СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 13.12.2021-19.12.2021

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 13.12.2021-19.12.2021
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 13.12.2021-19.12.2021

 

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Не се страхувайте да покажете цялата си обаятелност. Овенът умее да играе, да дава воля на чувствата си, да бъде непредсказуем и ярък, способен, дори с любимия човек да играе на котка и мишка. Ако той все още е сам, понеделник е чудесен ден да впечатлите нов познат, като проведете сесия за съблазняване на най-високо ниво.

Някой открито ще прояви интереса си към вас – може би дори няколко представители на противоположния пол наведнъж. По-нататъшното развитие на събитията е изцяло в ръцете на Овена и зависи от това доколко той е готов за флирт, любов и ново запознанство. Овенът може или да игнорира новия си фен и да забрави за него, или да направи решителна крачка към него.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: Телецът ще трябва да се справи с натрупаното напрежението в общуването с любимия човек. Може би той се страхува, че връзката ще отиде твърде далеч или просто е уморен и се чувства не на мястото си. За да разсее тази ситуация, Телецът трябва да се опита да говори само по онези теми, които силно интересуват избраникът му. Нека разговорът привлече вниманието на любимия ви човек – това ще му помогне да се отпусне и да премине към друго ниво на общуване.

В средата на седмицата Телецът ще може да извлече максимума от общуването с човека, когото обича – и за това той няма да трябва да прибягва до някакви специални трикове и методи. Звездите правят периода идеален за топла, задушевна комуникация, която може да разтопи всеки лед (ако присъства в една връзка) и да придаде романтичен обрат дори в най-скучния разговор.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: Периодът едва ли ще зарадва Близнаците с много интересни събития. Уви, потенциалът в любовните заигравки не е толкова голям. Най-вероятно самите Близнаци няма да изпитват голямо желание да създават нови познанства, да флиртуват или да споделят любовни преживявания със своя избраник. Е, ако все пак такова желание изведнъж се появи или се случи ново запознанство, тогава това е съдба!

Близнаците просто трябва да се потопят в атмосферата на творчество! Ако имат любим човек, могат да отидат с него на театър или на изложба, да прелистват художествени албуми или просто да слушат музика. А, за свободните Близнаци периода обещава страхотни възможности за запознанства на творчески места, отговарящи на духа им.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: Ракът има всички шансове да разбере какво все още иска от връзка с избраника си и как да се вкорени в душата на любимия човек. Разбира се, за да постави точките Ракът ще трябва да съпостави всички известни факти и да направи определени изводи от тях. Въпреки това, дори и в любовта, понякога трябва да мислите не само със сърцето си, но и с главата си. За да можете след това да насочите събитията в правилната посока.

Обаче, не трябва да бързате в любовните отношения. Вие просто нямате достатъчно енергия, за да изпълните всичко, което сте имали наум с един замах! Затова, Ракът трябва да поспре в средата, на периода, и да обмисли реда на бъдещите си действия. Може би трябва да разделите усилията си на няколко етапа. Нека планът ви отнеме няколко дни или дори седмици, но това ще помогне да не пропилеете сили си напразно.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Трябва да внесете, колкото се може повече елементи на игра и флирт във връзката с любимия човек! Разбира се, любовта е прекрасна „храна“, но понякога има нужда и от нещо пикантно. Нека всичко е по-пикантно от обикновено по време на среща, в разговорите и на масата, дори. Лъвът може да се държи непредвидимо, да флиртува, да кара партньора си да ревнува. Тази тръпка ще добави море от огън и страст във връзката!

В края на периода обстоятелствата могат да хвърлят светлина върху отношенията на Лъва с любимия човек, представяйки ги по напълно неочакван начин! Той може да получи тази информация отвсякъде – от разговор, писмо или може би чрез логично сравнение на всички известни му факти. Ако един Лъв със своя партньор преминава през труден етап от живота, събитията от периода могат да покажат истинската му причина и – да предложат начини за отстраняване на тази трудност.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: Атмосферата около Девата ще бъде буквално наелектризирана от емоции! Очите й са способни да хвърлят светкавици и в зависимост от обстоятелствата това може да бъде мълния на гняв и светкавица на любов. За да не изплаши всичките си фенове, Девата трябва да се опита да сдържи негативните си импулси. В този случай никой не може да устои на нейните съблазнителни прелести!

