Плосък корем за 5 минути на ден! 3 лесни упражнения

Плосък корем за 5 минути на ден! 3 лесни упражнения
Добра форма

Плосък корем за 5 минути на ден! 3 лесни упражнения

Плосък корем за 5 минути на ден! 3 лесни упражнения, препоръчват експерти. За да се постигне плосък корем, ще трябва да издърпаме корема в три посоки: отгоре, отдолу и отстрани. За съжаление, няма едно упражнение, което да включва всички тези области наведнъж. Но има доста прости упражнения за всяка мускулна група поотделно.

Темата за плоския корем е една от най-вълнуващите, ако искаме да изглеждаме стройни. Невинаги дори слабите хора могат да се похвалят с тонизиран корем. И ако сте в процес на отслабване, тогава стягането на коремните мускули ще бъде просто необходимо. Това не само ще укрепи и стегне корема ви, но също така ще ви помогне значително за по-бързо отслабване и премахване на мазнините в тези проблемни зони.

Плосък корем за 5 минути на ден! 3 лесни упражнения

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Обичате ли да готвите? Изпратете рецепти със снимки и ние ще ги публикуваме на нашия сайт: инструкции

Ето и упражненията за плосък корем:

Упражнение 1. Отстранете мастната подложка долу на корема

Легнете по гръб, повдигнете правите си крака нагоре, спуснете ги и, без да докосвате пода, ги повдигнете отново. Трябва да направите 25-30 повдигания.

Това упражнение ще напомпа добре долната част на корема и ще ви помогне да се отървете от мастните натрупвания в долната част на корема.

Упражнение 2. Стягане на страничните паласки

Застанете на четири крака, изпънати ръце, последователно дръпнете коляното на единия крак към противоположната ръка, сякаш изкачвате планина. Това упражнение се нарича „катерач“. Направете до 20 повторения за всеки крак, ако е възможно.

Това упражнение е едно от най-ефективните за премахване на мазнините отстрани и стягане на целия корем.

Упражнение 3. Стягане на горната част на корема

Трябва да легнете по гръб, сега ще повдигнем не краката, а торса. Краката ви остават да лежат на пода. Протягаме ръце напред и се изправяме. След това се спускаме на пода и правим 20 до 30 такива повдигания.

Това упражнение ще тонизира горната част на корема ви, въпреки че там се натрупват най-малко мазнини, но стягането на тази област също ще допринесе значително за укрепването на коремните мускули.

Опитайте се да правите тези упражнения всеки ден, защото винаги можете да намерите пет минути за вашето здраве. И резултатът ще бъде забележим след седмица и половина. Така че не бъдете мързеливи и давайте напред!

В допълнение към тези упражнения може да добавите още едно, което можете да правите където и да сте – вакуумът на корема.

Много е просто: поемете дълбоко въздух, след това издишайте напълно, докато издишвате, издърпайте корема си навътре колкото можете повече и задръжте в това положение за няколко секунди, след това се отпуснете и си поемете въздух. Опитайте се да правите това упражнение постоянно, то е много полезно не само за плосък корем, но и за здравето на вътрешните органи.

 

И ако през това време, когато тренирате за плосък корем, се опитате да не ядете нездравословни храни, като захар и брашно, резултатът ще бъде още по-добър. Всички тези лесни упражнения са изпробвани и са доказали своята ефективност и бързо въздействие върху дразнещото повечето жени увиснало коремче. Всеки може да отдели 5 минути на ден за тези упражнения, а след това ще се наслаждава дълго на отражението си в огледалото.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе