва да се отразяват на вашето самочувствие. Вашата интуиция е много силна. Ще можете да анализирате отново някои събития. Възможно е да откриете информация, която преди това е била недостъпна за вашето разбиране. Също така, през този период може да имате ярки сънища, чието значение ще имате възможност да осъзнаете по-късно.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец, в началото на седмицата може да има кратък период на енергийно „зануляване“, но скоро ще започне фазата на повишение. Най-вероятно ще започне с желанието да промените стила на облекло, имиджа, да внесете свежи нотки във външния си вид. Започнатите дела може да са близо до завършване или дори да бъдат разрешени. Не се страхувайте, ако ви се стори, че още не е дошло времето и че е твърде рано да сложите край и да направите равносметка. Всичко върви добре. Ще има яснота в партньорствата. Това важи както за бизнес, така и за лични отношения. Може да се наложи да вземете някакво волево решение – дали да се съгласите на по-нататъшна работа, нови отговорности, сделки или ново предложение. Не се страхувайте от новото, понякога трябва да съберете смелост. Само така старият цикъл ще приключи и ще започне нов.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, звездите ви съветват да направите анализ на живота за изминалите няколко седмици. Времето прекарано в уединение може да ви разкрие много интересни неща, както и да помогне за осъществяването на някои узрели, но засега – теоретични планове и проекти. Страхотно, ако имате възможност да работите в добър екип. За вас ще бъде важно вашето лично темпо, дълбочина, дори самоопознаване в процеса на работа. Може да възникне необходимост от преоценка на житейски приоритети и ценности, които са важни в момента, осъзнаване в подсъзнанието. Планетите ще ви дадат възможност да преодолеете скритите проблеми, да завършите нещата и да изчистите ума си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, очакват ви „социални промени“: от една страна, ще се понижи интересът към вече създадения кръг от приятели, а от друга ще създадете нов. Звездите ви съветват да се включите към някои съвместни проекти, стартирани от общи инициативи. У вас ще се зароди силно желание и възможност да се реализирате, поемайки допълнителна отговорност и задължения, буквално да откриете своята мисия. Очаква ви много „компютърна“ комуникация или дистанционна работа, мрежови бизнес. Това е отличен период за анализиране на резултатите от свършената работа, да изпитате наслада и удоволствие от постигнатите до тук резултати. Поставете си нови цели за бъдещето.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, планетите ще насочат фокуса ви към всичко, което се случва в областта на работата, кариерата, организацията на работния процес, позицията ви в обществото и репутацията. Може да сте загрижени за вашата цел в живота, статус, вашата мисия, цели и какво вече сте постигнали по пътя. Има голяма вероятност да получите добри новини от ръководството, нови възможности, благоприятни промени в кариерата и признание на вашите заслуги. Има само едно условие: не се хващайте за старото. Ако нещо напуска живота ви, оставете го да си отиде с лекота.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, тази седмица ще бъде много натоварена за Девите. Големите събития вероятно ще се въртят около приятелства. Нуждата от комуникация ще бъде по-силна от всякога през този период. Ако имате много приятели, можете да ги поканите на парти, да си изкарате забавно и безгрижно време заедно. Тези, които имат малко приятели, ще могат да завържат нови интересни запознанства. Освен това хората, с които започвате да общувате, вероятно ще бъдат много оригинални и креативни личности. Това време не е подходящо за трудна, старателна работа, най-добре е през този период да си починете и да се отпуснете. Дните ще бъдат вълнуващи за тези, които прекарват част от живота си в интернет, общувайки в социалните мрежи и форумите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, финансовата тема тази седмица ще е по-скоро за инвестиции, наследства, издръжка, субсидии от държавата. Но все пак повечето планети поставят акцент върху трансформациите, въпросите касаещи философията на живота, променящите се енергии и реализацията. Изключително неблагоприятно време за вземане на заеми, уреждане на заеми, решаване на застрахователни проблеми. У вас може да възникне желание за изучаване на нещо съвсем ново. Основната задача на тези дни е да рационализирате ежедневието си, да го направите по-оптимално по отношение на задачите, които са ви възложени.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, цялото ви внимание ще бъде насочено към сферата на взаимоотношенията – както делови, така и любовни. Може би ще се разкрият някои нови аспекти у партньор или конкурент, ще бъде направено дългоочаквано предложение за връзка, условията на бизнес договор ще се променят или ще има „реорганизация“ на тези отношения, които вече съществуват. Тоест ще има известно преосмисляне и ще има яснота в отношенията. Опитайте се да преминете през този период, без да се ангажирате емоционално, особено без да изпадате в негативизъм и страхове, тогава ще можете да запазите яснотата на ума и да чуете интуицията, да намерите правилния оптимален формат за контакт.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, планетите поставят акцент върху работата, здравето и навиците. Вашата обичайна работна среда може да се промени. Може да се наложи да вземете решения относно служебните си задължения, вашите служители, колеги, оптимизиране на проекти, бизнес, взаимодействие с конкуренти или финансиране. През този период ще получите вдъхновение и сили да се отървете от лошите навици и всичко, което се отразява зле на здравето ви, да промените диетата и режима си към по-добро. Ще има яснота и разбиране от какво точно имате нужда. Не се препоръчва да се подлагате на строги лишения и диети, защото вместо да си помогнете, е възможно да нарушите общото благосъстояние.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, седмицата ще ви даде възможност за ползотворно завършване на започнатите проекти, особено ако говорим за някакво творческо начинание. Краят на нещо винаги е начало на нещо ново. Ако наистина цените връзката си, бъдете готови да направите компромис. Опитайте се да поставите обекта на вашата симпатия в центъра на собствените си интереси. В този случай връзката ви не само ще оцелее, но и ще придобие усещане за новост и яркост. Опитайте се да слушате подканите на интуицията ви, действайте свободно, разчитайки само на собствената ви воля. От сряда обстоятелствата могат да се променят. Възможно е личните ви желания да противоречат на външни обстоятелства.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, Вселената обича баланса. След като сте активни в работата и в сферата на кариерата, време е да обърнете внимание на вътрешното си пространство и семейството. Движението на планетите показват, че някакъв бизнес, свързан със семейството, дома, инвестиции в недвижими имоти, работа у дома, може да е близо до завършване. Ще дойде момент на кулминация и време да вземете решение в една от тези области. Може да има нужда от баланс между дома и работата. Възможно е да има новини от близки роднини. Ситуации от миналото могат да се повтарят, като „déjà vu“. Обърнете специално внимание на подобни знаци – те идват за да ви кажат или да ви научат на нещо.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, небесните тела насочват вниманието си към вашата сфера на комуникации. За вас ще бъде важно да следите за коректността, точността и достоверността на информацията – тази, която давате и която получавате от хората. Чудесно е, ако изпълните живота си с нови знания, комуникация с вътрешния си кръг, особено със сестри и братя. Също така планетите благоприятстват всичко свързано с транспорт, кратки пътувания и придвижвания, промени. Време за развитие и придобиване на нови знания и умения, за полагане на усилия и придобиване на умения за установяване на споразумения, които са от полза за всички. И е благоприятно да се монетизират съществуващите творчески проекти и таланти.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за дните от 29.05.2023 до 04.06.2023

на горе