Пролетното равноденствие носи Късмет и Промени за Добро на няколко зодии

Пролетното равноденствие
Астрология

Пролетното равноденствие носи Късмет и Промени за Добро на няколко зодии

Пролетното равноденствие е идеалното време за нови начала. През 2024 г. равноденствието ще настъпи на 20 март в 05:06 часа българско време. Това е специално време в годината, което носи вдъхновение, енергия, обновяване и бележи началото на сезона на Овен. След дългия зимен сън, пролетта дава сили да се съвземете и да преосмислите важни моменти.

Тази благоприятна дата бележи средата между зимното слънцестоене (най-краткият ден в годината) и лятното слънцестоене (най-дългият ден). Астролозите на списание HappyWoman казват , че драстични промени очакват Овен, Рак, Везни и Козирог.

HappyWoman_Astrology_1200x300

С какво можем да комбинираме дамски колан

5 начина да използвате ябълков оцет за отслабване

6 начина да изправите косата си естествено у дома

 

Ето какво очаква след пролетното равноденствие всяка зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Идва вашето звездно време слез пролетното равноденствие – зодиакалния сезон на Овен. По природа имате огнен темперамент и мразите, когато някой ви казва какво и как да правите. Пролетното равноденствие ще донесе важни лични реализации. Периодът е благоприятен за творчество и работа в екип. Реализирайте идеите си възможно най-скоро. В личния си живот трябва да очаквате съдбовни вълнения.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Трябва да посветите повече време на семейството си, тъй като по време на пролетното равноденствие Луната ще бъде във вашия дом на семейните ценности. Ще се потопите в приятни домакински задължения. С късмет Юпитер в комбинация с непредсказуемия Уран умът ви вероятно ще генерира невероятно печеливши идеи.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Астрологичните аспекти на пролетното равноденствие ще ви насърчат да излезете от зоната си на комфорт и да станете социална пеперуда. Общуването е сфера, която ще ви носи удоволствие и печалба. Ще има успешни срещи, преговори, предложения. Използвайте невероятното си чувство за хумор, за да бъдете център на вниманието и покажете интелигентността си, за да впечатлите влиятелни хора.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Винаги поставяте отношенията над материалните проблеми. Когато март е към своя край, вероятно ще видите, че личното щастие и успехът в кариерата не са взаимно изключващи се. Пролетното равноденствие ще ви помогне да развиете финансова грамотност. Трябва да научите повече за различните инвестиционни стратегии. Приятели и бивши колеги ще ви помогнат в кариерата.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Пролетта ще донесе мотивация за успех. С неотдавнашното преместване на Уран във вашия противоположен знак, Водолей, вие сте малко интровертен. Е, тези дни са към своя край, поне за известно време. Ще бъдете център на внимание след пролетното равноденствие и то не само заради лични амбиции. Готови сте да поемете отговорност на работния фронт и да дадете пример на близките си.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

С бавен и стабилен Сатурн в опозиция на вашия знак, трябва да отделите време за почивка. Вероятно ще се окажете на ръба на прегарянето, ако не намерите баланс. Пролетното равноденствие подчертава най-възприемчивия сектор на вашата диаграма. Това е страхотно време за медитация, планиране, разходка сред природата и дневник. Вслушвайте се в интуицията си, за да получите важни съвети от Вселената.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Пролетното равноденствие ще подчертае сектора на приятелството и сега е моментът да инвестирате повече енергия в сферата на комуникацията. Ще се почувствате много по-добре, когато останете заедно с екипа си. Групови срещи, нови запознанства, съвместни събития и преговори могат неочаквано да ви помогнат да постигнете невероятен успех в кариерата.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Пролетното равноденствие ще предизвика силно желание да се придвижите нагоре по кариерната стълбица или да започнете да работите за себе си. Изглежда знаете точно какви стъпки да предприемете. Имате всички основания да се чувствате уверени, така че просто трябва да уловите тази вълна от успех и мотивация. С Венера, Сатурн и Нептун във вашия дом на романтика, може да се почувствате малко по-склонни да се отворите към партньора си.

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Пролетното равноденствие ще подчертае желанието ви да изследвате непознати земи. Но тази част от графика ви не е свързана само с пътуване. Където и да отидете (дори и да не е толкова далеч от дома), не забравяйте да обърнете внимание на морала си. Вероятно е най-добре да вземете някой близък със себе си, за да имате подкрепа.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Може да имате репутация на вълк единак, но пролетното равноденствие е времето да се съсредоточите върху сътрудничеството с други, а не върху соло проекти. Колегите оценяват вашия аналитичен ум и упорит характер. Периодът на пролетното равноденствие ще бъде особено благоприятен за творчество. Освен това трябва да се обърне внимание на здравето.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Напоследък в семейството ви липсва взаимно разбирателство. За щастие, пролетното равноденствие подчертава областта на любовта и връзките, така че нещата ще се подобрят. Уран наскоро влезе във вашия знак и ви предстои голяма година. Така че вместо да се фокусирате само върху екзистенциални мисли, позволете си да създавате, да предприемате действия и да откривате нови хоризонти.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Вие сте естествено чувствителен мечтател, така че да останете организирани на работното място е предизвикателство за вас. За щастие, влиянието на пролетното равноденствие ще ви помогне да формирате нови здравословни навици. Съсредоточете се върху основните задачи, разработете ежедневна рутина, разчистете гардеробите си и може би планирайте романтично бягство.

Tagged ,
на горе