Неписаните правила на срещите, които трябва да знаете
Любов и партньорство

Неписаните правила на срещите, които трябва да знаете

Всички сте чели за толкова много правила на срещите, които е добре да спазвате, за да направите добро впечатление. Вероятно някои от вас обаче биха си помислили, че в страната на любовта това, което идва от сърцето, е всичко, което има значение. Въпреки това, несигурният терен на връзките от новата ера има много неписани правила, които хората следват. По този начин те опитват да гарантират, че те и партньорът им се забавляват, докато са заедно. В някои случаи се включват здрави граници, в други отношенията са изцяло подчинени на добрата воля.

Така че ето някои правила на срещите днес, които можете да използвате. Така ще се ориентирате много по-лесно в бурния си летен роман или дори за първата си любов:

Не очаквайте да сте изключителни на първата си среща.

Първата ви среща може да се приеме като изправяне лице в лице, когато търсите нещо ново. Ето защо човекът отсреща може да се е виждал и с други хора едновременно с вас. Може би той изпраща съобщения на други жени. А може и все още да има приложения за запознанства на телефона си. Стига да не се опитва да сваля няколко момичета едновременно и да ви лъже, това не е някакво престъпление. Затова не трябва да го приемате като изневяра, още преди да сте започнали да имате по-сериозни отношения. Не можете да предположите, че сте единствената в живота му, ако едва сте се запознали. Въпреки това, по няколко начина, можете да проведете разговор, за да обсъдите тези неща. Решете дали искате да се срещате само един с друг и дали тези ваши отношения да прераснат в нещо повече. Всеки трябва да бъде единствен в живота на половинката си, но за да стане това, първо трябва да имате връзка.

Дайте му пространство и не очаквайте незабавни отговори на съобщенията.

Всяка добра връзка има здравословна доза лично пространство, което с желание се предоставя на всеки партньор. Това е от най-важните правила на срещите. Така че не очаквайте незабавни отговори на текстови съобщения, които сте му изпратили. Въздържайте се и от проверка на активността му в социалните мрежи, за да разберете кога за последно е бил онлайн. Възможно е понякога вашият партньор да не си вдигне телефона, но това не означава, че е с друга жена. Може просто да е зает с нещо и това е нормално. Трябва да му предоставите възможността да отговори, когато може, било то след няколко часа или дори след ден.

Не го принуждавайте да консумира алкохол или нещо друго, за си прекарва добре.

Компанията около вас може да ви накара да правите много неща, които никога не сте имали намерение да правите. Така че, ако мъжът ви каже, че не би искала да пие, уверете се, че приятелите ви няма да му се подиграват за това. Трябва да уважавате желанията на партньора си, дори и още да не сте двойка. Не го карайте да се чувстват длъжен да прави нещо, само защото вие така искате. Ако наистина държите на половинката си подобни неща няма да направят вечерта ви по-приятна.

Ухажвайте го с вашите съобщения.

Тъй като в началото може да сте просто позната за него, ако искате да станете нещо повече, трябва да го впечатлите. Опитайте се да му изпращате съобщения, които се открояват от останалите. И тук не говорим за интимни намеци. Може да „нарисувате“ хубава картина с думите си, да използвате рими или просто да го похвалите. Това, което идва от сърцето, със сигурност ще остави отпечатък върху вашата любов. Подчертавайте хубавите му качества и го накарайте да се чувства специален, дори той да не мисли така. Покажете му, че за вас той е уникален по много различни начини.

Сега следващия път, когато излезете с някого, не забравяйте да спазвате тези правила на срещите и успехът ви ще бъде гарантиран.

Tagged , , , ,
на горе