Принц Хари и Меган Маркъл очакват второ дете

Принц Хари и Меган Маркъл
Лайфстайл

Принц Хари и Меган Маркъл очакват второ дете

Още едно бебе ще попълни кралското семейство във Великобритания. Това стана ясно, след като принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл обявиха навръх празника на любовта 14 февруари, че очакват втори наследник.

Фотографът Мисан Хариман, който е много близък приятел на бившата актриса, публикува в социалните мрежи черно-бял кадър на щастливата двойка, на който се вижда наедрялото коремче на Меган. Никой обаче не разкри в кой месец от бременността е тя и кога се очаква бебето да се появи.

„Мег, бях там на вашата сватба, за да стана свидетел на започването на тази любовна история и приятелко, за мен е чест да я уловя как расте. Поздравления за херцога и херцогинята на Съсекс за тази радостна новина!“, написа Хариман.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Misan Harriman (@misanharriman)

Меган и Хари се ожениха на тържествена церемония преди три години, а през май 2019 г. се роди първият им син Арчи.

Новината за новата бременност на Меган идва едва няколко месеца, след като тя разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през миналото лято и колко тежко се е отразило това на семейството.

Тогава тя разказа, че е усетила остра болка и е паднала на земята, веднага след като е сменила памперса на Арчи. „Знаех, докато прегръщах първороденото си дете, губя второто си“, сподели херцогинята, според която темата неоправдано продължава да бъде табу в обществото.

Вече близо година Хари и Меган не живеят с британското семейство. Те решиха да се отделят от него и да станат финансово независими, като първоначално се преместиха в Канада, а от няколко месеца са в имение в Калифорния.

Решението им предизвика много полемики, като според мнозина то е било взето по настояване на американката, която била уморена от начина на живот, който водели на Острова и от прекаленото вмешателство от страна на медиите.

Още тогава двойката обяви, че ще разпределя времето си между двата континента, но пандемията и мерките малко усложниха плановете им.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Tagged , ,
на горе