Размерът на малкия ви пръст може да разкрие много за вашата личност

малкия ви пръст
Интересно Тестове

Размерът на малкия ви пръст може да разкрие много за вашата личност

Размерът на малкия ви пръст може да разкрие много за вашата личност, посочват психолози. Интересна и понякога неочаквана информация за характера на човек може да се извлече, като се обърне внимание на дължината на малкия му пръст спрямо безименния. Предлагаме ви незабавен психологически тест, базиран на тази черта.

Ръцете са незаменима част от тялото. С тяхна помощ всеки ден правим хиляди неща, общуваме, опознаваме се, ръкопляскаме, свирим на различни музикални инструменти, спортуваме и т.н. Не напразно има израз, ако не можем без нещо – „като без ръце“. Но това не е всичко. Ръцете на човек могат да разкажат много за неговия характер.

Размерът на малкия ви пръст може да разкрие много за вашата личност

Дланта ви е отворена книга

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Как размерът на малкия пръст е свързан с характера на човека?

Важна информация за човек може да бъде събрана, като се обърне внимание на дължината на малкия му пръст спрямо безименния.

Погледнете внимателно малкия си пръст и разберете към кой тип принадлежите: 1, 2 или 3.

И така:

  • Първи тип

Ако дължината на малкия пръст не надвишава нивото на първата фаланга на безименния пръст, това показва, че собственикът на пръстите е балансиран човек. Този човек проявява склонност към ред, спокойствие и миролюбие. Той несъзнателно избягва хаоса.

Той се стреми всяко нещо да е на мястото си, но далеч не е педант или скучен перфекционист. Единственото нещо, което може да го вбеси, е липсата на баланс в живота.

Човек с тази конфигурация на дланта е емоционално, сексуално и интелектуално балансиран. Мислите му са спокойни, решенията са претеглени, мнението му се основава на сериозен анализ. Преди да изрази мнението си, той ще обмисли и претегли всичко внимателно. Неговата вътрешна увереност е резултат от дълбоко разбиране на личността му.

Здраве.

Този тип хора имат здрав далак и стомах. Въпреки това, има вероятност от депресия.

 

  • Втори тип

Малкият пръст стърчи точно над първата фаланга на безименния пръст. Какво показва това? Такъв човек винаги дава повече от това, което евентуално се изисква от него при определени обстоятелства. Това важи и за професионални дейности, и за личен живот, и за романтичните отношения. Този човек прави това по собствено желание, а не по принуда.

На човек от този тип може безопасно да бъде поверена всяка тайна. Умее тактично и деликатно да борави с поверената му информация.

Той стриктно се придържа към собственото си мнение. И не е лесно да го разубедиш. Но очаква справедливост от околните. Да, той дава на хората любов и щедрост по собствена воля, но все пак иска да получи доброта в замяна. Той няма да го иска, а ще чака в дълбините на душата си добри отношения.

Собственикът на тази длан несъзнателно достига до онези, които виждат душата му и го приемат такъв, какъвто е.

Здраве.

Този тип хора също имат здрав далак и стомах. Но неуморната решителност може да доведе до стрес.

  • Трети тип

Тази група хора е обединена от къс малък пръст, който не достига линията на първата фаланга на безименния пръст. Собственикът на такава черта на дланта е доста емоционален, чувствителен и твърде податлив на болка, когато е причинена от онези, на които се доверява до края.

Този човек без колебание е готов да остави настрана делата си, за да се притече незабавно на помощ на някого. Ако допусне някого в душата си, това е за цял живот. Но ако бъде предаден или действа противно на очакванията му, това му причинява сериозна болка.

Но такава чувствителност позволява на човек от третия тип да разбира добре емоциите на другите, да се постави на тяхно място. Той дава на хората топлината на душата си и тези прекрасни качества привличат към него всеки, който се нуждае от добротата на човек и грижа.

Здраве.

Съществува риск от храносмилателни разстройства, така че е полезно да се следи храненето си и да пие достатъчно вода.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе