Петте най -неблагоприятни дни през септември

Петте най -неблагоприятни дни през септември
Астрология

Петте най -неблагоприятни дни през септември

 

Нека изясним – „неблагоприятните дни“ не означават, че определено ще претърпите фиаско и проблеми. Просто в такива дни трябва да останете изключително събрани и позитивни и да не се фокусирате върху нещо неприятно.

 

10 септември – преходът на Венера към знака на Скорпион

Венера в този зодиакален знак не се чувства най -добре. Този преход ще лиши планетата от творческото начало. Хората ще станат придирчиви, неточни, слаби и мързеливи. Това ще бъде особено забележимо на 10 -ти. На 10 септември плановете на много хора ще бъдат осуетени.

11 септември – Луна в Скорпион

Силното приближаване на Луната към Земята ще настъпи в момента на нейното израстване в знака на Скорпион. Тази ситуация ще се отрази изключително негативно на настроението ни, късмет в любовта. Най -вероятно Луната в Скорпион ще предизвика нарастване на ревността и недоверието. Нововъзникналите отношения могат да се разпаднат. За да не се случи това, астролозите съветват да прекарвате възможно най -малко време заедно на този ден. На 11 -ти е по -добре да направите нещо сами, без да молите сродната си душа за помощ и без да предявявате претенции към нея.

15 септември – преходът на Марс към знака Везни

Елементът на Марс е Огън, а Везните – Въздух. Това е експлозивна смес, която ще ни повлияе негативно не само на 15 септември, но и през следващите месец и половина. Този ден може да се нарече ден на дисхармония, дисбаланс. Хората ще поемат рискове и много от нас просто ще забравят за умереността. На този ден лошите навици могат да се върнат. Астролозите също смятат, че на 15 септември ще има повишена вероятност от предателство, образуване на любовни триъгълници.

21 септември – Пълнолуние в Овен

Пълнолунието не е най -лесното време само по себе си. През септември Луната в този момент ще бъде в знака на Овен, което ще направи този ден много опасен. На 21 -ви е по -добре да не излизате извън собствената си зона на комфорт. Важно е да правите най -простите неща или дори по -добре просто да се отпуснете. Вторник ще бъде почивен ден за малък брой хора, така че астролозите препоръчват да се уморявате по -малко на този ден.

27 септември – началото на ретрограден Меркурий

Ретроградният характер на Меркурий обещава на всички нас финансови проблеми. На 27 септември и през следващите 3 седмици е по -добре да не правите скъпи и прибързани покупки. Докато Меркурий се движи в обратната посока в знака на Везни, настроението ни непрекъснато ще скача нагоре и надолу. На 27 септември хората могат просто да забравят всички хубави неща. Неприятните спомени и негодувание ще излязат на преден план.

Tagged , , , , ,
на горе