Думи, които проправят пътя към сърцето на мъжа според неговата зодия

Думи, които проправят пътя към сърцето на мъжа според неговата зодия
Астрология

Думи, които проправят пътя към сърцето на мъжа според неговата зодия

 

Няма нужда да търсите нещо специално. Просто се научете да избирате правилните думи, да постигнете взаимно разбиране и да цените чувствата.

 

Овен: „Брилянтно! Никой не е правил подобно нещо преди теб!“

Активният и креативен Овен винаги е водач на екипа. Той трябва да се чувства като признат пионер. Ако искате да го завладеете, тогава периодично му казвайте за неговата изключителност.

Телец: „Много чувствен и красив си!“

Трудно е да се намери някой, който цени красотата повече от Телеца. Тази фраза в истинския смисъл на думата може да събуди в него чувства, различни от всички други. Ако той иска да ви запознае с резултатите от своите наблюдения, не забравяйте да дадете своя положителен коментар.

Близнаци: „Какво друго ще опиташ?“

При Близнаците основният източник на тяхната жизненост е постоянната активност и творчеството. Опитайте се да събудите у партньора си желанието да създаде нещо специално.

Рак: „Остани си вкъщи, чака те вкусна вечеря.“

Ракът обича семейния уют и вкусната храна, така че пътят към сърцето му е през стомаха. Колкото по-активно се грижите за него, толкова по-внимателен ще бъде той към вас.

Лъв: „Страхотен си!“

Вероятно Лъвът е единственият сред всички зодиакални съзвездия, който не може да живее без внимание и нови постижения. Докато вашата похвала е искрена, Лъвът ще се покланя на своята единствена кралица.

Дева: „Не мога да чакам и минута повече. Обясни ми бързо!“

Този човек е олицетворение на мира. Девата обича да мисли за случващото се дълго време. Няма задача, която той да не може да изпълни. Ако се обърнете към него за помощ, това ще направи мъжът Дева още по-щастлив.

Везни: „Искам да чуя твоята гледна точка.“

Везните са шампиони по успешни връзки. Дайте на този човек шанс да бъде част от нещо важно и в очите му веднага ще блесне светлина.

Скорпион: „Мога да говоря за това само с теб …“.

Той цени искреността и уважението. Ако споделите тайните си с него, ще го спечелите. Скорпионът ще повярва на всичко, което му кажете.

Стрелец: „Да отидем някъде?“

Дори това пътуване да се осъществи и не чак толкова скоро, мисълта за него ще стопли душата му. Той е авантюрист, което означава, че ще спечелите вниманието на Стрелеца с желанието си да отидете някъде с него.

Козирог: „Ти правиш повече от всеки друг!“.

Представителите на този знак се отличават с рядка комбинация от амбиция, търпение и отговорност. Малко ласкателство към Козирога няма да му попречи да продължи да работи усилено за бъдещето си.

Водолей: „Може би би било по-добре, ако постъпим по различен начин?“.

Водолеят винаги търси възможности и причини да се измъкне от тълпата. Насърчавайте го в неговите стремежи, кажете, че никой не е правил това преди него и сърцето му ще бъде ваше.

Риби: „Когато си наоколо, се чувствам много по-добре!“.                                                            

Симпатията и съпричастността са неразделни черти на характера на всички представители на знака Риби. Позволете на партньора ви да почувства пълната сила на емоционалната връзка между вас. Тогава той ще има силата винаги да ви прави щастливи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе