Най-добрата поза за сън за всяка зодия
Астрология

Най-добрата поза за сън за всяка зодия

Получаването на правилен нощен сън е от основно значение за функционалния живот. Когато сме се наспали през нощта, имаме добро настроение, позитивни сме и имаме повече енергия, за да вършим ежедневните си задачи. Ето защо е важно да знаем как можем да увеличим максимално шансовете си да се чувстваме добре отпочинали всеки ден.

Оказва се, че всичко е свързано с нашия зодиакален знак. Както вече знаем, той казва много за нашите навици, характер, поведение и дори ни разкрива какво да очакваме от предстоящото пълнолуние. Така че не е чудно, че той влияят и на начина, по който спим. Ето кои са най-предпочитаните пози за сън в зависимост от индивидуалните особености на всяка зодия:

Овен и Скорпион

Въпреки че по природа тези два знака се различават доста, те винаги са активни, когато са будни. Поради това позата на войника е полезна за тях, когато се опитват да презаредят напълно своите батерии. Тя представлява да спите по гръб, с изпънати крака и ръце отстрани. Тази поза може да бъде от полза за здравето на съня ви, тъй като спомага за равномерното разпределение на натиска по дължината на гръбначния стълб, шията и ръцете. Важно обаче е да използвате само една възглавница, когато спите по този начин.

Телец

Телецът често се противопоставя на правилата и затова обича да спи по корем. Това не е най-подходящата поза, поради невъзможността да държите гръбнака си в неутрална позиция. Въпреки това, тези хора няма да приемат да им бъде казвано кое е правилно и кое не. Когато си легнат, те направо заспиват и няма да ги чуете до изгрев слънце.

Близнаци и Водолей

Водолеите и Близнаците спят в поза, символизираща копнеж, която изисква да лежите на една страна с протегнати ръце. Те лягат да спят, само ако наистина трябва, защото има още толкова много неща за правене и откриване. Именно поради това ръцете им са изпънати, сякаш се опитват да посегнат към нещо.

Рак и Риби

Позата на ембриона трябва да бъде предпочитана, както за Раците, така и за Рибите. Защо? Отговорът е прост – защото и двата знака просто обичат да обичат. Те обожават човешкия контакт и усещането, че около тях има още някого. Всъщност позата на емрбиона, която е една от най-често срещаните за сън, е като прегръдка на цялото тяло. Смята се, че почивката по този начин е чудесна и за болки в долната част на гърба, като помага също за намаляване на хъркането.

Лъв и Стрелец

Морската звезда е предпочитаната поза за сън за представителите на зодиите Лъв и Стрелец. Тя представлява лежане по гръб с изпънати ръце и крака.  Чрез нея тези два властни знака трябва да знаят какво се случва във всеки ъгъл на леглото. Позата предпазва от болки в раменете, кръста и шията, като е особено полезна, ако работите на бюро по цял ден.

Дева

Девата е най-разумният знак, която винаги върви по правилния път. Следователно не е изненада, че тези хора обичат да спят на една страна, позиция, която според специалисти облекчава болките в ставите и гърба и дори намалява риска от хъркане.

Везни

Позата на мумията изисква спане по гръб с подравнени гръбначен стълб, врат и глава. Това е широко разпространен начин за почивка, поради което Везните са склонни да го предпочитат. Те може да не спят естествено по гръб, но ако им кажете, че това е здравословно за тях, те ще положат всички усилия да лежат така, докато им стане навик.

Козирог

Козирозите предпочитат една малко странна поза, при която спящият изпъва ръцете си от двете страни, докато огъва колене.Тя показва, че спящият е човек с уникални вкусове и различни стандарти, но определено не е подходяща за всеки.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе