Съвети за омъжените жени: Поддържайте тръпката в брака с тези 9 прости действия

Съвети за омъжените жени: Поддържайте тръпката в брака с тези 9 прости действия
Любов и партньорство

Съвети за омъжените жени: Поддържайте тръпката в брака с тези 9 прости действия

 

Привлечете вниманието на съпруга си и го изкушете, когато той най -малко очаква да го съблазните.

 

Бракът е пътешествие, изпълнено с противоположности -щастие и трудности, караници и сладки моменти, битовизми и празници.  Бракът означава нонстоп ангажименти – деца, възрастни родители, управление на финансите, здравето и прочие. Двойките започват брачния си живот с фазата на медения месец, когато не могат да държат ръцете си далече един от друг и след това с течение на времето и след раждането на децата, се установяват в удобна връзка, която прилича повече на тази на съквартирантите, отколкото на романтични партньори. Всеки се занимава с работата си и искрата бавно угасва , а сексуалният живот замира.

 

Двойките, когато в такава фаза, копнеят да почувстват лудостта, която изпитваха тогава. Тихата спалня  е  най-жестокият бич на съвременните двойки и ние сме тук, за да ви помогнем да разберете как да се измъкнете от него. Добрата новина е, че това е лесно разрешимо. С прости жестове можете да запалите искрата и да върнете тази магия във връзката си. Трябва да научите някои техники и начини. Може би е време да подадем ръка на природата. Привлечете вниманието на съпруга си и го изкушете, когато той най -малко очаква да го съблазните.

 

Съблазняването е изкуство и може да се научи лесно. В това не бива да има срам. Здравословният живот между чаршафите означава по -щастлива връзка извън нея. Естествено е да се чувствате отегчени в леглото с един и същ човек и това може да се случи както на вас, така и на него или на вас двамата заедно. Връщането на страстта в спалнята не е толкова трудно, ако знаете правилните движения.

Така че момичета, ето някои начини да подновите енергичния си сексуален живот. Ако искате да настроите съпруга си и да имате страхотна сесия в спалнята, просто прочетете. Според едно изследване повечето жени, омъжени от 5 или повече години, се сблъскват с въпроса „как да съблазня съпруга ми“. Фактът, че четете това, означава, че мислите как да съблазните съпруга си. Имаме всички отговори, за да го изкушите и да го оставите да иска повече. Познавате ли неговите ерогенни зони?

  1. Мистичното докосване

Прост жест като едно докосване може да накара вашия човек да се побърка. Можете просто леко да придвижите ръцете си върху раменете или бедрата му или по гърба му или просто да го държите за ръце и да осъществите интензивен контакт с очите. Понякога може просто да преминеш покрай него нарочно

  1. Похарчете пари за секси гардероб

Често жените питат как да привлекат вниманието на съпруга си след дългогодишен брак? На първо място запомнете, че домашни дрехи не означава старата ви тениска от колежа, долнище с издути колене и рошава коса. Купете си нещо, с което ще ви бъде удобно, но и ще изглеждате небрежно секси. И никакво старо бельо!   Дори да нямате пари за нови дрехи, задължително спестете за хубаво бельо – това ще повиши самочувствието ви. Уверената жена е и секси жена.

 

 

 

  1. Подразни въображението му

Това е чудесен начин да съблазните съпруга си. Когато знаят, че не могат да го получат веднага, жадуват още повече. Това е общото между всички мъже. Възползвайте се максимално! Дразнете го, докосвайте го по секси начин и го съблазнявайте, докато не сте в едно и също пространство. Изпратете му снимка на корема си, изпратете му текст, че го искате сега, уведомете го как ви липсва и не можете да спрете да мислите … Не можете да си представите ефекта от тези думи върху съпруга ви, всичко, което той ще мисли, е как да се прибере възможно най -бързо, след като работата му е свършена. Когато сте с него в публичното пространство, можете да опитате и това – бърз поглед, прекарване на език по устните ви, бързо докосване на бедрата му, когато седите до него в ресторанта, може да съблазни съпруга ви и да го подлуди.

 

  1. Направете първия ход

За да съблазниш съпруга си, трябва да си шеф в леглото. Кажете му какво точно ви възбужда. Това е една от най -големите мантри, които съблазняват съпруга ви. Направете първия ход, кажете му какво да прави. Насочете го към вашите чувствителни места, бъдете взискателни. Това е най -добрият начин да съблазните съпруга си.

 

  1. Стрийптиз

Направете домашен стрийптиз за вашия съпруг. Създайте атмосфера – свещи, лека вечеря, питие, музика. Танцувайте,  дразнете го, изкушавайте го и вижте какво ще се случи.

 

  1. Изпратете му вашата секси снимка, докато сте на работа/навън

Това е най -добрият начин да привлечете вниманието на съпруга си и да го изкушите. Можете да изпращате снимки, като просто носите най -секси бельото, което имате. Или открито бедро, докато сте на работното си бюро. Това ще накара съпруга ви да полудее и да ви иска още повече!

 

  1. Храна в спалнята? О, да!

Опитвали ли сте някога Nutella и ягоди в спалнята? Прави чудеса. Можете да опитате и вино или малко сладко от боровинки.

 

  1. Оставете косата си пусната

Мъжете намират дългата пусната коса наистина секси. Ако работите на масата за гладене или миете чиниите в мивката, просто дръжте косата си пусната и прокарвайте пръсти през нея. Опитайте се да разтърсите косата си от едната страна на другата невинно, просто го вижте за миг секунда и се върнете към вашите ангажименти. Това би могло да заинтересува и най -незаинтересования съпруг.

Насладете се, когато ви хване за косата и ви притисне до хладилника или на кухненската маса.

 

  1. Купете страхотен парфюм

Страхотният аромат е невероятно включване. Опитайте нов екзотичен парфюм. Отделете малко време в търговския център и тествайте какво работи за вас. Има някои съблазнителни миризми, които биха могли да работят във вашия случай. Инвестирайте в добър марков парфюм.

 

И така, дами, какво чакате? Отидете да проверите гардероба си и вземете необходимите мерки за през нощта! Не забравяйте Nutella и парфюма. Надяваме се да прекарате вълнуващо с мъжа в живота си. Кажете ни дали нашите съвети за съблазняване са действали на вашия съпруг

Tagged , , , ,
на горе