Новото-бижу-сред-жените - Hristina-cosmetics
Здраве и красота Партньорски статии

Новото бижу сред жените – Hristina cosmetics

Всички жени знаят, че външния вид е нещото, което те кара да се чувстваш уверен в себе си, да имаш самочувствието пред себе си и останалите и да вървиш с гордо вдигната глава. Всяка жена се старае да избира най-подходящите продукти за себе си, но понякога изпитва трудност в избора на подходящите.

Herbis

Нека ви представим и вашето спасение, ново бижу сред жените – Hristina cosmetics. Българска компания, която произвежда натурална козметика. ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, тя е история. Историята на една жена, увлечена по аромотерапия, събиране и познаване на билките, породени от желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, за да помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се превръща в козметична марка през далечната 1997 г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти. Борбена и чувствена натура, Христина, комбинира богатството на българските билкови екстракти с други редки растения и ценни етерични масла, добити от цял свят и реализира мечтата си: да превърне тайните на натуралните съставки в полза за всички.

Днес основната философия на фирмената политика е непрекъснатото търсене на нови, ефикасни и конкурентноспособни формули, при създаването на натурални продукти. Екипът на Hristina cosmetics следи световните тенденции в козметичната индустрия и актуализира продуктите с гаранция за висок стандарт.
Цел на компанията е цялостна грижа за красотата и стремеж към удовлетворение на потребителите. Затова създават богат асортимент, удовлетворяващ потребностите на всеки клиент. Едно от отличаващите ги сред останалите на пазара е натуралната им козметика без вода.

Hristina-cosmetics

Какво можем да открием при тях?

Широка гама от козметични продукти за грижа за лице, коса и тяло, професионална козметика, подходяща за употреба в козметичните салони, а също и специална селекция козметични продукти за бременни, козметика за бебе и разкошни продукти против поява на стрии и оформяне на тяло след бременност. При тях можете да откриете прекрасни идеи за подаръци, а също и да зарадвате вашия домашен любимец с козметика за кучета.

Продуктите за лице, които можеш да откриеш в Hristina cosmetics са подходящи за всеки. Кремове и серуми за лице, които правят кожата сияйна, мека и гладка, анти акне продукти, масажни кремове, етерични масла, антицелулитни кремове и още много други продукти можете да откриете в Hristina cosmetics.

Всяка дама знае, че рядко можем да срещнем жена, която да излезе навън без да добави на лицето си фон дьо тен. Понякога обаче е доста трудно да си избереш подходящ. Фон дьо тените на Hristina cosmetics са подбрани според нуждите на всеки тип кожа, било то склонна към омазняване или суха кожа.
С настъпването на есента устните ни започват да се напукват, а балсама за устни от Hristina cosmetics е добро решение за проблема. С този балсам устните ви ще ви станат гладки и меки.

Грижата за косата на една жена е ежедневна мисия. Затова и Hristina cosmetics се е погрижила да селектира правилните продукти за всеки тип коса.

Искаш да имаш мека и гладка коса, която да не е склонна към омазняване? Е, козметиката на Hristina cosmetics е правилното решение.

В серията продукти на Hristina cosmetics са помислила дори и за бъдещите майки. Всяка жена се страхува от белезите след раждане и от това какви продукти ще използва за своето бебе. Затова и Hristina cosmetics е избрала да помогне на жените в този период, създавайки правилните продукти за деликатна кожа на мама и бебе.

Нашият домашен любимец също може да се възползва от шампоани и балсами за кучета от Hristina cosmetics.

От Hristina cosmetics знаят колко е труден изборът на правилния подарък за скъп човек. Hristina cosmetics предлагат специална селекция подаръчни комплекти с грижа за вашите любими хора.

Ако не знаете кой е най-подходящия за вас козметичен продукт, се свържете с Hristina cosmetics на е-mail: sales_hristina@abv.bg или позвъните на телефон: 0895 516 346.

 

Tagged , , , ,
на горе