Петте зодии, които най-бързо разлюбват
Астрология Любов и партньорство

Петте зодии, които най-бързо разлюбват

Мнозина вероятно така и не намират обяснение за неуспехите си на любовния фронт. И макар всичко да е строго индивидуално, ролята на зодиакалния знак също не бива да бъде пренебрегвана. Представяме ви петте зодии, които най-бързо са склонни да загубят интерес към половинката си и престанат да обичат.

Дева

Представителите на този знак най-бързо разлюбват. Като един от най-интелигентните зодии Девата се опитва да игнорира чувствата си в романтични ситуации и оставя главата си да управлява. Тя действа на интелектуално ниво и гледа да не се поддава на чувства и силна страст, което може да помрачи преценката им за връзката им.

Везни

Нерешителността на Везните прави любовта с тях почти невъзможна. Те са добре известни като най-нерешителната и непостоянна зодия. Везните се разлюбват толкова бързо, защото влизат във връзки, очаквайки твърде много. Те искат всяка вечер да ги носят на ръце, да им свалят звезди или да ги водят в изискани ресторанти. И все пак, когато Везните всъщност са във връзка, те бързо научават, че реалността на любовта не е за тях.

Водолей

Водолеят определено е най-непредсказуемата зодия, когато става въпрос за спонтанно вземане на решения. Не е необичайно представителите на този знак да изглеждат в идеална хармония с половинките си и малко след това да обявят, че са приключили връзката си. По природа Водолеите са свързани със свободата и в първия миг, в който се почувстват задушени или притиснати, ще опитат да избягат.

Овен

Овенът обича тръпката от преследването и много бързо се отегчава. Обикновено той обича да се движи с доста бързи темпове в любовта, но бясната му скорост често не му позволява да намери време да разсъждават върху собственото си щастие. Тези хора обичат да се впускат в нещата бързо и необмислено и обикновено много скоро след това съжаляват за решенията си.

Стрелец

Стрелецът определено е един от най-забавните зодии, но е трудно да се задоволи и да поддържа връзка. Той е много непостоянен зодиакален знак и може много лесно да смени мнението си. Обикновено хората от тази зодия чакат да се появи нещо по-добро, но когато това най-после се случи, те не могат да се преборят с изкушението.

Tagged , , , ,
на горе