първата среща
Любов и партньорство

10 признака, че първата среща е преминала добре

Първата среща винаги има своята особеност. Тези излизания могат да завладеят всекиго с емоции и да предизвикат известна нервност и вълнение. След като първата среща приключи, всеки е преследван от въпроса: „Ще ми се обади ли отново?“.

Докато телефонът не звънне или не проблесне текстово съобщение, постоянно мислите за това какво се е случило на срещата или какво е можело да бъде по-добре. Това е причината, поради която познаването на признаците, че първата среща е преминала добре, е от решаващо значение за осмислянето на цялата среща. Без значение дали сте планирали да отидете на среща с този човек в продължение на дни или сте я планирали в последния момент, натискът да впечатлите другия винаги е налице.  Нормално е да се чувствате объркани от емоциите си след среща, но не се притеснявайте, защото ние сме тук, за да ви помогнем.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ще ви покажем някои показателни положителни признаци, че първата среща е преминала добре и трябва да сте оптимисти.

И двамата сте загубили представа за времето

Когато сме с човек, с когото се чувстваме комфортно и можем да говорим за различни неща, времето лети като нищо. Искаме времето да спре, когато прекарваме време с човек, с когото чувстваме връзка. Темите на първата среща са трудни за подбиране, но ако вие и партньорът ви сте се чувствали непринудено по време на срещата, това е знак, че тя е минала добре. Добрата среща означава, че не е имало дори един скучен момент и двамата сте се насладили напълно.

Свободно протичане на разговора

Без правилна комуникация няма връзка. Има различни забавни неща, за които да говорите на първата среща и комуникацията да върви гладко. Ако сте имали чудесен разговор и двамата сте говорили за различни неща, това показва, че срещата ви е преминала добре. Друго нещо, което трябва да се отбележи по отношение на този фактор, е, че комуникацията трябва да е била двупосочна. След една чудесна среща чувствате, че и двамата сте били искрено заинтересовани да научите повече един за друг и сте говорили много за общите си интереси.

Споделяли сте искрен смях

Чувството за хумор е добро качество, а хората, които могат да разсмиват другите, могат да създадат положителна атмосфера и да предизвикат позитивизъм около себе си. Друг признак, че първата среща е минала доста добре, е, че сте имали различни забавни теми за разговор и сте се смели много.

първата среща
10 признака, че първата среща е преминала добре

Не е имало поглеждане към телефоните

Нека си признаем, че днес всички обичат мобилните телефони и интернет. Обикновено, когато хората са отегчени насред разговор, те взимат мобилните си телефони и отклоняват мислите си към нещо занимателно. Ако вие и вашата половинка сте били толкова погълнати от разговора, че сте прибрали телефоните си и не сте поглеждали в тях, това е знак, че си допадате един на друг.

И двамата сте били любопитни един към друг

Една от характеристиките на добрите първи срещи е, че те са изпълнени с въпроси и отговори за самите вас. Ако и двамата сте участвали в задаването на въпроси за харесванията, нехаресванията, хобитата, интересите, плановете, кариерата и т.н. на другия, това е знак, че вашата половинка се интересува от живота ви и иска да се срещне с вас отново.

И двамата сте били внимателни

Важно е да бъдете внимателен слушател, за да опознаете човека отвътре. Ако половинката ви е слушала всичко, което казвате, и е била любопитна да научи повече, а вие също сте били с пълни уши за това, което той казва, това е знак, че срещата е била доста добра за вас.

Чувствали сте се в безопасност

Нормално е, когато отивате на среща, да сте малко притеснени и да се чувствате стресирани. На първата среща със сигурност се случват неловки сценарии. Ето защо е от ключово значение да се успокоите взаимно и да се чувствате комфортно. Ако и двамата сте се чувствали в безопасност един около друг и е имало няколко неловки паузи, това означава, че срещата е минала чудесно.

И двамата сте имали добър визуален контакт

Вглеждането в очите на другия е изключително романтично и може да ви накара да се чувствате доволни след първата среща. Един от показателните знаци, че първата среща е минала добре, е, че и двамата сте имали контакт очи в очи и сте усещали емоциите на другия чрез очите си. Още по-хубаво е, ако видите малко искри в очите им. Ако е било така, пригответе се за втора среща.

първата среща
10 признака, че първата среща е преминала добре

Половинката ви помоли да ви закара до вкъщи

Ако вашата половинка ви е помолила за разрешение да ви закара безопасно до вкъщи, защото е станало късно, това е знак, че сте си намерили джентълмен. Това може да означава също, че срещата ви е преминала добре и той полага усилия да ви опознае по-добре.

Получили сте съобщение/обаждане след срещата

Всички сме запознати с неприятното чувство, което изпитваме, след като се върнем от среща и чакаме другият човек да ни проследи. Ако ви е изпратил SMS или ви се е обадил, след като се е върнал от срещата, това означава, че си е прекарал чудесно с вас и иска да продължите да говорите.

Вижте още:

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Tagged , ,
на горе