Пет неща, които ще разберете от отношението на мъжа към майка му

Пет неща, които ще разберете от отношението на мъжа към майка му
Любов и партньорство

Пет неща, които ще разберете от отношението на мъжа към майка му

Връзката между майка и син е специална и тя е гръбнакът на създаването на представите на мъжете за жените. Често сме виждали, че мъже, страдащи от каквото и да е психично разстройство, имат история на малтретиране от майките си. По-късно това рефлектира върху любовните им връзки и това се превръща в проблем.

И какво е отношението на мъжа към майка му също разказва много за неговата личност, което ви помага да разберете какъв би бил той като гадже или съпруг. Ако е в добри отношения с майка си, значи е възпитан добре от родителите си. Ако пък се държи неуважително с нея, това може да е знак, че ще показва такова отношение и към вас, затова трябва да внимавате.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето някои неща, които можете да научите от отношението на мъжа до вас към майка му:

Той избягва майка си

Това означава, че майка му може да създава някакъв повод за безпокойство за него. Вероятно той смята, че тя ще ви разкаже всичко за неговата личност, което може да ви накара да се разочаровате. Всичко това не означава, че той непременно е лош човек. Може просто да не е толкова уверен в себе си и затова изобщо да не обича да общува. Ако сте екстроверт, тогава той не е подходящият за вас.

Той се нуждае от одобрението на майката за всичко

Тук вече имате проблем. Ако майка му диктува живота му за всичко, това изобщо не е добър знак за вас. Въпреки че той уважава жените и ги цени, майка му ще бъде тази, която ще вземе всяко решение във връзката ви. Просто той е бил възпитан по този начин, който ще продължи и скоро вие ще бъдете част от тази сцена. Няма нищо лошо в това той да се вслушва в нея понякога, но не може тя да решава всичко за него, защото това ще навреди на връзката ви.

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Много мрази майка си

Когато човек мрази майка си до мозъка на костите си, той таи много злоба към нея и това има отрицателно въздействие и върху връзката ви. Макар и в редки случаи да има наистина сериозни причини за отношението на мъжа ви, омразата не помага на никого. Ако човекът до вас е способен да изпитва нещо подобно към майка си, това не говори добре за него.

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Той не иска да я разочарова

Майка му може и да не диктува живота му, но той не може да й каже „не“ в очите, защото това би я накарало да се ядоса или разочарова. И с вас ще бъде същият случай. Той ще ви каже „да“ за всичко, само за да ви угоди и да избегне конфронтация. Може и да ви звучи добре на пръв поглед, но замислете се такъв мъж ли искате до себе си или човек с позиция, който я отстоява.

Той е твърде привързан към майка си

Хубаво е той да е мил с жените, но постоянното прилепване към майка му не е добър знак. Това означава, че той е незрял и много зависим от другите за всичко. Той се нуждае от силна жена в живота, за да взема големи решения. Това също може да изглежда примамливо, понякога вие няма да можете да се справите с всички ситуации. Вашият партньор също трябва да е там, за да ви помогне.

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Tagged , , ,
на горе