Седмицата на модата в Ню Йорк с красивата Джулия Фокс (СНИМКИ)

Седмицата на модата в Ню Йорк с красивата Джулия Фокс (СНИМКИ)
Лайфстайл

Седмицата на модата в Ню Йорк с красивата Джулия Фокс (СНИМКИ)

Красивият модел Джулия Фокс откри ревюто на LaQuan Smith в Седмицата на модата в Ню Йорк на Свети Валентин, след като потвърди края на кратката си връзка с рапъра Кание Уест.

Известният модел и актриса направи своя дебют в Седмицата на модата в Ню Йорк, а визията ѝ бе повече от прекрасна.

32-годишната красавица участва в шоуто есен/зима 2022 за LaQuan Smith този понеделник. Тя дефилира с дълга и прилепнала по тялото черна рокля, която бе с голямо и изрязано деколте, което прикриваше много малка част от бюста ѝ. Актрисата заложи на сребърните бижута, които съчета с червен маникюр, а косата ѝ бе прибрана на кок, като се открояваха красивите черти на лицето ѝ.

Джулия Фокс откри шоуто, а Смит каза пред модното издание: „Джулия беше моето момиче от първия ден.“

Участието на модела в Седмицата на модата в Ню Йорк идва малко след като тя потвърди раздялата си с 44-годишния Кание Уест. В понеделник неин представител каза на PEOPLE, че двамата са се разделили. Те бяха заедно от началото на тази година.

„Джулия и Кание остават добри приятели и сътрудници, но вече не са заедно“, каза представителят на Фокс в изявление.

В изявление, публикувано на стори в Инстаграм профила ѝ, което беше бързо изтрито, но споделено отново от акаунта на Pop Crave в Twitter и TMZ, актрисата проговори за раздялата, пише списание People.

Фокс и Уест се срещнаха за първи път в Маями в навечерието на Нова година и направиха своя дебют на червения килим като двойка на 23 януари на Седмицата на мъжката мода в Париж. Тя потвърди романса си с бившия на Ким пред списание „Interview“, заявявайки, че споделят „мигновена връзка“.

„Всички ще се радвате, ако бях толкова разстроена! Медиите биха искали да нарисуват снимка на мен като тъжна самотна жена, която сама плаче в самолет, но НЕ Е ВЯРНО!!“, написа тя. „Обичам го, но не съм влюбена в него, какво мислите, че съм на 12 години?“, допълва още актрисата.

В същият този пост, тя споделя още, че в момента с Кание са в добри приятелски отношения.

Тя също така отрече, че е била виждана да плаче на летището след раздялата си, като пише: „и за протокола единственият път, когато плаках през 2022 година, беше на 6 февруари в деня на смъртта на най-добрия ми приятел.“

Първоначално Джулия Фокс отрича за раздялата си с Кание, като казва пред медиите, че връзката им е охладняла и вина за това намира в голямото разстояние, което пречи на любовта им. Тя прекарвала повече време в Ню Йорк, а той в Лос Анджелис, пише списание People.

Близки до рапъра също споделят тази версия, но дали е истинската причина не знаем. Едно е ясно – голямата любов на Кание си остава Ким, но както при всички хора, понякога идва момент, в който пътищата на двама влюбени се разделят и всеки трябва да продължи по своя път сам.

Tagged , , , , , ,
на горе