С какво да съчетаете пухеното зимно яке?

С какво да съчетаете пухеното зимно яке?
Мода

С какво да съчетаете пухеното зимно яке?

Подготвяме се за студените зимни дни и вадим най-топлото зимно яке от гардероба си. Колкото и да обичаме елегантните палта, понякога те не са достатъчни, особено когато завали сняг. Затова се въоръжаваме с дебели пухени якета, които ни пазят от студа, особено ако под тях сме с някоя рокля.

Ако има едно връхно облекло, което е изминало дълъг път, това е пухеното яке. Освен че се предлага в море от цветове, има и широка гама от материали като кожа, овче и сатен, да не говорим за кройките, които могат да варират от големи до вталени, изрязани до макси, с жилетка до колан и всичко между тях (въобще споменахме ли моделите?). С толкова много стилове, от които да избирате, има много начини да носите пухено яке, които гарантират, че няма да отнемат нищо от цялостното ви облекло и в много случаи всъщност го подобряват. Всичко, от което се нуждаете, е малко вдъхновение за стил.

Занапред сме събрали няколко идеи за облекло с пухени якета, които със сигурност ще ви стоплят и ще ви държат стилно.

Зодии, които ще имат повече късмет през 2024

10 сигурни знака, че е време да промените живота си

 

С какво да съчетаете пухеното зимно яке?

Носете го с шал

зимно яке
С какво да съчетаете пухеното зимно яке? снимка: pinterest

Ако не сте готови да облечете вашето зимно яке, шалът тип пух е най-добрият начин да потопите пръста си в тенденцията. Разбира се, може да изглежда спортно, но това е особено страхотен начин да внесете вида на пухеното палто в работното си облекло, като работи еднакво добре с блейзъри, костюми и копчета.

Дълго до земята зимно яке

зимно яке
С какво да съчетаете пухеното зимно яке? снимка: pinterest

Дългото до земята зимно яке предлага допълнителна топлина и покритие, но също така създава сплотен външен вид с добре координирана макси рокля, което прави официално работно облекло подходящо. Подходяща плетена шапка, високи ботуши до коляното и компактна дамска чанта поддържат визията елегантна.Рокля с по-пълна пола придава на визията приятен силует.

Направете го едноцветен

Забавна и лесна идея? Координиране на вашето пухено зимно яке с облеклото, което носите отдолу. Независимо дали е жив или неутрален, не се притеснявайте да го направите перфектно съвпадение – различните нюанси в рамките на една и съща цветова комбинация също работят. За да завършите наистина външния вид, включете аксесоарите си в действие и запазете обувките, шаловете и чантите също в цветното облекло.

Цветни мотиви

зимно яке
С какво да съчетаете пухеното зимно яке? снимка: pinterest

Носенето на изцяло черно е лесен трик за бърза подготовка, но ако жадувате за нещо малко по-смело, опитайте пухено зимно яке на цветя. Дори и да не харесвате изцяло флоралната визия, можете лесно да добавите ярко петно ​​към тоалета си, като извлечете допълващи се тонове от цветята. Съчетаването на вашето пуловерче с пастелни мокасини или цветни джапанки в дъждовен ден ще осигури моментален стил.

Съчетайте го с плисета

зимно яке
С какво да съчетаете пухеното зимно яке? снимка: pinterest

Едноцветното пухено зимно яке просто призовава за текстура, а плисетата са особено страхотно съвпадение, което незабавно повдига стила. Независимо дали избирате рокля, пола или панталон, потърсете долнище с ясно дефинирани текстурни контрасти като плисета, големи шевове, кадифе и т.н.Това е особено мощна комбинация, който крещи шик.

Съчетайте го със спортни дрехи

зимно яке
С какво да съчетаете пухеното зимно яке? снимка: pinterest

Спортното свободно облекло е нещо повече от клинове (въпреки че и те вършат работа!), а пухкавото зимно яке може да бъде черешката на върха на спортна или атлетична визия. Разменете големи спортни панталони и карго панталони, или дори панталони с широки крачоли, заедно с трико, суичър и любимите си маратонки, и отгоре с ярко оцветено пухено яке или жилетка за модерен  външен вид.

С рокля или пола

Само защото е зима, не означава, че трябва да се откажете от носенето на рокли и поли. Всъщност, комбинацията между пухено зимно яке и тясна минирокля или пола, създават привличащ вниманието контраст. Същото може да се каже за съчетанието и с макси рокля, което определено е по-подходящо за зимата. За допълнителна топлина завършете с ботуши до коляното и изберете по-късо яке, за да подчертаете полата.

Tagged , , ,
на горе