Той се опитва да впечатли друга жена, докато е с теб. Ето как да научиш истината

Той се опитва да впечатли друга жена, докато е с теб. Ето как да научиш истината
Любов и партньорство

Той се опитва да впечатли друга жена, докато е с теб. Ето как да научиш истината

Напоследък забелязваш пълна промяна в твоя партньор. Не само се държи различно, но и изглежда по необичаен начин. Не ти е правило впечатление до този момент, но той се държи все по-странно и нетипично. Обикновено не е суетен и не обръща внимание на външния си вид. Но все по-често внимава с храната, която консумира, прекарва повече часове в залата за тренировка, както и сменя тоалетите си повече.

Определено има някаква причина за тази неочаквана промяна. Дали е просто период или е замесена друга жена, няма как да разбереш от него. Защото той никога няма да си признае. Но без да иска ще се издаде сам. Поведението му ще подскаже. А ти трябва само да бъдеш много внимателна и да наблюдаваш. Но запази спокойствие. Понякога не всичко е така, както изглежда. Или както си го представяш. Защото въображението може да ти бъде най-големия враг. А истината – твой приятел. И само той може да ти я каже.

Целувките стават рядкост, интимността и тръпката избледняват. Друга жена или какво още може да бъде причината за това?

Представяме ти знаците, които го издават, че може би се среща с друга жена, докато е с теб във връзка.

Обръща внимание на тялото си

Той никога през живота си не е спортувал до днес. Все по-често прекарва свободното си време в залата за тренировка. Обръща внимание на фигурата си, която на всяка цена иска да подобри. Не иска да е отпуснат повече, а да извае хубаво тяло. Всичко това ти се струва странно, защото не си го виждала в тази светлина. Постоянно ти е повтарял, че фитнесът не е за него и няма значение ако има лек корем. А сега толкова много се е фокусирал върху тренировките и не може да разбереш на какво се дължи това.

Храни се здравословно

Не само е пристрастен към тренировките, но и към здравословното хранене. Мъжът, който обичаше да си похапва бургери и пици, днес се храни само със здравословна, нискокалорична храна. Спазването на режим винаги му се е струвало твърде глупаво, но вече не може да си представи да не се храни при определен интервал от време със специална за този час храна. Питаш се какво става с него. На какво се дължи тази промяна. Дори и да е хубава промяна и да се грижи за себе си, усещаш, че нещо не е наред. С вас. С него. Имаш чувството, че той иска да впечатли някого или някоя. Но не знаеш как да го попиташ, а и няма смисъл, защото си сигурна, че ще отрече.

Държи се странно напоследък

Разсеян е. Не говори много. Не слуша какво казваш. Не ти прави комплименти, не те кани да излезете някъде, както преди. Емоционалната връзка между вас все повече избледнява и ти чувстваш, че се отдалечавате един от друг. Искаш да направиш нещо, защото усещаш, че го губиш. Но не знаеш как, нито пък защо се случва това с вас. Толкова бяхте щастливи и в един миг всичко се преобърна. Обикновено отношенията между двама души се разбиват, когато се намеси трети човек.

Не е романтичен повече

Романтиката вече не присъства във връзката ви. А той е бил толкова романтичен преди. Винаги се е старал да ти показва колко те обича и уважава. Приятните изненади и красивите букети са останали в миналото. Новото му „Аз“ дори не те докосна. Нито поглежда в очите. Знаем, че се чувстваш ужасно, но не се отчайвай. Може да има проблеми, които не иска да ти сподели, за да не те притеснява. Но дори и да има любовница, помни, че животът не свършва с този мъж.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе