Седмичен хороскоп от 13.09.2021 до 19.09.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 13.09.2021 до 19.09.2021

 

 

Овен

 

Започвате седмицата добре, както в работен план, така и в семейството. Някои промени, които могат да настъпят в средата на седмицата, няма да ви направят  напълно щастливи. Звездите ви обаче ви казват да гледате напред и да останете уверени. Преминавате през сложна фаза, но не неблагоприятна, която ще изисква вашата мобилизация и далновидност.

 

Телец

 

Ще имате голямо желание да подобрите благосъстоянието си. През тази седмица ще бъдете много фокусирани върху здравето на тялото и удовлетворението на душата. Това обаче не означава, че няма да търсите материални цели, напротив. Така че се очертава през цялата седмица да работите усилено, за да постигнете цели, които са важни за вашето пълноценно съществуване.

 

Близнаци

 

Накрая звездите решават да погледнат във вашата посока. Ако в последно време бяхте малко разсеяни, бъдете сигурни, че през следващите дни ще бъдете съсредоточени, конкретни, искащи и можещи. Красива Луна в Близнаци, в началото на седмицата ще ви помогне да се възстановите от натрупания стрес и така ще възвърнете силата си за отношенията, проектите и желанията. Ще почувствате силно влечение към социалните контакти, желанието за чат, за излизане и за срещи, на които да бъдете забелязани.

Седмичен хороскоп от 13.09.2021 до 19.09.2021

Рак

 

Планетното разположение все още ще ви дава много физическа енергия, но тази седмица, то може да обърне гръб на умствената. Следователно ще трябва да обърнете внимание на разсеяността си, импулсивните думи и недоразуменията, които може да причинят. Може да започне фаза, в която всичко, свързано с комуникацията ви създава главоболие. Опитайте се да бъдете директни и точни. Това ще ви спести много проблеми. Няма да е добра седмица за пътувания.

 

Лъв

 

Тази седмица ще започне с гръм и трясък и ще завърши с фойерверки! Небето ще ви даде общителност, чар, добро настроение и увереност; все качества, които сами по себе си биха могли да привлекат много хора на ваша страна и не малко положителни ситуации. Междувременно няколко неща биха могли да се подобрят, като се започне с качеството на храната, спортния режим. Трябва да намерите и достатъчно време, за да разчистите някои сметки в междуличностните отношения.

 

Дева

 

Някои съмнения в главата на Девата може да бъдат внушени в началото на седмицата. Не размишлявайте върху тези негативни мисли, защото по-скоро ще се окажете жертва на страха, с риск от раздразнение. Понякога изглеждате толкова рационални, но след това се губите в емоционалността. След сряда обаче, нещата ще се нормализират и ще бъдете много точни и ясни в ежедневните си дела. Ще откриете мотивацията си, енергията и желанието да правите нещата по правилния начин, което ще ви съпътства до края на седмицата.

 

Везни

 

Каква жизненост още от понеделник! Не я похабявайте обаче, защото ви очаква дълга седмица с много задачи. Очаква се делничните дни въпреки работата си, да търсите удоволствието, забавлението; ще бъдете много общителни. Накратко, ще искате да вземете всичко от живота в една седмица. Сами знаете, че не е възможно, затова трябва добре да разпределите силите си за важните неща, особено в работен план.

 

Скорпион

 

Дори и да не спортувате активно, тази седмица може да почувствате желанието да започнете да се движите, да започнете да практикувате нов спорт или просто ще поискате за себе си по-активен живот. Това може да е един от страничните ефекти на енергията, на който ще се наслаждавате цяла седмица. За останалата част от делата ви, небето остава неутрално, което ви дава много свобода на действие през цялата седмица.

Седмичен хороскоп от 13.09.2021 до 19.09.2021

Стрелец

 

Силни и позитивно настроени, тази седмица ще можете да управлявате живота си, докато фантазирате в мислите си. Между понеделник и вторник обаче не приемайте нищо за даденост и най-вече стойте настрана от нервите. Някой или нещо може да има Силата да ви подразни, но вие не трябва да се поддавате. Ще стане много по -добре през следващите дни, когато вашият красив нрав ще може да се появи и да остави своя отпечатък, под формата на радост, позитивност, ентусиазъм и доброжелателност. Всичко това ще продължи и през уикенда.

 

Козирог

 

Тази седмица някои ситуации могат да се усложнят. Възможността да реагирате и да направите подходящ избор обаче винаги ще остане във вашите ръце. Ще трябва обаче да обърнете внимание и да оцените всяко решение и всеки фактор с яснота и изключителна рационалност. През цялата седмица  ще има някои промени в небето, които предполагат объркана и противоречива фаза, не особено благоприятна за комуникация и пътуване.

 

Водолей

 

Приятни усещания и също толкова приятни поводи: тази седмица обещава да бъде положителна и изпълнена със ситуации, които ще оцените добре. Всъщност може да има любовни новини, или нови придобивки за семейството и дома, което ще ви позволи да направите важен скок в емоционалното поприще. За разлика от много зодии, които тази седмица не е добре да правят нови пътувания, то за Водолеите ще бъде добре да направят такива до дестинации където не са били, за да опитат нови усещания.

 

Риби

 

През седмицата този кръг на объркване и несигурност, който витаеше в последно време, ще се разтвори. В действителност Меркурий ще спре да ви измъчва в понеделник, но ще трябва да изчакате до сряда, за да видите конкретни резултати. Накратко, проявете малко повече устойчивост и след това можете да тръгнете към най-ценните за вас проекти. Оттук нататък ще откриете своя постоянен център на тежестта в себе си и ще започнете да изтривате съмненията и нервността.

Tagged , , , , , , , ,
на горе