Признаци, които показват, че една жена е щастлива в личния си живот

признаци че една жена е щастлива
Любов и партньорство

Признаци, които показват, че една жена е щастлива в личния си живот

Щастливата и обичана жена си личи отдалеч.  Да, психолозите са категорични – външният ви вид може да разкрие много за вас, включително и че се справяте чудесно във връзката.

Ето ги и най-издайническите признаци, че сте щастливи в личния си живот

Обличате дрехи в светли и ярки цветове

Когато една жена е щастлива, тя губи желанието да носи тъмни нюанси на сиво, бежово и черно. Предпочита кремаво, розово или наситено синьо, зелено.

Гримът ви е с акцент върху очите

Жена, която е очарована от определен мъж и иска да го впечатли, непременно се стреми да подчертае външния си вид, за да го направи по-привлекателен за него. В този случай на устните може и да няма червило или да им бъде нанесен само нежен балсам. И всичко това, защото червилото, за разлика от спиралата, пречи на целуването.

Облеклото ви е по-женствено

Когато една жена е влюбена, то тя несъзнателно се опитва да събуди по-силно желание у партньора си и по-често облича поли и рокли, за да придаде на образа си по-очарователен и нежен вид. Тя се облича така, че всеки момент да е готова за внезапна среща. И обратно – ако жената дори не се и надява, че скоро ще бъде извикана на среща, тя може да запусне външния си вид.

Тоалетите не са провокативни

Влюбената жена най-вероятно ще облече рокля или пола с прилична дължина, не по-къси от коляното. Всичко това е защото тя не се нуждае от прекомерното внимание на останалите мъже, както и от сцени на ревност от страна на партньора си.

Носи по-удобни обувки

В обществения транспорт или на път за работа, жената във връзка е малко вероятно да носи неудобни обувки, само и само да изглежда по-атрактивна. В крайна сметка единственият мъж, за когото тя се облича, в момента не е с нея. А с любимия си не всяка дама е съгласна да изтърпи неудобство и да се подложи на изтезанието на високите токчета, когато просто се разхожда в парка или пазарува.

Добре поддържана коса

Това е особено важно при близък контакт с мъж, както се случва във връзка. Ако една жена често се вижда с любимия си, едва ли ще завърже мръсната си коса на опашка. Освен това влюбената жена често ходи с разпуснати коси, защото това е много по-възбуждащо за мъжете.

Tagged , , , , , ,
на горе