Зодиите с ниска поносимост към болка
Астрология

Зодиите с ниска поносимост към болка

Когато се сблъскате с някакво физическо нараняване, определено е неприятно. Това може да нещо толкова безобидно като порязване с хартия до по-тежък инцидент. Истината е, че независимо от типа на изживяването и неговата сериозност, не всички хора реагират по един и същи начин. Някои имат смело лице, стискат зъби и се правят, че нищо не е станало. Има обаче и други, които открито прегръщат емоциите си и нямат проблем да покажат слабост. Те очакват да бъдат глезени от своите близки, докато се почувстват по-добре. Тези хора имат ниска поносимост към болка от всякакво естество. Това до някаква степен е заложено и в техния зодиакален знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Везни до Овен, тези зодиакални знаци имат по-ниска толерантност към болка от повечето други хора.

Везни

Везните се смятат за големи аутсайдери, тъй като не обичат да привличат вниманието върху себе си. Това е черта, която е доста различна от на повечето други зодиакални знаци. Освен това те също са изключителни професионалисти, когато са на работа. Затова биха пренебрегнали нараняване или случай на лошо здраве от тяхна страна. Те го правят с цел, само за да изпълняват по-добре задълженията си в офиса. Въпреки това, когато се приберат у дома, коравата им обвивка изчезва. Можете да очаквате от тях да се свият на дивана, издавайки тихо подсмърчане. Те няма да ви кажат, че нещо не е наред сами, защото не искат да изглежда така сякаш се оплакват от това, което им се е случило. Но тайно се надяват по този начин да привлекат вниманието ви и да ви накарат вие сами да решите да идете при тях. Те очакват да ги успокоите и да ги поглезите, за да се почувстват по-добре.

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Телец

Тези хора може да изглеждат със стоманена броня отвън, но отвътре са много крехки и раними. Независимо дали става дума за пристъп на треска или настинка, които ги създават неудобства, Телецът няма поносимост към болка. Той ще иска да изтича направо при своята майка или при своя партньор в живота за малко глезене. Те са страхотни по време на криза и действат адекватно, когато трябва да помогнат на някого. Изключение обаче случаите, когато те са жертвите. Просто те ще преувеличат степента на причинената им вреда, само за да спечелят тази допълнителна част от съчувствието на своите доброжелатели.

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Овен

Въпреки че Ракът може да има репутацията на твърде чувствителен, Овенът е този, който печели наградата като плачливо бебе. Може да се каже, че тези пламенни хора са тези с най-ниска поносимост към болка. В момента, в който почувстват дори лек дискомфорт, можете да ги чуете да се оплакват от това с пълно гърло. Няма значение дали те са се порязали съвсем незабележимо, докато са приготвяли салатата или са жертва на злощастно падане. Те приемат всяко нараняване, дори и малко, с голяма доза драматизъм. Родените под знака на Овена няма да се успокоят, докато не убедят любим човек в степента на болката си. Те ще направят всичко, само за да бъдат достатъчно поглезени от близките си. Както казахме, тези хора може да изглеждат силни на пръв поглед, но наистина могат да бъдат и много раними.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе