7 истини, които трябва да знаете, когато обичате някой от зодия Дева

7 истини, които трябва да знаете, когато обичате някой от зодия Дева
Астрология Любов и партньорство

7 истини, които трябва да знаете, когато обичате някой от зодия Дева

Мнозина вероятно продължават и до днес да са скептични по отношение на астрологията. Те знаят какъв е техният зодиакален знак и с кои зодии обикновено имат най-голяма съвместимост, но никога не влагат прекалено много мисъл в тези подробности. В края на краищата какво общо има раждането в определен час и в  определен ден от седмицата, месец или година с личностните черти, които ни правят такива, какъвто сме? Въпрос, който много хора си задават.

През годините обаче всеки открива някакви универсални неща, които важат с пълна сила и за неговия зодиакален знак. Ще ви дадем пример с Девите. Мнозина гледат на тях като на най-организирания, скучен и благоразумен знак. Истината обаче е малко по-различна. Те също са уникални по своята същност и сте късметлии, ако ви допуснат близо до себе си. Ето какво трябва да знаете, когато обичате човек от тази зодия:

  1. Харесват да имат план.

Едно нещо, което трябва да знаете за любовта с Дева е, че тя не прибързва с нещата. Първо анализира всички опции, след това прави план и едва тогава започва да го следва стъпка по стъпка. Да, спонтанното пътуване е страхотно, но преди да тръгне, тя първо ще проучи целия маршрут, забележителностите, които може да се видят по пътя и най-вкусните места за хранене.

  1. Държат на детайлите.

Ако има нещо, в което Девите са добри, това са детайлите. Умът им изминава милиони километри в минута, запечатвайки всички подробности около тях, тревожейки се за нещо, което се е случило на работа преди час или какво ще направят за вечеря по-късно тази вечер.

Те обаче не позволяват това да се вижда на лицата им. И това внимание към детайлите също ги прави страхотни слушатели, защото всъщност разбират това, което другите казват, а не чакат просто да дойде редът им да вземат думата.

  1. Лоялни са.

След като Дева ви се довери, това е всичко, което може да искате. Отнема определено време, за да стигнат до този етап, тъй като тези хора анализират всичко, преди да скочат, но щом го направят, са готови да влязат в дълбокото. Държат на хората около тях и са с повечето им приятели от години. Не се сприятеляват лесно, но тези, които допуснат до себе си, остават за цял живот. Затова, ако имате достатъчно търпение, накрая ще видите, че си е струвало.

  1. Практични са.

Може би всичко е планиране, анализ и внимание към детайлите, но когато се стигне до тези процеси, Девите са най-практичният от знаците. Вероятно ще ви се стори скучно, но те намират успокоение и комфорт в стабилността и практичността.

  1. Придирчиви са относно това кой обичат.

Девите имат високи стандарти за всички, най-вече за себе си, така че им трябва повече, за да се влюбят. Щом обаче го направят, това ще продължи в дългосрочен план. От всички зодии при тази е най-малко вероятно да има свалка за една нощ, просто защото тя не си пада по краткосрочните афери. И противно на зодиакалният знак, Девите са много страстни. Просто не са готови да покажат тази своя страна на всеки.

  1. Независими са.

Едва ли Девите ще поискат помощ, предвид техния аналитичен ум и внимание към детайлите, защото вероятно ще го се справят по-добре от всеки друг. Тези хора не обичат да показват никаква слабост или какво се случва под повърхността, което води до спокоен външен вид и отношение „направи си сам“. Най -бързият начин да разгневите Дева е да се опитате да отнемете нейната независимост.

  1. Разумни са.

Девите са не само придирчиви към това кого обичат, а и във всичко останало. Те са перфекционисти в пълния смисъл на думата.  Не са готови да се задоволят с „просто добре“, когато знаят, че можем да се доближат максимално до съвършенството.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе