Отслабване според хороскопа: как да останете стройни спрямо зодията си

Отслабване според хороскопа: как да останете стройни спрямо зодията си
Астрология Добра форма

Отслабване според хороскопа: как да останете стройни спрямо зодията си

 

 

Хороскопът ни се определя от главната звезда – Слънцето. Прави впечатление, че в същото време … Луната е отговорна за нашите хранителни навици. Тя ни тегли към хладилника през нощта. И точно местоположението на Луната в личната натална карта на човек дава възможност на професионалния астролог да определи и препоръча оптималната диета, така че нищо да не ни пречи да поддържаме форма.

 

Хороскопите, разбира се, са индивидуални – обаче тези обобщения според знаците на зодиака могат спокойно да бъдат възприети.

 

Овен

Овенът се нуждае от физическа активност – не толкова вдиганен на тежести, колкото активност, за да изхвърли натрупаното напрежение. Дори за тези от Овните, които не усещат напрежение или натрупана агресия, фитнесът или бързото ходене ще помогнат за балансиране на вътрешното състояние. Ако не сте привърженици на спорта или имате някакви противопоказания,  можете да пеете (но само силно, с всички сили) или просто да крещите на енергична музика.

 

Телец

Трябва да се занимавате с всякакви дейности, които носят доходи, тоест буквално материални ползи. Разходвайки енергия за забогатяване, Телецът ще бъде активен искрено, без да се щади. И след като сте се спечелили, можете да пазарувате: Телците са щастливците, на които се препоръчва шопинг вместо фитнес.

 

Близнаци

Близнаците трябва да са непрекъснато в движение – те могат да предприемат кратки, бързи пътувания. Уикенд в близкия град или пикник, колоезденето е най-добрият им фитнес. Освен това Близнаците трябва да общуват много, да прехвърлят информация от един човек на друг – това също ги тонизира перфектно.

 

Рак

Пазаруване, клюки – какви други интересни видове фитнес има? Раците , колкото и да е странно, остават слаби, когато не са спокойни. Следователно спокойният живот в премерен ритъм е грешен за Раците. Трябва да се натоварвате със задачи и грижи, а не да се ръководите от удобствата. Ако например искате хляб, не бягайте до магазина, твърде лесно е. Изпечете го сами. Не, не можете да месите тестото с кухненски робот.

 

Лъв

Лъвовете се поддържат в страхотна форма, когато трябва да се изявят публично с перспективата да спечелят аплодисменти. Вълнението пред публиката изгаря всички излишни калории. Други ефективни стабилизатори на теглото ще бъдат състезателни игри на открито и развлекателни пътувания. Важно е да се показвате през цялото време и като цяло да сте в полезрението на хората.

 

Дева

Девите трябва да разработят ясен, подробен фитнес план и да го включат в графика си. Без значение колко сте заети с работа или семейни дела, трябва да си отделите време за упражнения. Да, Девите трудно променят обичайния си житейски график, но хороскопът не предлага никаква интересна рецепта за вас – купони или обилно пазаруване. Ще трябва да отидете на фитнес.

 

Везни

Непременно трябва да общувате с други хора, да обменяте идеи, да намирате точки за баланс. Интерес и отвореност към мненията и нуждите на другите и едновременното полагане на усилия да не се оставите да бъдат използвани – такава интензивна и леко противоречива емоционална активност ще позволи на Везните да живеят в хармония със зодиакалния си знак, да изразходват енергия в правилната посока и противостоят на тенденцията за натрупване на тегло.

 

 

Скорпион

Скорпионите се нуждаят от претоварване, както силово, така и емоционално. Спокойният живот и удобната домашна среда или ще създадат напрежение в тях и ще ги провокират да го пренесат върху близките си, или ще им осигурят „предпазна възглавница“ под формата на стабилна маса от наднормено тегло. За Скорпионите астролозите имат изключително вреден съвет: карайте се. Намерете „подходящ“ опонент и дайте воля на красноречието си. (Между другото, вие също трябва да можете да бягате бързо. Тренирайте).

 

Стрелец

Тонусът на Стрелците се включва, когато имат възможност да „спорят” правилно. В идеалния случай уговорете някой, който активно не ви харесва. Излизането пред недружелюбна публика, провокирането на хейтъри перфектно ще ви помогнат да свалите един или два излишни килограма.

 

Козирог

Козирозите, подобно на Девите, трябва да имат ясен план за движение, който трябва да се спазва, дори ако се случи земетресение и светът рухне пред очите им. Това, което наистина помага на Козирозите да взаимодействат качествено и да обменят енергия с външния свят, са всякакви социални постижения: техният мащаб може да бъде всякакъв, основното е, че те са значими за самия човек.

 

Водолей

Водолеят поддържа оптимално тегло по възможно най-добрия начин … по време на полет: батут, скачане с парашут. И също така – да танцувате на изпълнението на рок група, да пеете песен с най-висок глас, за да свалите максимално напрежението и да се отпуснете. Също така е полезно да се включите в някакво грандиозно търсене или да се заемете с труден проект: Водолеите не се отказват, а напротив – те се увличат и забравят за храната.

 

Риби

Рибите, подобно на Рака, са зависими от емоциите. Но при тях не е толкова просто: отрицателните емоции също могат да предизвикат наддаване на тегло. По-добре е да се съсредоточите върху положителното: например да се занимавате с танци професионално, с треньор, който ще ви накара да почувствате музиката и да тренирате до перфектното изпълнение. Освен това креативността и пътуването ще помогнат на Рибите и колкото по-далеч, толкова по-добре. (Не, не е задължително пеша – въпреки че идеята е добра).

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе