Четирите зодии, които искат партньорът им да е груб в леглото

Четирите зодии, които искат партньорът им да е груб в леглото
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които искат партньорът им да е груб в леглото

Всяка зодия има свой собствен стил в спалнята, като някои харесват партньорът им да е груб в леглото, други – по-нежен.

Това какво влиза в първата категория е силно субективно. Всичко зависи от прага на болка и дискомфорт на всеки човек.Докато всичко е безопасно и по взаимно съгласие, всички можем да се наслаждаваме на вродените си физически и похотливи вибрации.Разбира се, може да ви хареса да променяте нещата и да опитвате нови неща в спалнята. Астрологията пък може да ви послужи като ръководство, което да ви помогне да се ориентирате в интимния свят.

Тук ви представяме четири зодии, които обичат партньорът им да е груб в леглото:

Овен

За Овена преживяванията в леглото (както всички останало) са свързан със страст и следване на техните смели, авантюристични импулси. Този знак обича да играе на ръба. Той не се страхува да експериментира и да опитва нови неща. Овните се втурват от крайност в крайност и понякога е малко груб в леглото. С роденият под този знак шумът в спалнята е гарантиран. Все пак, имайте предвид, че те предпочитат да контролират и да играят доминираща роля, ако партньорът им е съгласен.

Скорпион

Според всеки, който го познава, нищо не е забранено в спалнята на Скорпиона. Той ще бъде или много нежен, или доста груб в леглото. А може и двете. Скорпионът, като воден знак, е силно адаптивен в спалнята. Той е способен да бъде страстен, емоционален и дълбоко свързан с партньора си. Тези хора обаче могат да отидат и до по-тъмно и по-мистериозно място, ако желаят. Този знак обича да го гъделичкат, дразнят и всичко друго, за което се сетите. Ако все още не сте опитвали да съблазните партньора си Скорпион, сега е моментът.

Лъв

Най-голямата възбуда за Лъва е, вярвате или не, усещането, че е желан. Представителите на тази зодия са фантастични в спалнята. Те са омагьосани от съблазняването – както даването, така и получаването. Тъй като Лъвовете припадат при перспективата да бъдат желани, интимното напрежение е от съществено значение за този огнен знак. Прелюдията не е просто средство за постигане на цел. Това е необходима част от цялостното преживяване, след което той става груб в леглото. Лъвовете са посветени на задаване на тон, независимо дали чрез нежни ласки или чрез перверзни изживявания.

Водолей

Водолеите са креативни и винаги търсят нови начини да изразят себе си в спалнята. Те са свободолюбиви и обичащи забавлението и знаят как да омаят партньора си със своя чар и ловкост. Този въздушен знак има силно желание да експериментира с нови усещания. Те имат отворен ум, когато става въпрос за нови преживявания, защото са нетрадиционен и любознателен знак. Те са привлечени към крайности и тяхната въздушна природа им позволява лесно да се адаптират към всяка ситуация.

Ако търсите партньор, който обича да е груб в леглото, тези знаци знаят всички правила и как да ги нарушите. Много важно за подобен тип изживявания обаче е и двамата партньори да са съгласни с тях. В противен случай това може да се приеме като вид посегателство. Преди да предприемете каквото и да е, обсъдете го с половинката си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе