Романтична среща в гората, висок адреналин и горещо признание в „Ергенът“

Елена успя ли да завърти главата на Ергенът достатъчно
Интересно

Романтична среща в гората, висок адреналин и горещо признание в „Ергенът“

Романтична среща в гората, висок адреналин и горещо признание в „Ергенът“ Зрителите ще станат свидетели на последната церемония по раздаването на розите за сезона, след което ще станат ясни имената на трите финалистки…

Брад Пит срещу Бен Афлек: Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото

infomax-logo-50-15-HW Ергенът бил женен за украинка

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

Остават броени дни до финала на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“. Финалният епизод ще бъде тричасов специален епизод, които ще бъде излъчен на 18 май, четвъртък от 20:00 до 23:00 ч., Световноизвестният виртуоз Евгени Генчев влиза в решителната фаза на своя избор.

Романтична среща в гората, висок адреналин и горещо признание в „Ергенът“

Романтична среща в гората, висок адреналин и горещо признание в "Ергенът"

В сряда вечер (10 май) Евгени ще се появи изненадващо в имението посред бял ден, като ще поглези момичетата и ще направи на някои от тях изненада – разкрасителни процедури при професионалния фризьор.

Музиканта ще изненада друга претендентка с неочаквана покана за страстна и изпълнена с адреналин лична романтична среща.

Двамата ще се изгубят в гората, далеч от всички, наслаждавайки се на компанията си, а Евгени ще предизвика своята избраница да нарисуват взаимно портрети .

Дамата ще се осмели да направи интимно признание пред виртуоза, а каква ще е неговата реакция, предстои да стане ясно в епизода на „Ергенът“ по bTV още тази вечер.

 

По време на вечерните коктейли зрителите ще станат свидетели на много интересен сблъсък между две от участничкие дали интересът на Евгени е по-силен, когато „„извоюван“ от дамата или когато самият той го е „засвидетелствал”.

Пианистът ще има възможността да разбере и какви родители биха били негови претендентки, като едната  от тях ще се открие с признание за семейството си, а след това ще пролее сълзи.

Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в Ергенът

Ясната заявка на Елена, че се вижда до Ергенът на финала на състезанието и липсата на други възможности за нея ще разгневи Микаела, която ще се възмути от това, че редакторката смята ,че  крайно решение на „Ергенът“ е предоопределено. Вижте повече подробности тук!

Вижте още интересни теми:

Валерия отряза за среща Ергенът…заради коза

Романтична среща и неочаквано признание от Микаела в „Ергенът“

Боряна след напускането на Ергенът: Сигурна съм, че най-доброто тепърва предстои!

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе