астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 20 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Освободете се от мислите, които ви карат да се подценявате. Мислете за себе си, като за успял човек. Не си правете изводи за даден човек по външния му вид. Поговорете и всичко става ясно за него.

Как да премахнем дъвка от дреха или коса: 4 ефективни начина

infomax-logo-50-15-HW Първата книга на известния астролог Хули Леонис излиза в ново преработено издание

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Взаимоотношенията ви са отражение на това, което влагате. Отнасяйте се с разбиране към близките си, въпреки многото им странности, така ще постигнете хармония със себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Време е да намерите този неуловим баланс между работа и личен живот. Как се грижите за вътрешния си свят? Какви дейности ви карат да се чувствате енергични? Позволете си да направите няколко неща, които не са свързани с целите ви днес.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Пригответе се да намерите своите ин и ян, Близнаци. Някой, който ви допълва перфектно и има невероятната способност да довършва изреченията ви. До какво ще доведе тази творческа химия? Това може да е началото на нещо ново в пътуването ви към щастието.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Отворете сърцето си за любимите си хора и научете много приятни неща, както за себе си, така и за тях. Вашето взаимодействие ще ви изненада с добротата и щедростта, присъщи на тези, които изпитват доброта и любов.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Не се взирайте дълго в бездната. Насочете поглед нагоре към слънцето и звездите. Не се страхувайте да питате, не се срамувайте, ако не знаете — страшното е, ако не се учите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Дева, предстои ви приятно приключение, само му дайте шанс да се сбъдне. Всичко минава, но не бива да го приемате като трагедия. Краят на едно нещо винаги означава начало на друго. Направете крачка напред – Вселената ще ви отведе по-нататък.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Практикувайте внимателен подход към живота във всичко. Започнете с преминаване към правилно хранене и завършете с отказ от неблагоприятни взаимоотношения. Везни, имате невероятен дар за учене, не го пренебрегвайте. Вземете от хората всичко, което могат да дадат. Всяко знание, придобито сега, ще донесе невероятни резултати в бъдеще.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Когато очите ви не могат да ви насочат, нямате друг избор, освен да разчитате на вътрешния си глас. На какво ви учи този етап от живота ви: важността на пълното доверие в себе си. Вашата интуиция е по-силна, отколкото си мислите.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Спрете да приемате всичко присърце. Отделете време да се срещнете с хора, на които държите. Срещата на кафе или чаша шампанско ще се отрази благотворно на душевното ви състояние. Съберете се с близки приятели.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Спрете да страдате за хора, които не разпознават божествеността в себе си. Този етап от живота ви ви помага да разберете колко е важно да бъдете свой собствен стълб на сила. Не забравяйте, че винаги има за кого да означавате много.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: С мъдри учители и добри приятели ще станете още по-мъдри и още по-добри. Ако любовта е теорема, то правете всичко възможно, за да я доказвате всеки ден.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Всички имаме нужда от пространство от време на време. Всички ние трябва да разберем кои сме извън нашите взаимоотношения. Риби, какво се крие зад маската? Вместо да отхвърлите всичко директно, опитайте първо да претеглите плюсовете и минусите. Не позволявайте на страха и съмнението в себе си да ви победят.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 септември 2023

на горе