15 предупредителни знака, за които да внимавате, когато става въпрос за потенциален партньор в живота

15 предупредителни знака, за които да внимавате, когато става въпрос за потенциални партньори в живота
Любов и партньорство

15 предупредителни знака, за които да внимавате, когато става въпрос за потенциален партньор в живота

Понякога е толкова трудно да се намери точният човек в наши дни – срещате потенциален партньор в живота, а той изобщо не е този, за когото го мислите. Когато си мислите, че сте попаднали на перфектния човек, винаги изглежда се появява нещо, което разрушава цялото нещо.

С нашите натоварени графици и вечни торбички под очите е изненада, че не всички сме обречени да останем сами завинаги.

Но ако опитвате отново и отново, в крайна сметка ще намерите вашия партньор в живота.

За съжаление, брачното блаженство не трае вечно. От нищото се появяват привидно непредвидими неща, които могат да разрушат всичко. Сега несъвместимостта на някои хора е толкова очевидна, че ви удря в лицето като прясно уловена риба.

Мнозина от вас вероятно си мислят: „Само ако имаше начин да се види в бъдещето!“ или „Ако само някой би написал списък с предупредителни знаци, за които да бъдем нащрек, когато се срещате за първи път с някого!“ Е, това е вашият щастлив ден! Няма нужда да се безпокоите.

Тук сме, за да споделим с вас по-малко известните „предупредителни етикети“, за които трябва да внимавате.

Може да ви звучи шеговито, но бягайте, без да поглеждате назад, ако човекът, с когото се срещате сериозно прави следното:

1. Интересува се твърде много от огради и референтни материали за огради в местната обществена библиотека.

2. Прекарва цялата първа среща в разговори за чудесните постижения във вентилационните отвори за сушилня за дома. И това не е всичко. Той обещава да прекара втората, третата и четвъртата ви среща, показвайки ви серия от презентации на PowerPoint по същата тема.

3. Споменава, че има косата на майка си, буквално —огромна торба от нея, която тя държи в чантата си.

4. Често спира, по средата на изречението и с тъжен поглед, се взира в далечината, преди да говори за омразата си към дългата раздяла.

5. Настоява да полее с мед всички гости и посетители, въпреки че му се напомня за стриктния лимит на месечните разходи за мед и че никога не помага за почистването.

6. Облича се като морж за пет последователни празника Хелоуин, както и много от дните между тях, като прави почивки, само когато моржовото му облекло е на химическо чистене.

7. Води ви да се запознаете с неговите родители, които са или сноби, или са наистина непреклонни, лъскави, безизразни задници.

8. Когато му споменете да имате деца някой ден, той прави невероятно и сложно магическо шоу, което винаги завършва с разрязването му наполовина, само за да ги впечатли.

9. По време на разкрасителните ви процедури той ви спира по средата, дава насоки, като казва неща от типа на „Не знам дали околните ще приемат това за нещо добро.“

10. На романтични разходки, той настоява да свири метъл на своя преносим безжичен високоговорител с максимална сила на звука.

11. Има най-добър приятел, който не те харесва и който е или невидим, или измислен. Това може да е просто стената, към която той винаги жестикулира, когато споменава приятеля си.

12. Когато обсъждате да се ожените в близко бъдеще, той веднага вдига ръце, прегръща ви и казва „да“, но след това бързо променя темата.

13. Облича се като мим всеки ден, след което просто сяда на дивана и нищо не прави.

14. Непрекъснато прекъсва всичките ви истории от деня ви с виц на тема като кореноплодни зеленчуци.

15. Прекалено много обича себе си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе