„Не ти се бъркам, но …“: 5 зодии, които обичат да дават непоискани съвети

„Не ти се бъркам, но ...“: 5 зодии, които обичат да дават непоискани съвети
Астрология

„Не ти се бъркам, но …“: 5 зодии, които обичат да дават непоискани съвети

 

Кои са представителите на зодиака, които често затрупват околните с непоискани съвети и как да реагирате на тях.

 

Сред представителите на всяка зодия има такива, които обожават да дават съвети, които не са им искали. Подобна загриженост често предизвиква вместо благодарност раздразнение. Някой може да мълчи и деликатно да отклони темата, докато друг няма да търпи и внезапно ще прекъсне „съветник“. Но и двете реакции обикновено се игнорират от тези, които обичат да инструктират, защото са сигурни, че не правят нищо лошо. Напротив, те искат най -доброто.

 

И така, нека видим кои са.

 

Козирог

Хората, родени под този знак, усвояват житейския опит по -добре от другите. Те го анализират и са готови да го прилагат допълнително на практика. Козирозите от все сърце искат да споделят личния си опит, така че не забелязват, когато нарушават личните граници на другите хора със своите съвети. Не им се сърдете за това. Най -добре е наистина да се вслушате, защото препоръката им вероятно ще бъде полезна в бъдеще. Категорично е забранено да се смеете на съвета на Козирог – в противен случай можете да си набавите истински враг за цял живот.

 

Телец

Ако във вашата среда има мъж или жена под знака на Телец , трябва да ги изслушате. Нежеланите съвети от хора от този знак не винаги могат да бъдат верни, но от друга страна, те определено ще имат рационално зърно, което може да даде добри резултати в бъдеще. Може би Телецът нямаше да дразни със своите съвети, ако знаеше как да ги представи правилно. Но те започват повечето от нежеланите си препоръки с фразата „бих направил това на твое място …“.

 

 

Близнаци

Близнаците определено няма да губят време да се потопят в положението на някой друг. Те дават не само непоискани съвети, но и импулсивни. Поради неспособността си да слушат, Близнаците често се оказват в неудобни ситуации и създават впечатление за повърхностни. Затова околните предпочитат да игнорират съветите им, а самите Близнаци често са разочаровани от собствените си препоръки.

 

Риби

Ако Рибите започнат да дават съвети, те не могат да бъдат спрени. Няма значение дали препоръката е за облекло, храна или взаимоотношения. Рибите навсякъде искат да вмъкнат своите 5 стотинки и да докажат, че винаги и във всичко са прави. Можете да успокоите потока от съвети, ако помолите човека от този знак да покаже с личен пример как работи неговият съвет. Най -вероятно той ще откаже и освен това ще се обиди.

 

Водолей

Водолеите обичат не само да говорят, но и да доказват думите си с дела. Те обичат не на теория, а на практика да посочват грешките на другите хора. Коригирайки другите и давайки непоискани съвети от високо, Водолеите се самоутвърждават. Най -вече Водолеят обича да дава съвети, свързани с личния живот. Понякога те дори надхвърлят всички разрешени граници.

 

Tagged , , , , , ,
на горе