Няколко признака, че сте много припрени във връзката и е време да забавите темпото

темпото във връзката
Любов и партньорство

Няколко признака, че сте много припрени във връзката и е време да забавите темпото

Когато сте влюбени и отсрещната страна отвръща с взаимност, искате всичко наведнъж. И правилно – защо да чакате? Животът е кратък. Но истината е, че ако прекалено бързате, можете да съкратите отношенията си.

Ето знаците, че е време да си поемете дъх и да забавите темпото.

Неудобно ви е

Да, харесвате го и искате да бъдете с него, но чувствате, че не можете да бъдете себе си. Просто ви трябва време, не бързайте.

Вече спите заедно

Само няколко срещи и вече сте спали? По-добре е първо да разберете какво точно иска той от връзката и дали гледа на живота по същия начин като вас, ако искате нещо сериозно.

Изненадва ви неприятно

Ако започнете да откривате нещо неочаквано и неприятно за него или той прави някои неща по начин, който не сте очаквали, значи бързате да влезете във връзка с някой, когото всъщност не познавате.

Затваряте си очите за лоши признаци

Искате да имате връзка така или иначе, въпреки че откривате някои признаци, които говорят че тя не ви устройва – какъв е смисълът тогава? Рано или късно ще трябва да се изправите срещу тях.

Излизате с неговата идеализирана версия

В началото на връзката всички се опитваме да бъдем добри. И всички ние се опитваме да видим само доброто в другия. Следователно, не бързайте. Изчакайте, докато и двамата се отпуснете и започнете да се гледате нормално, а не през розови очила.

Вече променяте живота си за него

Може би сте решили да приемете хобито му или да не се движите, или можете да направите такава прическа, каквато му харесва, въпреки че сте заедно съвсем отскоро. Не бързайте и не правете това, за което може би ще съжалявате по-късно.

Прекалено сте притеснени

Връзките в началото са вълнуващи, но обикновено са приятно вълнение. Но ако сте твърде притеснени какво ще успеете или не, тогава вие сами можете да съсипете всичко.

Доверявате му се с цялото си сърце

Доверието е важно и необходимо, но ако му се доверите сляпо, дори не го познавате добре, може би пресичате на червено. Внимавайте, защото може да е болезнено!

Tagged , , , , ,
на горе