В средата на периода Девата не пречи да слуша съветите, които любимия й човек дава. Въпреки факта, че сте доста самонадеяни, не трябва да разчитате само на себе си. Не бъдете враждебни към опитите на другите да помогнат или да споделят опит. Любимият ви човек може да ви поднесе на сребърен поднос наистина интересна идея, която ще помогне да се отървете от редица проблеми или да хвърли светлина върху някои въпроси.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: Звездите съветват Везните във връзка с любимия човек по-често да се вслушват в гласа на интуицията си, особено ако развитието на събитията изисква бързо решение. Сърцето ви е в състояние да почувства ситуацията по-бързо и по-точно, отколкото мозъкът. Възможно е, след като сте взели някакво импулсивно решение, едва впоследствие да можете логически да го оцените и да разберете, че е правилно. Въпреки това, най-добре е сърцето и главата да работят в синхрон.

Везните ще имат възможност да завържат обещаващо запознанство, но не и фактът, че ще се възползват от това – всичко ще зависи от променливото им настроение. Като цяло периодът е добър за любовта, но на някои Везни ще им е трудно да разберат какво искат. Романтични срещи? Флирт? Нови познанства? Или просто да  помечтаете сами?

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: Ако има пукнатина между вашите отношения, през тази седмица имате реалния шанс тази празнина да бъде запълнена. Въпреки това, за да разтопи леда в една връзка, той ще трябва да забравите за минали оплаквания, преживявания и да поеме инициативата. Скорпионът трябва да изненада любимия си човек: например, вместо да го атакувате с нова порция претенции, пригответе му романтична вечеря.

Звездите съветват Скорпиона да уреди противоречивите си чувства. Вашият любим човек обзема ли цялото ви сърце или го споделя с някой друг? Може би Скорпионът дори не осъзнава това, но в живота му има място за флирт с повече от един представител на противоположния пол? Е, ако е така, тогава защо си заравяте главата в пясъка? Изборът не е лош, само трябва да е съзнателен.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: Мотото на периода: „Не се страхувайте от разнообразието!“ Звездите карат Стрелците буквално да бягат от ежедневието, правейки най-необичайните, „луди“ неща. Например, боядисайте косата си или сложете дрехи в необикновени цветове. Ако Стрелецът очаква романтични запознанства и любов, той трябва да помни, че понеделник е денят на експериментите, което означава, че срещата може да се проведе на най-неочаквани места – особено там, където най-малко очаква.

В средата на периода звездите съветват Стрелеца да изненада любимия, като му направи неочакван подарък или приятна изненада. Няма значение на колко дни, месеци или години е връзката ви! Стрелецът има шанс да се върне към самото начало на срещите и да преживее лудите, щастливи моменти от първите дни. За да направи това, той трябва да направи нещо, което никога досега не е правил – това ще съживи чувствата и ще върне страстта и магията.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Козирогът има рядката възможност да разговаря с любимия човек откровено и от сърце. Той трябва смело да изрази всичко, което отдавна е искал, това, което е кипнало в сърцето му, или това, което просто би искал да сподели! Звездите обещават, че подобен разговор може не само да премахне тежестта от раменете на Козирога, но и да помогне за решаването на неотложните проблеми. След като ги изрече на глас, представителят на тази зодия ще разбере: всички проблеми са разрешими и когато той е заедно с избраника си, те могат да направят всичко!

По-нататък в дните звездите съветват Козирога да се подготвят за компромиси с любимия човек. Той трябва да погледне на отношенията си отвън: ами ако борбата му за власт надхвърли всякакви граници? Ако не се научи да отстъпва, може да съсипе всичко. Така че, си струва да започнете да тренирате дипломация: вместо да спорите за дребни и излишни неща, опитайте се да вземете в предвид гледната точка на партньора.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: Водолеят може да има разногласия с любимия човек. Във всеки случай той не трябва да си прави кардинални изводи, дали той и любимият му са подходящи един за друг. Мъжът и жената трябва да са различни – това е законът на природата. Основното в спорна ситуация е да не налагате мнението си на другия, а да търсите взаимен компромис.

Звездите съветват Водолеите да запазят критичното си отношение за по-подходящи дни. Вместо да бъдете остроумни, вие трябва да проявите максимална дипломатичност с партньора, на което сте способни. Още по-добре ще бъде, ако успеете да контролирате речника си.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: Рибите няма да се нуждаят от думи, за да заявят на любимия човек чувствата си. Те са настроени на една и съща дължина на вълната с него, те са в резонанс и техните жестове и блестящи очи говорят много повече от всякакви думи. Рибите трябва да запомнят това състояние на хармония, за да го удължат възможно най-дълго. Ако любовта беше наука, можеха да получат Нобелова награда за нея!

В средата на периода Рибите ги очаква незабравим ден на любов и романтика! Струва си да се подготвите за изненади и невероятни открития. Ако Рибите току-що са направили първите си стъпки в нова връзка, значи имат шанс да разберат, че в живота им се е появил наистина интересен човек, когото биха искали да опознаят по-добре. Ако вече сте обвързани, просто се отпуснете и се наслаждавайте на живота!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе