Огледалните дати ни носят късмет през 2022 г

Огледалните дати ни носят късмет през 2022 г
Интересно

Огледалните дати ни носят късмет през 2022 г

 

Знаете ли, че, според нумеролозите, огледалните ни носят повишена вибрация, късмет и добро настроение? Нека видим кои са тези дати през 2022 г.?

01.01

1 януари ще бъде денят, в който спокойно можете да започнете нещо ново. Числото 1 насърчава човешката смелост, помага да се отървете от неприятното натоварване с проблеми и лоши спомени. На този ден нумеролозите съветват да не общувате с токсични хора. Денят е подходящ както за отдих, така и за активна физическа или интелектуална работа.

02.02

Вторият ден с огледална дата е 2 февруари. Двойката ще ни помогне при решаването на финансови въпроси. Подобно на 1 януари, този ден ще бъде много благоприятен за повишена активност. Можете да се занимавате със спорт, да опитате да промените дадена ситуация, да отидете на дълго пътуване.

22.02.2022 г

Това е най-важният ден с огледална дата. Пълно царуване на 2-ката ще има отново на 22.02.2202 г., тоест след 180 години. На 22 февруари човечеството ще очаква благоприятни промени. Двойката ще изисква смелост и постоянство от нас. Опитайте се да не пропускате възможностите си през това време.

03.03

3 март е денят на духовното просветление. Числото 3 ще ни разкрие тайните, които Вселената пази в тайна много дълго време. Ще можем да научим нещо ново за себе си, за близките си, ще разберем сложни житейски процеси и ще поемем контрол над ума си.

04.04

Числото 4 ще управлява света на 4 април. Това ще бъде един от най-тихите дни в годината. Нумеролозите съветват да бъдете мили и отзивчиви към другите, за да получите много късмет в бъдеще. Това е идеалният ден да научите нови неща.

05.05

Майската огледална дата ще ни донесе много късмет, но ще изисква стабилност. В този ден ще трябва да отделите еднакво време на бизнеса, работата, любовта, общуването и уединението. Прекаляването ще има изключително негативен ефект върху производителността и настроението.

 

06.06

6 юни ще бъде денят на творческото пробуждане. Хората, които се занимават с творческа дейност, ще могат бързо да преодолеят всякакви трудности по пътя си. Това ще бъде време, в което можете да се посветите на романтика. На 6 юни е подходящо време да подарите нещо  на близки или приятели, както и да прекарате малко време на открито, сред природата.

07.07

7 юли е ден за ползотворно общуване и голям късмет. Ако сте правили грешки в миналото, Седмицата ще ви помогне да ги поправите. Много хубави неща ще се случат от самосебе си. В този ден е полезно да разчитате на интуицията.

08.08

8 е цифрата на безкрайността. Свързва човек с финансовите потоци. Това е благоприятен ден за пазаруване, работа, инвестиране, започване на нов бизнес. За такива дни казват: „Ако искаш да направиш нещо добре, направи го сам.“

09.09

Числото 9 ще ни донесе големи промени във всички области. Това ще засегне всеки, който искрено иска да промени живота си. На 9 септември е по-добре да не бъдете мързеливи и да не прехвърляте отговорността върху други хора. Деветката ще помогне за разрешаване на конфликти.

10.10

На този ден Единството ще управлява света. Хората ще се изпълнят с доверие, ще започнат да симпатизират един на друг. Рестартиране на съзнанието, духовно вътрешно преструктуриране очаква много от нас. Числото 1 също ще ни помогне да се справим с надвисналите над нас дилеми, ще ни направи хладнокръвни пред проблемите.

11.11

На 11 ноември светът се управлява от число 2. Двойката ще насочи вектора на мислите ни в правилната посока. Тя ще разреши различията, ще ни направи искрени и ще ни помогне да преодолеем безпокойството и да станем по-добра версия на себе си. В този ден ще трябва да направите това, което сте отлагали за по-късно.

12.12

Последната огледална дата за 2022 г. е 12 декември. Тройката ще ни помогне да отделим важното от предполагаемото, да си върнем интереса към важните въпроси. Това ще бъде времето на освобождаване от страховете и комплексите. Успехът ще последва самоуверените хора, динамичните и позитивни личности.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе