Момче или момиче? Риана намекна за пола на нероденото си дете

Момче или момиче Риана намекна за пола на нероденото си дете
Интересно

Момче или момиче? Риана намекна за пола на нероденото си дете

На Super Bowl Риана зарадва феновете си с добра новина – тя на практика обяви втората си бременност. Оттогава някои фенове следват нейните стилни дрехи за бременни, докато други се опитват да отгатнат пола на детето по формата на корема й.

Момче или момиче? Риана намекна за пола на нероденото си дете

Последното излизане на Риана и избраника й A$AP Роки привлече много внимание – не, не скандалният образ на бъдещата майка заинтересува всички. Папараците ги снимаха в детски магазин. На снимките РиРи държи в ръцете си розов гащеризон. Смеем да предположим, че в семейството им се очаква момиче! Изглежда, че вече не е нужно да гадаете за пола на нероденото им дете.

В началото на миналата година звездната двойка обяви, че очаква първото си дете. Тогава носителката на „Грами“ и популярният рокер A$AP Роки обявиха в социалните медии, че ще стават родители, а Риана дори с гордост демонстрира порасналото си коремче.

Риана е родена в Барбадос и според световни медии е свързана с рапъра от 2020 г., макар че дълго пазеха връзката си в тайна. Реално те работят заедно по различни проекти от 2016 г. Рапъра призна в интервю през 2021 г., че Риана е любовта на живота му и неговата дама.

Очевидно любовта им не е намаляла през тези години, защото сега двойката очаква второто си дете.

„Риана обожава да бъде майка и това е най-голямото ѝ постижение в живота. Тя и A$AP винаги са искали да увеличат семейството си и да имат още едно бебе заедно“, твърди източник, близък до двойката. И допълва: „Да бъде майка е сбъдната мечта за Риана и тя толкова много се гордее с това.“

Звездата не е издавала албум от 2016 г., но продължава да прави страхотно шоу. „Когато станеш майка, има нещо, което просто се случва, когато чувстваш, че можеш да се справиш с всичко на света, можеш да направиш всичко. Супербоул е една от най-големите сцени в света. Така че, колкото и страшно да беше – защото не съм излизала на сцената от 7 години – има нещо вълнуващо в това предизвикателство. И е важно за мен да направя това тази година. Важно е и синът ми да види това“, каза Риана на пресконференция преди да излезе на сцената на State Farm Stadium в Аризона по повод полувремето на Супербоул.

Певицата изпълни хитовете си We Found Love, Where Have You Been, Diamonds и много други. Тя излезе на сцената за първи път от 7 години.

По-рано певицата обяви новата си песен Lift me up за първи път от шест години. Композицията стана саундтрак към филма на Marvel „Черната пантера“.

Риана и Хейли Бийбър показаха перфектната пролетна визия (СНИМКА)

Какъв ще е пола на бебето на Риана?

Какъв ще е пола на бебето на Риана?

infomax-logo-50-15-HW Шоу в памет на легендарната група Queen идва за първи път в България

Момче или момиче? Риана намекна за пола на нероденото си дете

Tagged , ,
на горе